Nyhedsbrevsbetingelser
hos Heyloyalty

Nyhedsbrevsbetingelser hos Heyloyalty

Ved oprettelse af et nyhedsbrevs-abonnement hos os, accepteres og samtykkes til, at vi opretter dig som registreret bruger/kontakt og udsender nyhedsbreve til den opgivne e-mailadresse. I nyhedsbrevene deler vi vores viden med dig. Udgangspunktet er loyalitetsmarkedsføring og indholdet kan være cases, trends, tips til bedre konvertering, adfærdsbaseret kommunikation osv. Servicen er elektronisk baseret, som betyder at du som kontakt, får information på e-mail (og sms hvis du har oplyst dit mobilnummer og er bruger af Heyloyalty systemet).

Du kan også møde markedsføring fra os på de sociale medier (Facebook, LinkedIn og Instagram).

Medlemskabet er naturligvis gratis.

Webpush

Som registrerede brugere, vil dine data, ved besøg på Heyloyalty’s site og accept af Heypush beskeder, kunne kædes sammen med dine data på Heyloyalty’s kontaktliste, hvorved vi kan formidle målrettede budskaber til dig som brugeren, via webpush notifikationer.

Uregistrerede bruger indsamles der ingen data på ifbm. accept af Webpush (Omhandler udelukkende browserbaseret beskeder).

Indsamling af data

Du giver ved tilmelding samtykke til, at Heyloyalty registrerer de oplysninger, som angives ved tilmeldingen. For din sikkerhed, sker tilmelding ved modtagelse af e-mail for at bekræfte dine oplysninger (dobbelt opt-in). Oplysningerne hverken sælges, udlejes eller videregives til tredjemand. Oplysningerne indsamles alene til internt brug og opbevares på en sikret server.

Samtykket kan til enhver tid tilbagetrækkes

Dit abonnement kan til enhver tid afmeldes. Det kan foretages direkte fra de udsendte nyhedsbreve. Webpush notifikationer kan til enhver tid blokeres i browseren.

Dine rettigheder

Dine rettigheder i forbindelse med vores indsamling og behandling af personoplysninger lever op til kravene i EU persondataforordningen. Læs mere vores Privacy Policy her.

Når betingelserne her accepteres, har du samtidig tilkendegivet at du er over 16 år.

Læs mere på www.datatilsynet.dk

Heyloyalty følger markedsføringsloven – herunder reglerne om god markedsføringsskik.

Heyloyalty ApS
Jens Baggesens Vej 47
8200 Aarhus N
Danmark
CVR. Nr. 29394458.

Telefon: +45 87 300 399
E-mail: hey@heyloyalty.com

 

Aarhus N, marts 2019