Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Heycommerce licens

Udnyt data fra din
webshop til målrettet marketing automation

Med Heycommerce kan du tracke og udnytte dine kunders adfærd på din webshop til at lave personaliserede automations, der sælger mere og vækster din forretning.

Lav bedre automations
med relevant indhold

Heycommerce virker ved, at vi giver dig et script, der skal implementeres på din webshop – og herefter trackes dine kunders adfærd automatisk.

Når du tracker dine kunders digitale fodspor, indsamler du en enorm mængde data, du kan bruge i din e-mail marketing og marketing automation. Det kræver blot, at kunden har sagt ja til at modtage markedsføring fra dig og har accepteret dine cookies.

Du kan lave langt mere relevant kommunikation til dine medlemmer, når du har en masse informationer om dem. Målret fx din kommunikation efter, hvad det enkelte medlem køber i din shop.

Flowbuilder mini

Prøv Heyloyalty gratis i 30 dage

Opsæt essentielle automations med Heycommerce

Når du opsætter e-mail automations, modtager dine kunder relevant og målrettet kommunikation, uden at du skal løfte en finger. Når du har opsat dem, kører de nemlig helt automatisk og skaber omsætning, imens du kan fokusere på andre opgaver.

Tabt kurv automation

Gennemfører dine besøgende ikke deres køb? Du kan friste dem til at foretage købet alligevel med en tabt kurv automation.

Produktinteresse automation

Send dine kunder en e-mail, når de har set på et specifikt produkt X antal gange over Y tid.

Kategoriinteresse automation

Har dine kunder udvist interesse for en bestemt produktkategori? Send dem en e-mail med produkter fra netop denne kategori.

Genaktivér de kunder, der ikke har handlet på din webshop i X antal dage.

Winback visitor automation

dine besøgende tilbage til din webshop, når de ikke har været forbi i X antal dage.

Definér dine egne triggers, så du får skræddersyede automations til dine behov.

*Har du en webshop hos Shopify, ScanNet, SmartWeb, Wannafind eller DanDomain, kan du få adgang til en Freemium-konto. Alle priser er ekskl. moms.

Prøv Heyloyalty gratis i 30 dage

Udnyt potentialet i dine kundedata

Med Heycommerce-licensen får du adgang til en lang række avancerede automations, hvor du bl.a. kan segmentere på dine kunders adfærd.

Når du har implementeret Heycommerce, kan du med en masse triggers se frem til at lave segmenter baseret på kunders adfærd. Ønsker du at sende en kampagne til alle kunder, der har haft produkt 1, 2, 3 eller 4 i kurven inden for de sidste 15 dage, men ikke købt dem – så er det selvfølgelig muligt med vores Heycommerce segmentering.

Klub Vollmer hjemmeside med pop-up kampagne

Over 900 ambitiøse virksomheder bruger Heyloyalty i dag.
Skal du være en af dem?

Vil du høre mere om Heycommerce?