Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Integrationer

Webshopintegrationer og integrationer til flere systemer giver dig masser af muligheder

Webshopintegrationer

Integrationspartnere styrker din forretning

For at kunne gøre Heyloyalty til et så attraktivt og stærkt e-mail marketingværktøj som mulig inden for e-commerce, har vi teamet op med en lang række partnere. Det gør det endnu lettere at skabe datadrevet og avanceret e-mail marketing, når dine data flyder frit og synkroniseres automatisk.

Dyb adgang til de mest udbredte webshop-integrationer

Hos Heyloyalty går vi rigtig meget op i, at det skal være nemt at lave rigtig god e-mail marketing. Derfor har vi teamet op med alle de mest populære og udbredte webshop-systemer herhjemme og internationalt, så DU kan få mest muligt ud af din e-mail marketing – og dine købs- og historiske data.

Med de mange dybe integrationer laver du ubesværet datadrevet kommunikation og marketing automation. Bl.a. adfærdsbaserede triggers, som du bruger til at skabe salg, fastholde og genaktivere dine kunder til.

Vi har skræddersyet Heyloyalty til e-commerce. Har du jævnligt transkationer – via køb eller licenser – får du foræret et hav af muligheder med integrationerne.

DanDomain
ScantNet
Wannafind
SmartWeb
Shopify
Magento
Prestashop
Prestashop

Plugin-partnerne understøtter Heyloyalty

Ingen kan være dygtigst til alt. Derfor har vi plukket de partnere ud, der er bedst på hvert sit felt. Det er dem, der gør det lettest for e-commerceren at tjene flere penge og bruge tiden mest optimalt. Paletten udvides løbende i takt med udviklingen.

Raptor
Sleeknote
LeadscoreApp
BookingStudio
Hello Retail
DdD
Avecdo
WakeupData
Clerk
Navi Partner
Playable

Systempartnere forbinder data og gør din hverdag med webshoppen endnu lettere

Hos Heyloyalty gør vi avancerede systemer og funktioner simple. Det gør vi blandt andet ved at have en række systempartnere, som vi har integreret Heyloyalty op imod. På den måde flyder data frem og tilbage mellem systemerne – nemt, hurtigt og ubesværet!

Google Analytics
Zapier

Prøv Heyloyalty gratis i 30 dage