Sæt dine produktnyhedsbreve op på få minutter – produktfeed sparer dig for tid og fejl

Produktfeed = genvej til større omsætning (og gladere medarbejdere)

Nyhedsbreve med produkter er for de fleste e-købmænd (og kvinder) livsnerven for salg via e-mail marketing. Produkter sælger som bekendt produkter. Det skal være smidigt, fleksibelt OG hurtigt at finde og placere produkter i nyhedsbrevet. Fordobler du antallet af produkter, fordobler du også typisk tidsforbruget, fordi processen er manuel og tager oceaner af tid – og samtidig er den ensformet og derfor typisk en proces der samtidig afføder pinlige slå- og kopieringsfejl. En uvidenskabelig undersøgelse blandt knapt 100 webshop-ejere viste i 2017, at langt de fleste nøjes med at mindre end fem(!) produkter i nyhedsbrevet. Årsag? Tidsforbruget. Og det er brandærgerligt, for det betyder mindre indtjening… Men der er en genvej, som tjener flere penge til dig:

Produktfeed = automatisér opsætning af produkter i dine nyhedsbreve

Jo flere produkter du har, jo lettere er det at segmentere, udvælge og præsentere forskellige produkter for forskellige modtagere i stedet samme (få) produkter for alle. Relevans er nøglen som du ved. Bruger du Heyloyalty til dine nyhedsbreve, triggers og sms´er, og har du fx en integration fra en SmartWeb-webshop, har du allerede adgang til vores produktfeed-funktionen. Her overføres dine produkter fra webshoppen automatisk og er med ét tilgængelige i nyhedsbrevet. Fx via Google Shopping-feed. Det sparer dig (eller dine medarbejdere) for ufatteligt mange timers manuelt arbejde. Samtidig giver det mulighed for større indtjening. Bruger du ‘Avanceret produktfeed’, får du yderligere muligheder. Udnyt at du kan inddele produkter i fx i priskategorier – op til 100 kr., op til 300 kr. osv. Det er helt op til dig og dine data. Én ting er vi nødt til at fortælle: Det virker!

Hvordan virker produktfeed’et?

Se bare den lille film herunder. Find, vælg og indsæt. Så let er det, når du har produktfeed’et.

Sådan får du en Heyloyalty-konto

Hvis du har en SmartWeb-webshop, finder du Heyloyalty i menuen nederst til venstre, når du er logget ind. Bestil en demo-konto. Bruger du en anden webshop, er du velkommen til at ringe til os på 87 300 399, dukke op i vores indbakke, eller bestille en konto her.

Nyd livet uden tidskrævende processer

Det manuelle arbejde er omfattende i forhold til, hvor lidt du skal gøre når du bruger produktfeed. Figuren her viser tydeligt hvilke processer du lykkeligt kan glemme alt om 🙂

Prøv Heyloyalty gratis i 30 dage

<div class="et_pb_button_module_wrapper et_pb_module et_pb_button_alignment_left"><!-- [et_pb_line_break_holder] --> <a style="cursor: pointer;" onclick="SleekNote.triggerOnclick('2bde96f3-3f5c-4796-85da-692da9c8af42');" class="et_pb_button et_pb_custom_button_icon et_pb_button_3 et_pb_module et_pb_bg_layout_dark" data-icon="">Få din egen demo</a><!-- [et_pb_line_break_holder] --> </div>