Skarpe priser på skarpt marketing automation til e-commerce

Husk, du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder. Vi hjælper dig gerne i gang – evt. via en gratis demo-konto.

Marketing automation til e-commerce – send relevante og personlige nyhedsbreve og automatiske beskeder

Du får adgang til markedets mest brugervenlige og intelligente marketing automation-værktøj. Det er hurtigt og nemt at komme i gang – til priser hvor alle kan være med!

Bruger du marketing automation og udnytter du de mange triggers (som fx tabt kurv med udsigt til at hente +10% af de kunder, der havde lagt en vare i kurven uden at købe), overstiger investeringen hurtigt licensprisen. Spørg bare kunder som SPORT 24, Løbeshop, Bahne og en lang række små og mindre webshops. Fx dem hos vores integrationspartnere hos SmartWeb, ScanNet, DanDomain, Wannafind m.fl.

Du betaler for antal medlemmer på dine lister, og hvor mange mails du sender pr. måned. Bryder du grænsen for enten medlemmer eller mails, løfter vi dig op til næste pakke som udgangspunkt.

Kom i gang med at tjene flere penge og spar mere tid fra kun 149,-/måned inkl. fantastiske funktioner OG gratis dansk support via telefon og mail.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en større pakke.

*) Har du en webshop hos ScanNet, SmartWeb, Wannafind eller DanDomain, har du adgang til en Freemium-konto.
**) Du skal have minimum en Heyloyalty Standard-licens for at kunne push-beskeder. Dvs. mindstepris vil være 149,- + 99,-/mdr.

Hvad indeholder pakkerne?

Standard er marketing automation med et hav af funktioner, der er over, hvad markedet tilbyder. Du har adgang til marketing automation med triggers og triggerflow, produktfeed, drag and drop-editor osv. Alt sammen pakket ind i solid og dedikeret dansk kundeservice.

Du kan læse mere om mulighederne med Standard, lige her

Heycommerce er til dig, der vil mere. Du får selvfølgelig alt i Standard, men du får også et trackingscript til din webshop. Du implementerer tracking-scriptet på din webshop og suger data fra alle besøgende. Det åbner dørene for avancerede triggers, der tager udgangspunkt i de besøgendes købsadfærd og historik. Du får fx adgang til custom triggers, hvor du automatisk sender mail (eller sms) til de besøgende, der har set på et specifikt produkt x gange inden for y dage.

Du kan læse mere om mulighederne med Heycommerce, lige her.

Advanced er ovenstående – plus personlige produktanbefalinger. Pakken er inklusiv Raptor, som giver dig mulighed for at bruge Raptor-triggers og få dybere indsigt og handlemuligheder – fx winback med produktanbefalinger.

I løbet af kort tid vil du på siden her se, hvad pakkerne mere konkret indeholder. Er du dog en utålmodig sjæl der vil have endnu mere fart på din forretning, er du som altid velkommen til kontakte os og høre mere.

Du kan læse mere om mulighederne med Advanced, lige her.

Husk vi hjælper dig altid gerne i gang – evt. via en gratis demo-konto. Du er velkommen til at kontakte os.

Heypush-tilkøbsmodul

Vil du skabe ekstra trafik via beskeder i dine modtageres browsere, er Heypush kanalen. Du kan både indsamle nye leads, gøre opmærksom på nyheder og produkter, skabe winback, aktivere kunder via tabt kurv-beskeder osv.

For at udnytte Heypush-tilkøbsmodulet skal du have en Heyloyalty-licens (Standard, Heycommerce eller Advanced).

Se hvilke muligheder du har for at segmentere og målrette dine buskaber på baggrund af stamdata, adfærdstracking, købshistorik.

Dine muligheder afhænger af, hvilken af de nævnte licenstyper du har. Det samme gør prisen og pakkestørrelsen. Prisen følger samme trappemodel (med antal sendte e-mails/antal kontakter) som licenserne. Har du eksempelvis en Heyloyalty-konto pakke 2 (til 599,-), så koster Heypush-modulet 149,-.

Det betyder, at du for blot 748,- kr. har uanede muligheder for at sende personlige (og automatiske) buskaber via e-mails, sms, Heypush og retargeting på Facebook og Instagram. Segmenteret og tilpasset den enkelte modtager.

Du kan i øvrigt sagtens have en Heyloyalty-licens uden Heypush, men altså ikke omvendt.

 

NB: Alle priser er ekskl. moms.

Dybe to-vejs webshop-integrationer i Heyloyalty:

Prøv Heyloyalty gratis i 30 dage