Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

E-mail marketing

Udnyt marketingdisciplinen med den højeste ROI

I Heyloyalty har vi gjort det nemt for dig opsætte og udsende e-mail-kampagner og nyhedsbreve, der hjælper med at øge salget eller sprede dine budskaber.

Er du træt af stigende priser og forringede muligheder for tracking på Facebook og Google?

Med e-mail marketing kan du gøre brug af førstepartsdata, der gør dig uafhængig store amerikanske systemer, der styrer spillereglerne. De data, du opsamler på modtageren, er data du selv ejer og kan bruge aktivt til personaliserede budskaber, der sælger.

Og så er dine udgifter begrænset til to ting: Prisen for din platform og din arbejdsindsats.

Netop derfor har e-mail marketing i gennemsnit en ROI på 1:42. Hver gang du bruger 1 krone, kan du forvente at få 42 kroner igen. Til sammenligning er den i gennemsnit på 1:9 på Facebook og Google annoncer.

Kom tæt på dine kunder – og øg engagementet med e-mail marketing

Er gnisten i dit forhold til dine kunder svær at holde i live? Rigtig mange virksomheder døjer med at holde deres kunderelationer ved lige. Alt for ofte begrænser relationen sig til ét enkelt køb på webshoppen, hvorefter kunden aldrig vender tilbage eller giver lyd fra sig.

Og netop dét kan e-mail marketing lave om på.

E-mail afspejler nemlig et højt interaktionspotentiale, der kan bringe din virksomhed tættere på dine kunder. Og alene dette forhold udgør et tungtvejende argument for at vælge e-mail marketing som en del af din markedsføringsstrategi.

Eksempler på forskellige typer af e-mails, som kan opsættes som e-mail skabelon på Heyloyalty platformen.

Prøv Heyloyalty gratis i 30 dage

Mangler du inspiration til din
e-mail marketing?

Nedenfor kan du læse, hvordan Klub Vollmer gik fra at have en nyopstartet webshop og lave salgstal til at sælge 3800 enheder på kort tid – primært på baggrund af e-mails.

En af årsagerne til deres succes er måden de har struktureret deres e-mail setup på – de har bl.a. opdelt deres målgrupper i leads, webshopskunder og medlemmer i klubben, der får individuelle budskaber.

Derudover bidrager deres personlige tone-of-voice til interessante e-mails, der skaber værdi for modtageren. Og det har medført, at e-mail marketing er blevet en essentiel salgskanal for virksomheden.

Nedenfor kan du læse hele casen og få inspiration til dit e-mail setup.

Klub Vollmer case
Annette Heick Klub Vollmer

“Jeg elsker at sidde og lave kampagner og redigere i indhold i Heyloyalty. Platformen er nem at operere i, og det fungerer meget logisk. Når jeg har lavet et nyhedsbrev til vores leads, kopierer jeg det bare, laver små ændringer, og sender det til listen med vores kunder fra webshoppen. Og jeg kan med det samme se, at salget stiger lige efter udsendelsen af nyhedsbreve.”

Vi har gjort det nemt for dig at sende relevante og personaliserede e-mails til dine modtagere

Når du bruger Heyloyalty, får du adgang til flere forskellige funktioner, der gør dit arbejde nemmere og hurtigere.

Drag&drop editor

Indsæt hurtigt blokke med tekst, billeder eller knapper, og brug evt. bloksplitteren til at opdele afsnit

E-mailskabelon

Slip for at starte forfra hver gang og øg brandkendskabet i dine e-mails med en god e-mailskabelon. Vores konsulenter sidder klar til at hjælpe dig

Gemte rækker

Elementer, du bruger ofte, kan gemmes så du hurtigt kan finde dem igen næste gang, du laver en e-mail

Produktfeed

Vores system trækker automatisk produkter fra din webshop direkte ind i dine e-mails, så du undgår manuelt klippe-klistre arbejde

Segmentbuilder

Inkludér eller ekskludér bestemte modtagere ud fra stamdata, interaktion med e-mails og adfærd på dit website

Flowbuilder

Lav forgrenede e-mail forløb og automation flows med relevante kriterier, forskellige elementer og medlemshandlinger

Derfor er dine nyhedsbreve og individuelle e-mailkampagner lige så vigtige som dine automations

Vi oplever nogle gange, at virksomheder nedprioriterer ugentlige nyhedsbreve, fordi de har opsat deres automations. Det kører jo alligevel bare og skaber omsætning af sig selv.

Men sandheden er, at dine individuelle e-mailkampagner kan have betydning for, hvordan dine automatiserede e-mails klarer sig. E-mailklienter som Outlook og Gmail vurderer nemlig hele tiden dit omdømme som afsender, når de vælger, om din e-mail skal i spammappen eller indbakken hos modtageren.

Har dine e-mails generelt høj grad af interaktion, har du et godt omdømme. Og det er netop det, du kan opnå, ved at sende interessante nyhedsbreve til dine modtagere med jævne mellemrum. For hvis dit omdømme som afsender først er blevet skadet, kan det være tidskrævende at redde igen.

Du kan læse mere om, hvordan du undgår spammappen gennem 15 konkrete tips nedenfor.

Eksempel på kundeklub e-mail.

Vil du høre mere om e-mail marketing?