Kontakt Heyloyalty via formularen

Vil du blive klogere på Heyloyalty, eller har du kommentarer til os? Så udfyld formularen nedenfor. Vi svarer så hurtigt, som vi overhovedet kan.

Kontakt Heyloyalty

Vil du blive klogere på Heyloyalty, eller har du kommentarer til os? Så skriv en e-mail til os på hey@heyloyalty.com. Vi svarer så hurtigt, som vi overhovedet kan.

Har du brug for at ringe?

Du er også velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for svar på noget – der handler om Heyloyalty. Brug nummeret nedenfor, så får du fat i vores Customer Succes Team, der kan hjælpe dig med det hele.

Telefon87 300 399

Vores telefon har åbent:

Mandag – tirsdag: 8.30 – 16.00
Onsdag: 8.30 – 13.00
Torsdag: 8.30 – 16.00
Fredag: 8.30 – 12.00
Lørdag – søndag: Lukket

 

Adresse: Jens Baggesens Vej 47 8200 Aarhus N

Her kan du (måske) finde svar på dine spørgsmål

Er du på jagt efter mere information om, hvad det vil koste at få en konto hos os? Så kan du finde vores priser – lige her. 

Hvis du er i tvivl om, hvilke funktioner du får med Heyloyalty. Kan du blive klogere på vores funktioner, hvis du klikker her.

Har du en webshop, og er du på udkig efter en marketing automation-integration til din shop? Så kan du læse mere om, hvilke webshop-integrationer vi tilbyder – lige her.

Har du spørgsmål til specifikke funktioner i Heyloyalty? Vi har samlet nogle af de mest brugte, måske finder du svaret på dit spørgsmål her.

Tabt kurv: En af de største udfordringer for webshops er mængden af tabte kurve (altså hvor en kunde har lagt produkter i kurven, men købet bliver aldrig gennemført). I gennemsnit vender ca. 10% af alle modtagere tilbage til shoppen og gennemfører købet. Dermed er det en af de mest effektive automations, hvis du har en webshop. Læs her, hvordan du får succes med tabt kurv.

Produktfeed: Det tager lang tid, hvis du skal indsætte 12 produkter i et nyhedsbrev manuelt. Der meget klippe-klistre-arbejde, så der kan hurtigt gå en time eller mere, før du er færdig med den opgave. Med vores Produktfeed-funktion kan du lave flotte produktnyhedsbreve på ingen tid. Du henter ganske enkelt dine produkter direkte fra webshoppen, så du slipper for det manuelle arbejde. Læs mere om vores produktfeed.

Automationflows: Med Heyloyaltys Flowbuilder kan du nemt sætte din marketing automation i system. Med vores builder kan du tilpasse flowet, så du tager højde for dine modtageres forskellige adfærd. Læs mere om Flowbuilderen.

Produktanbefalinger: Vores integration til Raptor gør det nemt for dig at lave relevante og personlige produktanbefalinger. På den måde kan du nemt opnå en højere CTR og større konvertering. Her kan du læse mere om produktanbefalinger i marketing automation.