Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Playable

Skab mere
engagement med gamification fra Playable

Gamification fra Playable giver mere konverterende kampagner gennem højere engagement, leadgenerering, aktivering af inaktive kunder, forøget kundeloyalitet og salg. 

Mand der står foran et kamera og smiler.

Playable – gamification platform

Playable har skabt en markedsledende platform inden for interaktiv marketing. Med Playable kan du tilføje spilbare elementer til dine marketingkampagner. Dermed kan du få langt højere engagement med målgruppen, indsamle relevant zero-party data uden at genere dine besøgende, og booste jeres konverteringsrater. 

Hvad kan du med Playable?

Det ligger i menneskers DNA at spille og lege. Få langt mere engagerede kunder ved at bruge simple spillemekanismer til at aktivere dem. Playable er en SaaS (Software as a Service), hvor du kan vælge mellem 30 forskellige gamified koncepter; alt lige fra Quiz, Personality Test, Guess the Image, Drop Game, Memory Game, til Wheel of Fortune. Du kan bruge Playable gennem hele kunderejsen fra første interaktion, til salg og genaktivering. Gamification kan bruges på en professionel måde til at kommunikere både seriøse, komplekse og sjove emner uden at være off-brand – og passer derfor både til B2C og B2B. 

Hvorfor Playable?

Med en portfolio på +500 af Europas stærkeste brands på tværs af industrier, har Playable stor erfaring med give kunder en konkurrencemæssig fordel i overfyldte markeder. Derudover får man som kunde hurtig svar på spørgsmål (gns. svartid er 15 sekunder i chatten), og Playable har en kundetilfredshed på imponerende 99,1 %.

 

Playable og Heyloyalty integration

Playable-platformen er selvfølgelig integreret med Heyloyalty. Det betyder bl.a., at de data du opsamler via gamification synkroniseres med din liste i Heyloyalty. Og som det er med alle data på din liste, kan du bruge dem til at segmentere og dermed målrette relevant kommunikation til den enkelte modtager. Integrationen betyder dermed, at du styrker din leadgenerering gennem interaktion og relevante, målrettede budskaber.

Mand der sidder ved en skærm med backend til Ubivox default settings.