Raptor

Personaliserings- og anbefalingsværktøj

Hvem, hvad og hvorfor Raptor integration?

Personaliseret indhold er vejen til bedre e-mails og bedre bundlinje og bedre kundetilfredshed!

Hvem er Raptor? Raptor har skabt en markedsledende service indenfor personaliserings- og anbefalingsværktøjer. Raptor indsamler og analyserer data for hver enkelt besøgende og forstår dennes adfærd og præferencer på tværs af platforme.

Hvad kan Raptor? Raptor en komplet SaaS (Software as a Service), der personaliserer og anbefaler på både, web, e-mail, søg og anvender adfærdsstyrede “triggers” til bl.a. retargeting. Raptor’s intelligente anbefalingssoftware bygger på Data mining, Machine Learning samt avancerede algoritmer.

Hvorfor Raptor? Raptors filosofi er at styrke relevans. Resultatet af realtime personalisering er forbedret kundeoplevelser og kundefastholdelse, øgede konverteringer, og en større “basket size”. Raptor’s API-løsning kan integreres, tilpasses nuværende platform og/eller service. Fleksibiliteten af Raptor Smart Advisor gør det muligt videreudvikle den efter specifikke behov. På listen over kunder finder du bl.a. Tui, SPORT 24, Jysk, Davidsen, Proshop, Nemlig.com og Arla.

raptor integration

Hvad betyder Raptor integration med Heyloyalty?

Intelligente e-mails med kunden i fokus!

Intelligent marketing automation – udsend skræddersyede e-mails med indhold baseret på kundens brugeradfærd. Personlige og relevante nyhedsbreve og automatiske beskeder med dynamisk indhold øger kundeloyalitet, CTR, konverteringsrate, mersalg og omsætning. Gør dine kampagner målrettede og præcise i eksekvering ved brugen af Raptors intelligente triggers. Raptor gør det muligt at lave intelligente segmenteringer af dine e-mail permissions, så dine kunder modtager indhold, de finder relevant fordi det tager udgangspunkt i deres adfærd.

All about ecommerce!

“Heyloyalty er for os all about ecommerce. Det er derfor naturligt, at Heyloyalty inkluderer alt indenfor personalisering og behavioral triggers, hvor Raptor falder naturligt ind som en integreret del af Heyloyalty-løsningen. Heyloyalty er en kompetent partner, der formår på en enkel og elegant måde at inkludere Raptors personaliseringer i deres løsning til stor gavn for kunderne, der hurtigt oplever værdi.”

Mette Fangel Sørensen Director, Marketing & CRM, Raptor

Har du spørgsmål til Heyloyalty? Så udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.