Webpush tilkøbsmodul

Webpush er effektive push-beskeder i browseren. Vi kalder modulet Heypush

Webpush - Push-beskeder i browseren

Heypush er push-beskeder i browseren

Heypush er det, du kender som webpush-beskeder. Det er et tilkøbsmodul til din Heyloyalty licens.

Heypush er Heyloyaltys webpush-værktøj. Med Heypush får du en ekstra mulighed for at kommunikere målrettet til dine kunder og leads, når de er online. Webpush er nemlig en marketingkanal, der kommunikerer til modtageren igennem browseren. Derfor kaldes det også for fx browser-beskeder, -notifikationer og –underretninger.

Du indsamler dine permissions via en såkaldt opt in, der er browserafhængig. Herefter kan du kommunikere til dine modtagere på det device og i den browser, hvor permissionen er givet.

Heypush priser
Heypush

Hvorfor bør du tilkøbe Heypush?

De absolut største fordele ved at arbejde med Webpush er:

  • Konverteringsraterne er høje. Ca. 13% af de besøgende vælger at acceptere push-notifikationerne i deres browser
  • Det er let for dine besøgende at tilmelde sig = mere uforpligtende end e-mail marketing
  • Det er nemt og hurtigt at opsætte webpush-beskeder
  • Mange opfatter push-notifikationer som en reel hjælp og god kundeservice
  • Push-beskeder er diskrete, og opfattes derfor ikke som værende forstyrrende eller irriterende
  • Du kan levere dine automations (hvis du har vores Heycommerce eller Advanced licens), som push-notifikationer. Du kan ekempelvis nemt levere en tabt-kurv til brugeren, som vil se det som god service, at du hjælper vedkommende tilbage til deres efterladte kurv
  • Høj ROI – Heypush koster kun fra 99,-/mdr.

Endnu ikke overbevidst om værdien af push-beskeder? Så læs med her, hvordan Højmark Rejser lavede en imponerende omsætning på blot en dag! 

En stærk, ekstra kommunikationskanal

Du får med Heypush en stærk kommunikationskanal, hvor du nemt og enkelt kan indsamle nye leads, skabe opmærksomhed omkring nyheder og dine produkter, samt levere relevante budskaber baseret på brugerens onsite adfærd, når du leverer automations via browseren.

Det er nemt at komme i gang til priser hvor alle kan være med. Prisen bestemmes ud fra antal medlemmer på dine lister og prisen på Heypush-modulet følger pristrappen på din Heyloyalty licens.

For at kunne tilkøbe Heypush forudsætter det, at du også har en Heyloyalty licens. Du kan se vores licenstyper her. Du kan tilkøbe Heypush-modulet til alle vores licenstyper (inklusiv Freemium). Mulighederne for levering af automations hænger sammen med din Heyloyalty licens, du kan læse meget mere om de mange muligheder du har med automations her.

Og husk når du bliver kunde hos Heyloyalty, så tilbyder vi altid en 30 dages gratis demo, hvor vi også gerne hjælper dig i gang med hjælp fra en af vores specialister.

Heypush-nyhed

Hvordan får jeg Webpush på mit websted?

Det er let. Du skal have en Heyloyalty-konto + Heypush. Tilsæt en lille udvikler-ressource (5-10 min.), så er du i luften og klar til at opsætte og sende relevante  push-beskeder i dine besøgendes browsere – og skabe værdi for både dem og dig!

Kontakt vores Customer Sucesses Team og hør mere.

Heyloyalty advanced

Kontakt os

Har du spørgsmål til Heyloyalty? Kontakt os, og hør hvor let du kommer i gang. Vi er der for dig.