Vores partnere

Vi har en perlerække af innovative partnere, som hjælper med at skabe enestående nyhedsbreve og kampagner i Heyloyalty. Fælles for alle vores partnere er, at deres hjerter også banker for e-mail marketing og e-commerce – men med forskellige indgangsvinkler.

Partnere:

Vi er heldigvis ikke alene! Heyloyalty har en række venner, som vi har indgået samarbejder med, for at kunne give webshops og andre digitale forretninger de bedste muligheder i deres e-mail marketing. Vi er stolte over hver enkelt af dem og sætter stor pris på vores samarbejde med dem.


Integrations Partnere:

For at kunne tilbyde Heyloyalty til så mange som muligt, har vi teamet op med en række partnere for, at gøre det endnu lettere at lave avanceret e-mail marketing. Det drejer sig ikke kun om funktionaliteter i Heyloyalty, men også CMS systemer, som du kan koble Heyloyalty direkte ind i! 


System Partnere:

Heyloyalty tager komplekse systemer og funktioner og gør dem simple. Det gør vi blandt andet ved, at have en række system partnere, som vi har integreret vores system op imod. På den måde kan data komme frem og tilbage mellem systemerne - uden besvær!


Bliv partner

Giv dine kunder adgang til markedets bedste loyalitetsværktøj, der skaber værdi og øger bundlinjen. Vil du være Heyloyalty partner, tilbyder vi en attraktiv samarbejdsaftale og et stærkt supportteam der står klar til at hjælpe dig bedst muligt. Med mulighed for et skalerbart samarbejde, kan vi i overensstemmelse dig, helt eller delvist varetage driften af dine kundernes Heyloyalty-løsning, kundeklub, loyalitetsprogram m.v. Hvilken løsning der passer bedst til dig og dine kunder, er naturligvis individuelt fra partner til partner.

Fordele

  • Dine kunder får et værktøj, der styrker relationen til medlemmerne
  • De får adgang til triggere, der sætter salg og kundeservice i system
  • Du får adgang til et dedikeret og professionelt support- og loyalitetsteam
  • Du får attraktiv aftale med tilbagevendende indtjening
  • Du får grundigt systemkendskab og oplæring


Kontakt os