Heycommerce

Udnyt data fra din webshop til at lave personaliseret  og relevant kommunikation

Muligheder

Brug vores prædefinerede automations eller opsæt dine egne triggers

Databerigelser

Du er ikke datamæssigt i dine automations

Vækst

Lav relevant kommunikation, der sælger flere produkter

Med Heycommerce kan du tracke og udnytte dine kunders adfærd på din webshop til at lave bedre automations, der sælger mere og vækster din forretning

Vil du lave bedre automations med mere relevant indhold til dine modtagere?

Det er nemt!

1

Klik på knappen og udfyld formularen

$
2

Track dine kunders adfærd på din webshop

$
3

Lav personlig kommunikation, der vækster din forretning

Hvis din nuværende marketing automation platform ikke kan håndtere store mængder data, risikerer du:

r

At være begrænset i dine muligheder

r

at få mindre ud af din indsats

r

at miste muligheden for at udnytte relevant data

r

at du kun kan lave simple automations

r

at dine kunder får mindre relevant indhold

r

at sælge mindre i dine automations

Når du bruger Heycommerce, behøver du ikke at være bekymret. Der implementeres et script på din webshop, der opsamler og sender data til din konto i Heyloyalty. Herfra kan du opsætte en række automations, baseret på de store mængde data.
Med Heycommerce sørger du dermed for, at data fra din webshop ikke går til spilde. Efter du har opsat scriptet og de essentielle automations, kan du læne dig tilbage og se, hvordan relevant og målrettet kommunikation bidrager til at vækste din forretning.
Heycommerce tracking

Det skal være nemt at indsamle og udnytte data

Heycommerce virker ved, at vi giver dig et script, der skal implementeres på din webshop – og herefter trackes dine kunders adfærd automatisk.

Når du tracker dine kunders digitale fodspor, indsamler du en enorm mængde data, du kan bruge i din e-mail marketing og marketing automation. Det kræver blot, at kunden har sagt ja til at modtage markedsføring fra dig og har accepteret dine cookies.

Du kan lave langt mere relevant kommunikation til dine medlemmer, når du har en masse informationer om dem. Målret fx din kommunikation efter, hvad det enkelte medlem køber i din shop.

Avancerede automations med stort potentiale

Med Heycommerce-licensen får du adgang til en lang række avancerede automations, hvor du bl.a. kan segmentere på dine kunders adfærd.

Byg segmenter baseret på adfærd

Når du har implementeret Heycommerce, kan du med en masse triggers se frem til at lave segmenter baseret på kunders adfærd. Ønsker du at sende en kampagne til alle kunder, der har haft produkt 1, 2, 3 eller 4 i kurven inden for de sidste 15 dage, men ikke købt dem – så er det selvfølgelig muligt med vores Heycommerce segmentering.

Pristabel Heyloyalty Heycommerce

Opsæt essentielle automations med Heycommerce

Når du opsætter e-mail automations, modtager dine kunder relevant og målrettet kommunikation, uden at du skal løfte en finger. Når du har opsat dem, kører de nemlig helt automatisk og skaber omsætning, imens du kan fokusere på andre opgaver.

Tabt kurv

Gennemfører dine besøgende ikke deres køb, når de har lagt varer i kurven? Du kan friste dem til at foretage købet alligevel men en tabt kurv automation.

Produktinteresse

Send dine kunder en e-mail, når de har set på et specifikt produkt X antal gange over Y tid.

Kategoriinteresse

Har dine kunder udvist interesse for en bestemt produktkategori? Send dem en e-mail med produkter fra netop denne kategori.

Win back buyers

Genaktivér de kunder, der ikke har handlet på din webshop i X antal dage.

Win back visitors

Få dine besøgende tilbage til din webshop, når de ikke har været forbi i X antal dage.

Brugerdefinerede automations

Definér dine egne triggers, så du får skræddersyede automations til dine behov.

Mangler du inspiration til dine automations?

Vi har samlet 5 konkrete eksempler på e-mail automations, der øger bundlinjen, fra nogle af vores dygtigste kunder.

 

Her kan du finde svar på dine spørgsmål

Priser
Er du på jagt efter mere information om, hvad det vil koste at få en konto hos os? Se vores priser lige her. 
Integationer
Har du en webshop, og er du på udkig efter en marketing automation-integration til din shop? Så kan du læse mere om, hvilke webshop-integrationer vi tilbyder lige her.
Produktfeed
Det tager lang tid at lave produktnyhedsbreve, hvis du skal indsætte produkterne manuelt hver gang. Med vores produktfeed-funktion kan du lave flotte produktnyhedsbreve på ingen tid. Du henter ganske enkelt dine produkter direkte fra webshoppen, så du slipper for det manuelle arbejde. Læs mere om vores produktfeed.
Automationflows
Med Heyloyaltys flowbuilder kan du nemt sætte din marketing automation i system. Med vores builder kan du tilpasse flowet, så du tager højde for dine modtageres forskellige adfærd. Læs mere om Flowbuilderen.
Funktioner
Hvis du er i tvivl om, hvilke funktioner du får med Heyloyalty, kan du blive klogere lige her.
Automations
Har du spørgsmål til specifikke automations i Heyloyalty? Vi har samlet de vigtigste automations lige her.
Tabt kurv
En af de største udfordringer for webshops er mængden af tabte kurve (altså hvor en kunde har lagt produkter i kurven, men købet bliver aldrig gennemført). I gennemsnit vender ca. 10% af alle modtagere tilbage til shoppen og gennemfører købet. Dermed er det en af de mest effektive automations, hvis du har en webshop. Læs her, hvordan du får succes med tabt kurv.
Produktanbefalinger
Vores integration til Raptor gør det nemt for dig at lave relevante og personlige produktanbefalinger. På den måde kan du nemt opnå en højere CTR og større konvertering. Her kan du læse mere om produktanbefalinger i marketing automation.