Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Heyloyalty

Nyhedsbrevsbetingelser

Hvis du modtager Heyloyalty nyhedsbrev kan du herunder læse vores nyhedsbrevsbetingelser. 

Nyhedsbrevsbetingelser hos Heyloyalty

Ved oprettelse af et nyhedsbrevs-abonnement hos os, accepteres og samtykkes til, at vi opretter dig som registreret bruger/kontakt og udsender nyhedsbreve til den opgivne e-mailadresse. I nyhedsbrevene deler vi vores viden med dig. Udgangspunktet er e-mail markedsføring og indholdet kan være cases, trends, tips til bedre konvertering, e-mail udsendelser osv. Servicen er elektronisk baseret, som betyder at du som kontakt, får information på e-mail.

Medlemskabet er naturligvis gratis.

 

Webpush

Som registrerede brugere, vil dine data, ved besøg på Heyloyalty’s site og accept af Heypush beskeder, kunne kædes sammen med dine data på Heyloyalty’s kontaktliste, hvorved vi kan formidle målrettede budskaber til dig som brugeren, via webpush notifikationer.

Uregistrerede bruger indsamles der ingen data på ifbm. accept af Webpush (Omhandler udelukkende browserbaseret beskeder).

 

Indsamling af data

Du giver ved tilmelding samtykke til, at Heyloyalty registrerer de oplysninger, som angives ved tilmeldingen. For din sikkerhed, sker tilmelding ved modtagelse af e-mail for at bekræfte dine oplysninger (dobbelt opt-in). Oplysningerne hverken sælges, udlejes eller videregives til tredjemand. Oplysningerne indsamles alene til internt brug og opbevares på en sikret server.

Når du melder dig til at modtage vores nyhedsbrev, behandler vi følgende oplysninger om dig:

E-mail og navn

Formålet er at levere et nyhedsbrev til dig, som retter sig mod dine interesser og ønsker, så du oplever, at indholdet er relevant.

Vi behandler disse oplysninger på følgende behandlingsgrundlag:

Du har samtykket til, at vi må sende dig nyhedsbrevet (databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a)

En ”pixel” er en fil i vores nyhedsbrev, som giver os adgang til at indsamle oplysninger om, hvilke annoncer og artikler i nyhedsbrevet du klikker på, når du åbner nyhedsbrevet.

Brugen af pixels og indsamlingen af de beskrevne oplysninger er en forudsætning for at læse vores nyhedsbrev.

Data har som udgangspunkt intet udløb, da det er knyttet til nyhedsbrevet eller abonnement. Når abonnement afmeldes, vil data kun bestå som et ikke-henførbart ID.

 

Samtykket kan til enhver tid tilbagetrækkes

Dit abonnement kan til enhver tid afmeldes. Det kan foretages direkte fra de udsendte nyhedsbreve

 

Dine rettigheder

Dine rettigheder i forbindelse med vores indsamling og behandling af personoplysninger lever op til kravene i EU persondataforordningen. Læs mere i vores privatlivspolitik.

Når betingelserne her accepteres, har du samtidig tilkendegivet at du er over 16 år.

Læs mere på www.datatilsynet.dk

Heyloyalty følger markedsføringsloven – herunder reglerne om god markedsføringsskik.

 

Heyloyalty ApS

Jens Baggesens Vej 47

8200 Aarhus N

CVR: 31282322

 

30. august 2023