Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Kontakt os

Har du brug for hjælp?
Tøv ikke med at kontakte os

Vil du blive klogere på Heyloyalty, eller har du kommentarer til os? Eller er du interesseret i et af vores tilkøbsmoduler?

Så udfyld endelig formularen nedenfor med dine informationer, og hvordan vi kan hjælpe dig. Vi svarer så hurtigt, som vi overhovedet kan.

Send os en e-mail

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt på e-mail

Skærme med Heyloyalty software

Har du brug for at ringe til os?

Du er også velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for svar på noget omkring vores platform. Brug nummeret nedenfor, så får du fat i vores support, der kan hjælpe dig godt videre.

Telefon87 300 399
Adresse: Jens Baggesens Vej 47, 8200 Aarhus N

Vores telefon har åbent

Mandag
8.30 - 15.30
Tirsdag
8.30 - 15.30
Onsdag
8.30 - 15.30
Torsdag
8.30 - 15.30
Fredag
8.30 - 14.30
Lørdag - søndag
Lukket

Her kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål

Priser

Er du på jagt efter mere information om, hvad det vil koste at få en konto hos os? Så kan du finde vores priser – lige her. 

Integrationer

Har du en webshop, og er du på udkig efter en marketing automation-integration til din shop? Så kan du læse mere om, hvilke webshop-integrationer vi tilbyder – lige her.

Produktfeed

Det tager lang tid, hvis du skal indsætte 12 produkter i et nyhedsbrev manuelt. Der meget klippe-klistre-arbejde, så der kan hurtigt gå en time eller mere, før du er færdig med den opgave. Med vores Produktfeed-funktion kan du lave flotte produktnyhedsbreve på ingen tid. Du henter ganske enkelt dine produkter direkte fra webshoppen, så du slipper for det manuelle arbejde. Læs mere om vores produktfeed.

Automationflows

Med Heyloyaltys Flowbuilder kan du nemt sætte din marketing automation i system. Med vores builder kan du tilpasse flowet, så du tager højde for dine modtageres forskellige adfærd. Læs mere om Flowbuilderen.

Funktioner

Hvis du er i tvivl om, hvilke funktioner du får med Heyloyalty. Kan du blive klogere på vores funktioner, hvis du klikker her.

Automations

Har du spørgsmål til specifikke automations i Heyloyalty? Vi har samlet nogle af de mest brugte, måske finder du svaret på dit spørgsmål her.

Tabt kurv

En af de største udfordringer for webshops er mængden af tabte kurve (altså hvor en kunde har lagt produkter i kurven, men købet bliver aldrig gennemført). I gennemsnit vender ca. 10% af alle modtagere tilbage til shoppen og gennemfører købet. Dermed er det en af de mest effektive automations, hvis du har en webshop. Læs her, hvordan du får succes med tabt kurv.

Produktanbefalinger

Vores integration til Raptor gør det nemt for dig at lave relevante og personlige produktanbefalinger. På den måde kan du nemt opnå en højere CTR og større konvertering. Her kan du læse mere om produktanbefalinger i marketing automation.