Heycommerce

Til dig der ønsker effektive automations – baseret på dine kunders adfærd
Heycommerce-licens

Opgradér dit marketing automation setup med Heycommerce

Heycommerce giver dig adgang til et væld af automations

Hvis du vil have adgang til en lang række muligheder og funktioner, der gør din hverdag med e-mail marketing både nemmere og mere indtjenende, så er Heycommerce din vej frem i verden. Med vores Heycommerce-script på din webshop, kan du tracke dine kunders adfærd, og udnytte dataen til at booste din forretnings omsætning – på måder du nok aldrig har prøvet før. Hvis du har brug for mere viden omkring automations, så læs med her.

Længere nede kan du læse, hvor nemt det er at implementere Heycommerce på din webshop.

 

Sådan vækster vi din webshop

Du kan nemt udnytte avancerede Heycommerce-triggers til at sælge flere produkter. Tag blandt andet hul på at lave e-mail og sms’er, der bliver sendt, når et medlem har set på et produkt 5 gange i løbet af en uge.

Du kan også yde fantastisk kundeservice med gode chancer for mersalg. Det gør du ved at krydre dine kunders købsrejse med en servicemail, der bliver skudt af sted fx 5 måneder efter Bjarne har købt en mountainbike på din webshop. Tilbyd service på cyklen og anbefal en række ekstra produkter til den fine cykel.

Endelig kan du også trække den store gevinst på at sende en e-mail eller sms til et medlem, der har besøgt en bestemt URL fx 6 gange i løbet af 12 dage.

Koger vi det ovenstående ned til en fin bouillonterning, kommer vi frem til følgende: Med Heycommerce får du adgang til en lang række funktioner og Heycommerce-triggers, der giver et massivt boost i din forretning, da du kommer til at arbejde med værdiskabende og automatiseret e-mail marketing

Pristabel Heyloyalty Heycommerce
Heycommerce licens

Hvordan virker Heycommerce?

Det virker ganske enkelt ved, at vi giver dig et Heycommer-script. Dette script skal implementeres på din webshop/site. Når det først er lagt ind, så vil du i fremtiden tracke (spore) dine medlemmers adfærd på din webshop.

Når du tracker dine kunders digitale fodspor, indsamler du en enorm mængde data – som du kan bruge i din e-mail marketing.

Du kan lave langt mere relevant 1:1 kommunikation med dine medlemmer, når du har en masse informationer om dem. Målret fx din kommunikation efter, hvad det enkelte medlem køber i din shop. Der er et hav af muligheder, når først du har åbnet døren for Heycommerce.

 

Du går altså fra at lave e-mail marketing, til at lave smart e-mail marketing

Trackingscriptet har vi bygget “på siden” af Heyloyalty, eller rettere som et plugin. Det har vi valgt gøre, så de af vores kunder der ikke ønsker at bruge Heycommerce, ikke får svækket deres performance.

Disclaimer (husk)! Vi antager at du ikke laver noget eller har custom udvikling med radikale ændringer i forhold til den oprindelige webshop. For så virker shopspecifikke trackingscripts ikke nødvendigvis korrekt.

Disclaimer Webshopejeren har selv ansvar for at scriptet virker med den pågældende webshop og de moduler der er. Det er stillet ’as is’ til rådighed (MIT-licens).

Heycommerce

Stil din nysgerrighed og se her, hvad du fx kan få med Heycommerce

Trackinscriptet giver adgang til uhørt meget data. Før i tiden ville mange miste overblikket og drukne i ‘Big Data’-junglen, men med Heycommerce serverer vi mulighederne for dine fødder. Du kan sagtens forstå og navigere i, hvordan de forskellige triggers automatisk hæver din bundlinje og fastholder kunderne. Skaber winback via nemme genaktiverende triggers til fx dem, der ikke har besøgt din webshop længe osv.

Vi har herunder samlet et udpluk af de mange triggers i Heycommerce.

Heycommerce-pakken – de udbyggede automations

Her får du et kort udpluk af de mange knivskarpe valgmuligheder du har i rækken af automations i Heycommerce-pakken. Foruden standardpakkens indhold får du også adgang til en lang række avancerede automations og adgang til at segmentere på dine kunders adfærd.

Byg segmenter på adfærd

Når du har implementeret Heycommerce, så kan du foruden en masse nye triggers også se frem til at lave segmenter til dine kunder, ud fra deres adfærd. Ønsker du at sende en kampagne til alle kunder der har haft produkt 1, 2, 3 eller 4 i kurven inden for de sidste 15 dage, men ikke købt dem – ja, så er det faktisk muligt med vores Heycommerce segmentering

Tabt kurv

Gennemfører dine besøgende ikke deres køb, når de har lagt varer i kurven? Brug denne trigger, og se din omsætning vokse.

Produktinteresse

Send dine kunder en e-mail, når de har set på et specifikt produkt x antal gange over x tid.

Kategoriinteresse

Har dine kunder udvist interesse for en bestemt produktkategori? Send dem en e-mail med produkter fra netop denne kategori.

Win back buyers

Genaktivér de kunder, der ikke har handlet på din webshop i x antal dage.

Win back visitors

Få dine besøgende tilbage til din webshop, når de ikke har været forbi i X antal dage.

Brugerdefineret automations

Definér dine triggers, så du får skræddersyede automations til dine behov.

Definér dine unikke triggers

I Heycommerce-pakken får du mulighed for at lave et væld af brugerdefinerede automations. Her får du indblik i nogle af de smarte triggers, du kan gøre brug af:

Url-baseret trigger

Fx hvis en kunde har kigget på et link X antal gange i X antal dage, så vil kunden få tilsendt en e-mail, der indeholder produkterne fra dette link.

Produkt besøg

Send dine kunder en e-mail, når de har set på et specifikt produkt X gange over X tid.

Produkt køb

Send fx din kunde en opfølgning, en måned efter de har købt et specifikt produkt.

Produkter set i session

Har en kunde eksempelvis kigget på flere produkter i én sessionstid uden at købe dem, kan kunden få tilsendt en e-mail, der indeholder netop disse produkter.

Købt i kategori

Send fx dine kunder en e-mail, efter at de har købt et produkt inden for en specifik kategori.

Fristet?

Du er som altid mere end velkommen til at tage en snak med os, få en online demo – eller din egen konto. Du kan også læse meget mere om værdien af automations her. 

Kontakt os på tlf: 87 300 399 eller cst@heyloyalty.com