Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Priser

Dansk marketing automation system  – skræddersyet til e-commerce

Priser  |  licensoversigt

Skarpe priser på dansk marketing automation platform

Kom godt i gang med support fra en af vores specialister. Vi tillbyder altid en gratis demo af systemet, så du kommer sikkert fra start. Og så har vi gratis dansk support, som du kan ringe og skrive til. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder og du kan også bestille en 30 dages gratis demo-konto.

Nedenfor finder du vores priser på vores forskellige licens-typer og vores tilkøbsmoduler. 

 

* Har du en webshop hos Shopify, ScanNet, SmartWeb, Wannafind eller DanDomain, kan du få adgang til en Freemium-konto.

Kontakter og sendte mails
Standard priser
Heycommerce priser
Advanced priser
Kontakter og sendte mails
Heypush priser
Voucher priser

Heyoverlay tilkøbsmodul

Heyoverlay priser
Heyloyalty standard priser
Pristabel Heyloyalty Heycommerce
Heyloyalty Advanced Licens
Heypush priser
Voucher-modul priser

Dansk marketing automation platform – med gratis dansk support

Du får adgang til markedets mest brugervenlige og intelligente marketing automation-værktøj. Det er hurtigt og nemt at komme i gang – til priser hvor alle kan være med!

Bruger du marketing automation og udnytter du de mange automations (som fx tabt kurv med udsigt til at hente +10 % af de kunder, der havde lagt en vare i kurven uden at købe), overstiger indtjeningen hurtigt licensprisen.

Heyloyalty har en direkte integration til DanDomain, SmartWeb, ScanNet og Wannafind og stiller også et åbent API til rådighed.

Du betaler for antal medlemmer på dine lister, og hvor mange mails du sender pr. måned. Bryder du grænsen for enten medlemmer eller mails, løfter vi dig op til næste pakke som udgangspunkt.

Du kommer igang fra kun 164,-/måned inkl. fantastiske funktioner og gratis dansk support via telefon og mail. 

Har du en webshop hos ScanNet, SmartWeb, Wannafind eller DanDomain, har du adgang til en Freemium-konto.

Hvad indeholder pakkerne?

Standard-licens

Standard

Standard er marketing automation med et hav af funktioner, der er over, hvad markedet tilbyder. Du har adgang til marketing automation og kan lave flows med vores flowbuilder, produktfeed, drag and drop-editor osv. Alt sammen pakket ind i solid og dedikeret dansk kundeservice.

Du kan læse mere om mulighederne med Standard, lige her

Heycommerce

Heycommerce er til dig, der vil mere. Du får selvfølgelig alt i Standard, men du får også et trackingscript til din webshop. Du implementerer tracking-scriptet på din webshop og suger data fra alle besøgende. Det åbner dørene for avancerede automations, der tager udgangspunkt i de besøgendes købsadfærd og historik. Du får fx adgang til custom triggers, hvor du automatisk sender mail (eller sms) til de besøgende, der har set på et specifikt produkt X gange inden for Y dage. 

Du kan læse mere om mulighederne med Heycommerce, lige her.

Heycommerce-licens
Advanced-licens

Advanced

Advanced er ovenstående – plus personlige produktanbefalinger. Pakken er inklusiv Raptor, som giver dig mulighed for at bruge Raptor-triggers og få dybere indsigt og handlemuligheder – fx winback med produktanbefalinger, price-drop trigger, der udløses, når en vare nedsætte i pris og kan afsendes til de besøgende, der specifikt har kigget på den vare – eller efterladt den i kurven. Raptor kan også personalisere dine nyhedsbreve, så de er 1:1 baseret på, hvad dine nyhedsbrevsmodtagere tidligere har købt, eller vist interesse for. 

Du kan læse mere om mulighederne med Advanced, lige her.

Heypush-tilkøbsmodul (Webpush-beskeder)

Vil du skabe ekstra trafik via beskeder i dine modtageres browsere, er Heypush kanalen. Du kan både indsamle nye leads, gøre opmærksom på nyheder og produkter, skabe winback, aktivere kunder via tabt kurv-beskeder osv. For at udnytte Heypush-tilkøbsmodulet skal du have en Heyloyalty-licens (Freemium, Standard, Heycommerce eller Advanced).
Se hvilke muligheder du har for at segmentere og målrette dine buskaber på baggrund af stamdata, adfærdstracking, købshistorik.

Dine muligheder afhænger af, hvilken af de nævnte licenstyper du har. Det samme gør prisen og pakkestørrelsen. Prisen følger samme trappemodel (med antal sendte e-mails/antal kontakter) som licenserne. Har du eksempelvis en Heyloyalty-konto pakke 2 (til 599,-), så koster Heypush-modulet 199,-. Det betyder, at du for blot 798,- kr. har uanede muligheder for at sende personlige og automatiske budskaber via e-mails, sms, Heypush og retargeting på Facebook og Instagram, der er segmenteret og tilpasset den enkelte modtager. Du kan i øvrigt sagtens have en Heyloyalty-licens uden Heypush, men altså ikke omvendt. NB: Alle priser er ekskl. moms.

Heypush  |  webpush

Kontakt Heyloyalty

Husk vi hjælper dig altid gerne i gang – evt. via en gratis demo-konto, hvor vi stiller en af vores specialister til rådighed for dig ca. 30 min. Du er velkommen til at kontakte os.

VORES WEBSHOPINTEGRATIONER

Dandomain webshopintegraton
Scannet webshopintegration
Wannafind webshop integration
Smartweb webshopintegration
Shopify integration

Prøv Heyloyalty gratis i 30 dage