DanDomain

Marketing automation direkte integreret med din DanDomain webshop

DanDomain webshop integration

Det betyder Dandomains webshopintegration med Heyloyalty for dig

Integrationen mellem DanDomain og Heyloyalty er skræddersyet til e-handel, når det kommer til marketing automation og e-mail marketing.

Den dybe 2-vejs-integration sørger for, at du automatisk overfører dine medlemmer og deres købsdata til Heyloyalty.

Adgangen til købsdata giver dig, som kunde mulighed for at anvende effektive automatiske mails som tabt-kuv og winback. Mere om dem senere. For dig som DanDomain-bruger kræver det kun en standardlicens. Holder du dig under 200 kontakter og sender du mindre end 1.000 mails pr. måned er det ganske gratis for dig at anvende Heyloyalty gennem vores Freemium-licens. Er dit behov større kommer du i gang for priser fra 99,- pr. måned.

Se flere priser her. (Men vær lige opmærksom på, at det er vores standardpriser, og her har du bare lidt flere fordele, fordi du har en DanDomain webshop).

Med Heyloyalty får du adgang til nogle af de mest effektive og mest indtjenede automations, samt værktøjer der sparer dig masser af tid i din hverdag.

Dandomain Premium Partner

Sådan får du også en Heyloyalty-konto

Har du en DanDomain-webshop, er det let at hente en Heyloyalty-konto, da systemerne er dybt integreret med hinanden. Log ind i shoppen og find Heyloyalty-app’en. Brug fx knappen herunder. Søg på Heyloyalty og installér app’en.

Selvforklarende guides hjælper dig hurtigt i mål.
Og er du i tvivl om noget, hjælper DanDomain-supporten dig hurtigt.

Ring: 8777 9045. God fornøjelse.

Vores Dandomain webshop integration giver dig en masse fordele

Brug integrationen til din DanDomain-webshop til at lave relevante og personlige nyhedsbreve og automations, der giver bonus på bundlinjen. I Heyloyalty får du:

Tabt kurv-automation: Hent ellers tabt omsætning tilbage

Send en besked, hver gang en kunde (med permission) forlader en kurv med produkter uden at købe på din webshop. I gennemsnit vender 10% af modtagerne tilbage og gennemfører deres køb. Det er en af e-commerce-branchens stærkeste automations. I Heyloyalty kan du sende tabt kurv via e-mail, sms og webpush.

Klik her og bliv klogere på, hvordan du øger dit salg med tabt kurv-automation.

Købsdata: Brug dine kunders data til at tjene flere penge

2-vejs-integrationen sender automatisk dine kunders købsdata direkte ind i Heyloyalty. Du får fx:

  • total antal ordrer
  • gennemsnitspris pr. ordrer
  • totalt forbrug
  • sidste købsdato
  • Første købsdatao

Dine kunders købsdata kan du bruge til at segmentere dine udsendelser, samt til at lave højkonverterende automations. Både segmentering og automations giver begge større omsætning i din forretning.

Winback: Fasthold dine kunder

Loyale kunder er alfa og omega!

Og med en winback-automation sørger du for, at dine kunder hele tiden vender tilbage til netop din webshop – for med denne kan du sende dine kunder en besked, når de ikke har handlet hos dig i fx 45 dage. Hvis du laver en tillokkende besked, vender kunderne trofast tilbage.

Bliv klogere på, hvordan du skaber værdi med winback.

Produktfeed: Spar tid og manuelt arbejde – og undgå fejl

Spar tid og atter tid på dine produktnyhedsbreve med Heyloyaltys produkfeed-funktion. Her slipper du for at spilde tid på manuel opsætning af produkter i dine nyhedsbreve .

Uden funktionen skal du selv og på gammeldags manér (manuelt) indsætte produktbillede, beskrivelse, knap, pris, links osv. Med produktfeed-funktionen henter du automatisk dine produkter ind i Heyloyalty, så det kun tager 2 minutter at fylde dine nyhedsbreve med produkter.

Læs mere om, hvordan produktfeed-funktionen sparer dig for masser spildtid. 

Produkt interesse-automation: Højkonverterende automations – baseret på dine kunders adfærd

Send dine modtagere en besked, hvis de besøger et produkt flere gange indenfor en kort periode – uden at købe noget. Interessen for dit produkt er der, og derfor ser vi gode resultater med netop denne type automation – fx en konvertering til køb på 5%. Du kan bruge e-mail og webpush til at sende sådanne beskeder.

Læs her, hvordan du øger dit salg med produkt interesse-beskeder.

OBS! Kræver en Heycommerce-licens.

Produktanbefalinger: Øg dit salg med personlige og individuelle anbefalinger

En sikker vej til øget sag er produktanbefalinger. Her anbefaler du dine modtagere de produkter, som du er sikker på, de synes godt om. Via et trackingscript samler du hele tiden information om dine modtagere, som automatisk omsættes til personlige anbefalinger i Heyloyalty på baggrund af deres adfærd – eller modtagere, som ligner disse.

Resultaterne taler for sig selv: 18% højere klikrate og købskonvertering på 10%.

Læs her, hvordan SPORT 24 sælger mere med produktanbefalinger.

OBS! Kræver en Advanced-licens.

Nemt at bruge kundernes købsdata

“Danske Heyloyalty har meget af dét, vores dygtige Dandomain kunder har brug for i en travl hverdag. Bl.a. adgang til et system, hvor det er let at personalisere nyhedsbreve og automatiske beskeder som tabt kurv (abandoned basket) og winback. Integrationen mellem Dandomain og Heyloyalty gør det nemt at bruge kundernes købsdata og historik i webshoppen til at tjene flere penge. Det er smart og med dansk kundeservice.

Anders Eiler, CSO E-commerce, team.blue

Prøv Heyloyalty gratis i 30 dage