Webshop integration:

ShopOrama

Nyd glæden af nem e-mail marketing og nem e-commerce!

Lav bedre, men nemmere e-mail marketing!

Kom i gang med Heyloyalty i din ShopOrama-webshop i dag.

Hvordan gør ShopOrama en forskel for dig?

ShopOrama skal da også nyde glæderne ved nem e-mail marketing. Vi lancerer derfor i år endnu en integration – denne gang mellem netop ShopOrama og Heyloyalty, der vil booste salget for e-købmændene.

Brug data på dine kunders adfærd og historik til at målrette din kommunikation. I stedet for at skrive ud fra mavefornemmelse, kan du nu have en dialog på baggrund af dine medlemmers adfærd og købshistorik.

Det betyder bl.a. at du kan bruge:

  • Antal køb
  • Total købt (kr.)
  • Total antal ordrer og produkter
  • Gennemsnitligt af antal produkter pr. ordre og pr. køb (kr.)
  • Første og sidste købsdato

Som e-købmand kan du sikkert allerede nu se dit salg vokse for dig med de muligheder.

6 fordele

Dansk kundeservice

Vi hjælper dig på dansk. Ikke alene i vores kundeservice når du ringer, skriver og chatter, men også i interfacet når du er logget ind og i vores supportguides og videoer. Systemet er naturligvis danskudviklet.

Brugervenligt og intuitivt

Vi har alle travlt og sjældent tid til at sætte os grundigt ind i alt. Derfor skal og er Heyloyalty gjort nemt for dig, selvom intelligensen og algoritmerne bag er avancerede.

Produktfeed

Opretter du manuelt produkter i dit nyhedsbrev? Så kan du glæde dig til at spare oceaner af tid med automatisk produktfeed – fx baseret på Google Shopping, Pricerunner etc.

Tabt kurv-trigger

Mind dine kunder om at købe de varer, de glemte at betale for inden de forlod din webshops indkøbskurv. Typisk betyder det, at +10% der forlod kurven, kommer tilbage for at købe.

Genaktivering

Du har adgang til købsdata – bl.a. sidste køb. Send fx triggers til de kunder, der ikke har købt noget i din webshop i fx 60 dage. Mulighederne er mange og samtidig er det pærelet at skabe winback via integrationen.

Produktanbefalinger

Udnyt dine data til at inkludere relevante produkter i nyhedsbrevene på baggrund af den enkelte brugernes adfærd på din webshop.

Sådan kommer du i gang med din Heyloyalty-konto

Prøv gratis i 30 dage

Bestil en gratis demo og oplev de mange muligheder for at tjene flere penge og spare mere tid…