Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Raptor

Personaliserings- og anbefalingsværktøj

Personaliseret indhold er vejen til bedre e-mails, bedre bundlinje og højere kundetilfredshed!

 

Hvem er Raptor?

Raptor Services er en markedsledende udbyder inden for Personalisering og Customer Data Platform (CDP). Deres løsninger gør det muligt for brands at genkende brugernes adfærd på tværs af kanaler, tilbyde personlige anbefalinger og aktivere data i alle deres kanaler fra deres Customer Data Platform. I CDP’en kan brands lave individuelle profiler ned til en 1:1 skala. Det giver et komplet indblik i købernes interaktioner samt unikke muligheder for at personalisere hvert trin af deres købsrejse. 

 

Hvad kan Raptor?

Raptor er en komplet SaaS (Software as a Service), der personaliserer og laver anbefalinger på forskellige platforme – herunder web og e-mail. Du kan dermed anvende Raptor til at lave adfærdsstyrede “triggers” til bl.a. retargeting. Raptors intelligente anbefalingssoftware bygger på data mining, machine learning og avancerede algoritmer.

 

Hvorfor Raptor?

Raptors filosofi er at styrke relevans. Resultatet af realtime personalisering er forbedret kundeoplevelser og kundefastholdelse, øgede konverteringer, og en større “basket size”. Raptors API-løsning kan integreres og tilpasses platform og/eller service. Fleksibiliteten af Raptor gør det muligt videreudvikle den efter specifikke behov.

Raptor logo

Hvad betyder Raptor integration med Heyloyalty?

Intelligent marketing automation – udsend skræddersyede e-mails med indhold baseret på kundens brugeradfærd.

Personlige og relevante nyhedsbreve og automatiske beskeder med dynamisk indhold øger kundeloyalitet, CTR, konverteringsrate, mersalg og omsætning. Det er derfor en klar fordel at målrette dine kampagner og blive mere præcis i din eksekvering ved brug af Raptors intelligente triggers. Raptor gør det muligt at lave intelligente segmenteringer af dine e-mail permissions, så dine kunder modtager indhold, de finder relevant (baseret på deres adfærd). 

All about ecommerce!

“Heyloyalty er for os all about ecommerce. Det er derfor naturligt at Heyloyalty inkluderer alt inden for personalisering og behavioral triggers, hvor Raptor falder naturligt ind som en integreret del af Heyloyalty-løsningen. Heyloyalty er en kompetent partner, der formår på en enkel og elegant måde at inkludere Raptors personaliseringer i deres løsning til stor gavn for kunderne, der hurtigt oplever værdi.”

Mette Fangel Sørensen Director, Marketing & CRM, Raptor

Har du spørgsmål til Heyloyalty? Så udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.