Raptor

Personaliserings- og anbefalingsværktøj

Personaliseret indhold er vejen til bedre e-mails, bedre bundlinje og højere kundetilfredshed!

 

Hvem er Raptor?

Raptor har skabt en markedsledende service indenfor personaliserings- og anbefalingsværktøjer. Raptor indsamler og analyserer data for hver enkelt besøgende. Baseret på det, skabes der en forståelse for den besøgendes adfærd og præferencer på tværs af platforme.

 

Hvad kan Raptor?

Raptor er en komplet SaaS (Software as a Service), der personaliserer og laver anbefalinger på forskellige platforme – herunder web og e-mail. Du kan dermed anvende Raptor til at lave adfærdsstyrede “triggers” til bl.a. retargeting. Raptor’s intelligente anbefalingssoftware bygger på data mining, machine learning og avancerede algoritmer.

 

Hvorfor Raptor?

Raptors filosofi er at styrke relevans. Resultatet af realtime personalisering er forbedret kundeoplevelser og kundefastholdelse, øgede konverteringer, og en større “basket size”. Raptors API-løsning kan integreres og tilpasses platform og/eller service. Fleksibiliteten af Raptor Smart Advisor gør det muligt videreudvikle den efter specifikke behov. 

raptor integration

Hvad betyder Raptor integration med Heyloyalty?

Intelligent marketing automation – udsend skræddersyede e-mails med indhold baseret på kundens brugeradfærd.

Personlige og relevante nyhedsbreve og automatiske beskeder med dynamisk indhold øger kundeloyalitet, CTR, konverteringsrate, mersalg og omsætning. Det er derfor en klar fordel at målrette dine kampagner og blive mere præcis i din eksekvering ved brug af Raptors intelligente triggers. Raptor gør det muligt at lave intelligente segmenteringer af dine e-mail permissions, så dine kunder modtager indhold, de finder relevant (baseret på deres adfærd). 

All about ecommerce!

“Heyloyalty er for os all about ecommerce. Det er derfor naturligt at Heyloyalty inkluderer alt inden for personalisering og behavioral triggers, hvor Raptor falder naturligt ind som en integreret del af Heyloyalty-løsningen. Heyloyalty er en kompetent partner, der formår på en enkel og elegant måde at inkludere Raptors personaliseringer i deres løsning til stor gavn for kunderne, der hurtigt oplever værdi.”

Mette Fangel Sørensen Director, Marketing & CRM, Raptor

Har du spørgsmål til Heyloyalty? Så udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.