Persondataforordningen (GDPR)

hos Heyloyalty

Sikkerheden omkring dine persondata er vigtig for os

I løbet af kort tid vil du blive mødt af en pop-up, når du logger ind i Heyloyalty. Her vil du blive bedt om at godkende databehandler aftalen. Aftalen er lavet for at beskytte dine persondata i Heyloyalty i endnu højere grad og er et tillæg til din nuværende aftale.

Databehandleraftalen lever op til EU-lovgivningen vedrørende persondata, som træder i kraft den 25. maj 2018.

Det betyder det nye EU-tiltag for dig som kunde hos Heyloyalty ApS, når Heyloyalty systemet benyttes

General Data Protection Regulation (GDPR), eller på dansk Databeskyttelsesforordningen”, er navnet på EUs nye persondatalovgivning. GDPR har til formål at beskytte EU’s borgere fra misbrug af deres personlige data. Derfor skal alle europæiske virksomheder inden den 25. maj 2018 skærpe deres processer for, hvordan persondata bliver opsamlet og behandlet sikkert.

Som ansvarlig databehandler, er dine persondata sikre hos Heyloyalty

Sikkerheden omkring persondata er vigtig for os, så både du som kunde og dine medlemmer kan føle jer trygge og have tillid til Heyloyalty.

Vi har tilføjet et tillæg til vores licens/abonnementsvilkår (Samhandelsaftale) i form af en databehandleraftale , som alle kunder skal godkende, for at kunne benytte Heyloyalty. Databehandleraftalen er en kontrakt mellem dig og os, som garanterer dig, at vi håndterer dine persondata på forsvarlig vis.

Vi indgår ikke specifikke databehandleraftaler – i stedet får alle vores kunder vores databehandleraftale, da vi dermed sikrer, at I alle er dækket på samme vis.

Se databehandleraftalen:

Marianne Maack Andersen er Persondata Administrator for Heyloyalty. Har du spørgsmål til dine rettigheder kan du rette disse til Heyloyalty via e-mail cst@heyloyalty.com.

Dit samtykke til nyhedsmails er en del af GDPR 

Konceptet “Samtykke” er den del af GDPR-lovgivningen, som blandt andet vedrører din aktive accept til at modtage e-mails fra virksomheder. Samtykke skal beskytte dig fra at modtage e-mails, som du ikke ønsker eller finder relevante.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

I Heyloyalty ApS vil vi gerne sende dig e-mails, som fx forbedrer din oplevelse med brugen af Heyloyalty og du får relevante nyheder og informationer omkring vores nyeste systemudviklinger og integrationsmuligheder, som den første. Der er altså rigtig meget værdi at hente i e-mails fra Heyloyalty.

Samtykke til oprettelse af Licens/Abonnementsaftale  

Ønsker du som ny kunde at benytte Heyloyalty, indhenter vi altid dit samtykke ifm. oprettelse af en Licens/Abonnementsaftale. Samtykket berettiger Heyloyalty til at kontakte alle kunder og brugere på Heyloyalty direkte, både telefonisk og via e-mail/nyhedsbrev, notifikationer og servicebeskeder.

Heyloyalty har udarbejdet politikker for håndtering af persondata og kan til enhver tid dokumentere, at behandlingsreglerne og informationspligten overholdes.

Dine rettigheder som kunde og dine medlemmers rettigheder i forbindelse med behandling af personoplysninger følger loven om behandling af personoplysninger.

Se endvidere pkt. 17 i vores Forretningsbetingelser, hvis du ønsker at læse mere.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet og/eller tilbagetrække dit samtykke. Beskyttelse af dine personoplysninger er vigtige for os og vi garanterer, at vi ikke videregiver dine personlige oplysninger til tredje part, herunder andre virksomheder.

Læs mere omkring GDPR

Her kan du finde information og vejledning TIL GDPR.


Datatilsynet

https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/

Erhvervsstyrelsen

https://startvaekst.virk.dk/privacykompasset/viden-og-regler/pligter-som-databehandler

EUs GDPR-portal

https://ec.europa.eu/commission/priorities/justice-and-fundamental-rights/data-protection/2018-reform-eu-data-protection-rules_en

Læs også GDPR-Summary og find her info om, hvordan vi håndterer IT-sikkerhed

Find siden her: https://www.heyloyalty.com/gdpr-summary

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Når du bruger sitet, accepterer du brugen af cookies. Se mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk