Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Raptor

Skab personaliseret indhold med integrationen
til Raptor

Intelligent marketing automation – udsend skræddersyede e-mails med indhold baseret på kundens brugeradfærd.

To mænd der går igennem et kontor og taler sammen.

Personaliseret indhold er vejen til bedre e-mails, bedre bundlinje og højere kundetilfredshed!

 

Hvem er Raptor?

Raptor Services er en markedsledende udbyder inden for Personalisering og Customer Data Platform (CDP). Deres løsninger gør det muligt for brands at genkende brugernes adfærd på tværs af kanaler, tilbyde personlige anbefalinger og aktivere data i alle deres kanaler fra deres Customer Data Platform. I CDP’en kan brands lave individuelle profiler ned til en 1:1 skala. Det giver et komplet indblik i købernes interaktioner samt unikke muligheder for at personalisere hvert trin af deres købsrejse. 

Raptor logo

Hvad kan Raptor?

Raptor er en komplet SaaS (Software as a Service), der personaliserer og laver anbefalinger på forskellige platforme – herunder web og e-mail. Du kan dermed anvende Raptor til at lave adfærdsstyrede “triggers” til bl.a. retargeting. Raptors intelligente anbefalingssoftware bygger på data mining, machine learning og avancerede algoritmer.

 

Hvorfor Raptor?

Raptors filosofi er at styrke relevans. Resultatet af realtime personalisering er forbedret kundeoplevelser og kundefastholdelse, øgede konverteringer, og en større “basket size”. Raptors API-løsning kan integreres og tilpasses platform og/eller service. Fleksibiliteten af Raptor gør det muligt videreudvikle den efter specifikke behov.

Mette Fangel Sørensen, Marketing Director, Raptor Services

All about ecommerce!

“Heyloyalty er for os all about ecommerce. Det er derfor naturligt at Heyloyalty inkluderer alt inden for personalisering og behavioral triggers, hvor Raptor falder naturligt ind som en integreret del af Heyloyalty-løsningen. Heyloyalty er en kompetent partner, der formår på en enkel og elegant måde at inkludere Raptors personaliseringer i deres løsning til stor gavn for kunderne, der hurtigt oplever værdi.”

Mette Fangel Sørensen Director, Marketing & CRM, Raptor

Hvad betyder Raptor integration med Heyloyalty?

Intelligent marketing automation – udsend skræddersyede e-mails med indhold baseret på kundens brugeradfærd.

Personlige og relevante nyhedsbreve og automatiske beskeder med dynamisk indhold øger kundeloyalitet, CTR, konverteringsrate, mersalg og omsætning.

Det er derfor en klar fordel at målrette dine kampagner og blive mere præcis i din eksekvering ved brug af Raptors intelligente triggers. Raptor gør det muligt at lave intelligente segmenteringer af dine e-mail permissions, så dine kunder modtager indhold, de finder relevant (baseret på deres adfærd).

Tjen flere penge og få gladere kunder med Heyloyalty

Brug integrationen til din ScanNet-webshop til at lave relevante og personlige nyhedsbreve og automations, der giver bonus på bundlinjen. I Heyloyalty får du:

Købsdata

Brug dine kunders data
til at tjene flere penge

2-vejs-integrationen sender automatisk dine kunders købsdata direkte ind i Heyloyalty. Du får fx:

  • total antal ordrer
  • gennemsnitspris pr. ordrer
  • totalt forbrug
  • sidste købsdato
  • Første købsdatao

Dine kunders købsdata kan du bruge til at segmentere dine udsendelser, samt til at lave højkonverterende automations. Både segmentering og automations giver begge større omsætning i din forretning.

Købshistorik på webshop
Tabt kurv automation

Tabt kurv

Hent ellers tabt omsætning tilbage

Send en besked, hver gang en kunde (med permission) forlader en kurv med produkter uden at købe på din webshop. I gennemsnit vender 10% af modtagerne tilbage og gennemfører deres køb. Det er en af e-commerce-branchens stærkeste automations. I Heyloyalty kan du sende tabt kurv via e-mail, sms og webpush.

Winback

Fasthold dine kunder

Loyale kunder er alfa og omega!

Og med en winback-automation sørger du for, at dine kunder hele tiden vender tilbage til netop din webshop – for med denne kan du sende dine kunder en besked, når de ikke har handlet hos dig i fx 45 dage. Hvis du laver en tillokkende besked, vender kunderne trofast tilbage.

 

Eksempel på e-mail med produktfeed samt skærmbillede fra Heyloyalty platformens produktfeed funktion.

Produktfeed

Spar tid og manuelt arbejde – og undgå fejl

Spar tid og atter tid på dine produktnyhedsbreve med Heyloyaltys produkfeed-funktion. Her slipper du for at spilde tid på manuel opsætning af produkter i dine nyhedsbreve .

Uden funktionen skal du selv og på gammeldags manér (manuelt) indsætte produktbillede, beskrivelse, knap, pris, links osv. Med produktfeed-funktionen henter du automatisk dine produkter ind i Heyloyalty, så det kun tager 2 minutter at fylde dine nyhedsbreve med produkter.

Produktinteresse

Højkonverterende automations
– baseret på dine kunders adfærd

Send dine modtagere en besked, hvis de besøger et produkt flere gange indenfor en kort periode – uden at købe noget. Interessen for dit produkt er der, og derfor ser vi gode resultater med netop denne type automation – fx en konvertering til køb på 5%. Du kan bruge e-mail og webpush til at sende sådanne beskeder.

OBS! Kræver en Heycommerce-licens.

Produktinteresse automation
Eksempler på forskellige typer af e-mails, som kan opsættes som e-mail skabelon på Heyloyalty platformen.

Produktanbefalinger

Øg dit salg med personlige
og individuelle anbefalinger

En sikker vej til øget sag er produktanbefalinger. Her anbefaler du dine modtagere de produkter, som du er sikker på, de synes godt om. Via et trackingscript samler du hele tiden information om dine modtagere, som automatisk omsættes til personlige anbefalinger i Heyloyalty på baggrund af deres adfærd – eller modtagere, som ligner disse.

Resultaterne taler for sig selv: 18% højere klikrate og købskonvertering på 10%.

OBS! Kræver en Advanced-licens.