Persondatapolitik – Heyloyalty

Privacy Policy – Persondatapolitik i Heyloyalty

Fortrolighed og respekt for individet er væsentlige faktorer hos Heyloyalty. Vi respekterer de bekymringer, der måtte være i forbindelse med afgivelse af informationer over internettet og ved brug af systemet Heyloyalty. Derfor har vi udarbejdet følgende Privacy Policy, der gælder alle de informationer, der indsamles fra hjemmesiden, https://heyloyalty.com/ og via Heyloyalty-systemet

Formålet er at beskytte det enkelte individ og sikre, at personlige informationer behandles på en sikker og ansvarlig måde.

Hvis du ikke kan acceptere persondatapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside eller benytte Heyloyalty-systemet.

Indhold

  1. Anonymitet og personlige data
  2. Tilsagn til at modtage nyheder
  3. Tilsagn til oprettelse af en licensaftale
  4. Hvilke oplysninger indsamles
  5. Formål og anvendelse af den indsamlede data
  6. Opbevaring af informationer
  7. Sikkerhed/Beskyttelse af dine informationer
  8. Tidsfrister for sletning/opbevaring
  9. Rettigheder efter GDPR (persondataforordningen)
  10. Cookiepolitik
  11. Oplysninger om behandling af dine persondata
  12. Din accept af disse betingelser
  13. Ændringer af persondatapolitik

 

1.    Anonymitet og personlige data

Som almindelig bruger af Heyloyalty’s hjemmeside, registreres din færden automatisk, idet du efterlader dig elektroniske spor på nettet. Vi respekterer naturligvis din anonymitet, og ingen oplysninger om dig videregives eller sælges til tredjepart.

Vi registrerer kun personlige data i forbindelse med oprettelse af licensaftale og/eller tilmelding af nyhedsbreve og da kun ved frivillig, specifik og informeret tilkendegivelse fra den registrerede.

Som registreret bruger (tilmeldt til nyhedsbrev) bruges personlige informationer bl.a. til bedre at kunne præsentere og formidle relevant indhold, fremsende aktuelle tilbud til dig via vores nyhedsbrev, fremsende servicemeddelelser samt evt. spørgeskemaundersøgelser. Servicen er elektronisk baseret, som betyder at du som /nyhedsbrevs abonnent får information på e-mail (og sms, hvis du har oplyst dit mobilnummer og er kunde hos os). Du kan endvidere møde markedsføring fra os på de sociale medier.

Personlige data registreres ifm. oprettelse af licensaftale, dvs. oplysninger oprettes i kundedatabasen i Heyloyalty systemet. Via vores produktanbefalingsværktøjer indsamles desuden oplysninger omkring Modtagernes/Kontakternes adfærdsdata fra Kundens website (vores kundes kontakter’s adfærd). Disse bruges til bearbejdning i Heyloyalty, for at producere produktanbefalinger til Kundens e-mail kampagner. Alle registrerede brugere/Kontakter har inden udsendelse af e-mail kampagner, givet skriftligt samtykke til, at deres oplysninger må bruges til markedsførings formål.

 

2. Tilsagn til at modtage nyheder

Ved tilmelding til nyhedsbreve m.m. gives tilsagn til, at Heyloyalty ApS må kontakte dig med henblik på at yde dig en bedre service eller fremsende nyheder elektronisk, via e-mail, sms og/eller sociale medier. Du kan til enhver tid frabede dig at modtage videre information/nyheder ved at klikke på linket i hvert enkelt nyhedsbrev, sende en mail til customersuccess@heyloyalty.com eller ringe til kundeservice på tlf. +45 87 300 399. Din framelding vil være gældende fra den dag, du framelder dig.

 

3.    Tilsagn til oprettelse af en licensaftale

Har du udfyldt kontaktformularen og tilmeldt dig Demo, Freemium eller en betalende licensaftale i Heyloyalty systemet, har du endvidere givet tilsagn til, at vi må kontakte dig med henblik på bl.a. fakturering (ved betalende licensaftale) samt at yde dig en bedre service eller fremsende nyheder via mail, sms eller sociale medier. Du kan til enhver tid jf. vores forretningsbetingelser opsige dit abonnement. Din opsigelse gælder jf. betingelserne. Du kan særskilt framelde dig nyhedsbrevet og denne framelding gælder samme dag.

 

4.    Hvilke oplysninger indsamles

De personoplysninger, som Heyloyalty indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din firmaadresse, din stillingsbetegnelse, dit mobilnummer og lignende identifikationsoplysninger. Herudover oplysninger om din færden på https://heyloyalty.com/

Ifm. oprettelse af en licensaftale for benyttelse af Heyloyalty systemet, indsamles endvidere yderligere kontaktoplysninger samt informationer vedr. aftalevilkår og betalingsinformation.

 

5. Formål og anvendelse af den indsamlede data

Ved oprettelse af licens i Heyloyalty systemet accepteres, at Heyloyalty ApS må kontakte Kunden telefonisk, pr. e-mail, sms eller sociale medier. Dette kan f.eks. være i forbindelse med nyhedsmails, information om support opgaver, serviceinformationer eller promovering af nye tiltag.

Heyloyalty ApS indsamler og benytter information til følgende formål:

  • – For at forbedre kundebetjening og yde support
    Kundens oplyste informationer hjælper os med at besvare forespørgsler hos Heyloyalty Customer Succes Team og yde effektiv support til hver enkelt Kunde.
  • – For at personliggøre brugeroplevelsen
    Vi kan bruge information i samlede størrelser, om kunder som en gruppe, til forståelse af hvorledes vores kunder generelt benytter de services der er tilgængelige på vores webside.
  • – For at forbedre websiden
    Vi kan gøre brug af kundernes feedback til at forbedre vores produkter og services.
  • – At behandle kunde betalinger for brug af Heyloyalty systemet
    Kundens information benyttes, når der faktureres for licens og forbrug. (Formålet er at overholde lovkrav til bogføring og regnskabsloven).
  • – For at sende e-mails/ sms beskeder/nyhedsopdateringer via Sociale medier
    Vælger en website bruger eller Heyloyalty bruger at tilmelde sig vores nyhedsbrev (alle kunder oprettes i forbindelse med licensoprettelse), vil de modtage e-mails, sms’er og/eller nyhedsopdateringer på sociale medier, der kan indeholde nyheder om Heyloyalty ApS, opdateringer, relaterede produkter og serviceinformation m.m. Ønsker Brugeren/kunden på noget tidspunkt at framelde sig, og derved undgå fremtidige elektroniske henvendelser inkluderer vi i bunden af hver e-mail/sms detaljerede instrukser i hvorledes dette gøres. Derudover kan Brugeren/kunden også kontakte os via https://heyloyalty.com/
  • – For at formidle budskaber via Sociale medier
    Vælger en So-Me bruger at ”LIKE” Heyloyalty, vil brugeren kunne modtages nye posts fra os i feedet. Brugeren kan til enhver tid ”un-like” os og vil derefter ikke længere modtage feeds. Oplysninger om fans gemmes ikke og deles ikke med andre. Informationer på sociale medier hentes aktivt af brugeren, hvis denne ønsker at læse informationen.
  • – For at indsamle kontakternes adfærd på kundens website
    Kontakternes adfærdsdata benyttes til bearbejdning i Heyloyalty, for at producere produktanbefalinger til kundens e-mail kampagner endvidere bruges adfærdsdata til markedsføringsformål. Kundens kontakter har inden udsendelse af kampagner, givet kunden skriftligt samtykke.
  • – For at kunne sende webpush beskeder

Gælder udelukkende for registrerede brugere. En Heyloyalty registreret bruger’s data, kan ved besøg på Heyloyalty’s site og accept af Heypush beskeder, kædes sammen med Data på Heyloyalty’s kontaktliste. Formålet er at formidle målrettede budskaber til brugeren.

Uregistrede bruger indsamles der ingen data på ifbm. Accept af Webpush (Omhandler udelukkende browserbaseret beskeder).

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, stk 1

Heyloyalty hverken benytter eller videregiver dine personoplysninger til markedsføringsmæssige formål, herunder til udsendelse af e-mails med reklameindhold, medmindre du har anmodet herom og accepteret dette.

Ingen personinformationer sælges videre til andre/3. part.

 

6. Opbevaring af informationer

Al information bruges fortroligt og lagres på en ekstern server hos danske Inventio A/S, med hvem der er indgået en databehandler aftale. Informationer på serveren anvendes til udsendelse af nyhedsbreve, nyhedsmails, som basis information ifm. fakturering, samt udsendelse af nyhedsbreve til vore kunders kontakter, opsamling af købsadfærd m.m.

Såfremt kunden ikke længere ønsker at være registreret på vores server eller ikke ønsker at blive kontaktet med relevant indhold og tilbud, respekterer vi dette, og man kan til enhver tid framelde sig modtage af yderligere materiale fra os. Ved henvendelse til CST (Custome Succes team, mail: customersuccess@heyloyalty.com) er det muligt at få lukket sin profil. Ønsker kontakter (kunders kunde) information eller frabeder sig yderligere henvendelser, kan dette ske ved henvendelse til kunden. Kunden sørger for at fjerne kontaktens info fra listen, Heyloyalty’s system sikrer herefter at kontaktens data fjernes/anonymiseres. Ligeledes kan Heyloyalty egne kontakter/medlemmer kontakte Heyloyalty ApS og frabede sig yderligere information. (Se i øvrigt vores )

Heyloyalty opbevarer kun personoplysninger, så længe dette er nødvendigt til opfyldelse af de formål, til hvilke dine personoplysninger er indsamlet.

 

7. Sikkerhed/Beskyttelse af dine informationer

Heyloyalty ApS bestræber sig til enhver tid på at skabe et sikkert digitalt miljø. Heyloyalty ApS følger de relevante praksisser og sikkerhedsforanstaltninger angående indsamling, lagring og behandling af data. Dette gøres for at beskytte imod uautoriseret adgang, ændringer, offentliggørelse og ødelæggelse af kundens personlige information, brugernavn, overførselsdata, betalingsinformation og andre informationer, der er lagrede på Heyloyalty.

Kun relevante personer hos Heyloyalty ApS har adgang til kundeinformation.

Sensitive og private informationer udveksles mellem Heyloyalty systemet/Heyloyalty website og dens Brugere via en SSL-sikret kommunikationskanal.

Heyloyalty ApS opfordrer dig til at tage alle forholdsregler med henblik på at beskytte dine persondata, mens du er på internettet. Som minimum bør du regelmæssigt skifte password, følge almindelige anbefalinger for oprettelse af passwords og altid sikre, at din browser er sikker og opdateret. Læs evt. mere om datasikkerhed på Rådet for Digital Sikkerheds hjemmeside https://www.digitalsikkerhed.dk/

 

8. Tidsfrister for sletning/opbevaring

Vi stræber efter at slette (eller anonymisere) personoplysninger, så snart de ikke har nogen relevans. Dog opbevarer vi altid kundeinformation med relation til køb i minimum 5 år af hensyn til bogføringsloven. Ofte opbevarer vi kundeoplysninger længere, i anonymiseret form, af hensyn til statistiske formål.

 

9. Rettigheder efter GDPR (persondataforordningen)

I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger har du adskillige rettigheder:

  • Retten til at modtage oplysning om hvordan vi behandler dine personoplysninger (oplysningspligt).
  • Retten til at få indsigt i dine personoplysninger.
  • Retten til at få urigtige personoplysninger rettet.
  • Retten til at få dine personoplysninger slettet.
  • Retten til at gøre indsigelse mod at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring.
  • Retten til at gøre indsigelse mod automatiske, individuelle afgørelser, herunder profilering.
  • Retten til at flytte dine personoplysninger (dataportabilitet).

Alle ovenstående rettigheder håndteres ved henvendelse til vores GDPA (General Data Protection Administrator).

Vi kan afvise anmodninger, der er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig meget teknisk indgriben (f.eks. at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller noget som vil være ekstremt upraktisk (f.eks. anmodninger om oplysninger der findes som sikkerhedskopier).

Hvis vi kan rette oplysninger, gør vi naturligvis dette gratis, med mindre det kræver en uforholdsmæssig stor indsats. Vi bestræber os på at vedligeholde vores system på en måde, der beskytter oplysninger fra fejlagtig eller skadelig ødelæggelse. Når vi sletter dine personoplysninger fra vores system, er det derfor muligt, at vi ikke altid kan slette tilhørende kopier fra vores arkivservere med det samme, dette gøres dog så snart der indlæses oplysninger fra vores back-up systemer.

 

10. Cookiepolitik

På https://heyloyalty.com/ gøres der brug af ”cookies”. En cookie er en lille tekstfil, som gemmes i webbrowseren på din computer, smartphone, iPad eller hvad du ellers surfer nettet med, når du besøger hjemmesiden. Cookies gør det muligt at genkende din computer mv. og samle information om, din adfærd på nettet, herunder hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser, samt sikrer at den fungerer rent teknisk. Derudover bruges cookies til at målrette kommunikation via Sociale medier. Den information, der samles via cookies, er udelukkende til statistisk brug. Det vil sige, at det ikke er teknisk muligt at spore eller gemme information, der går på specifikke besøgende. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus, den er anonym og indeholder ingen personoplysninger.

Tredjepartscookies

Websitet indeholder endvidere cookies fra tredjeparterne Google Analytics, Facebook, Sleeknote, Leadscore App samt Getsite Control. Disse har til formål at opsamle oplysninger til statistik brug for optimering af målrettet markedsføringsbudskaber og som hjælp med, dels at forbedre websitets funktionalitet og dels Brugerens oplevelse.

Browser kontrol

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du blokere eller slette cookies eller undlade videre brug af websitet. Hvis cookies slettes eller blokeres, er der dog risiko for, at Heyloyalty websitet ikke fungerer optimalt og uden accept af cookies, vil det desuden ikke være muligt at logge på systemet. Du kan indstille og ændre dine cookieindstillinger via din browser indstillinger, ligeledes hvis du ikke ønsker at modtage pushbeskeder fra Heyloyalty, kan du til enhver tid blokere dette i din browser.

I browser hjælpe menuen kan du læse mere om dette.

Har du yderligere spørgsmål vedr. Heyloyalty’s brug af cookies eller anden teknologi, er du velkommen til at kontakte os på customersuccess@heyloyalty.com

 

11. Oplysninger om behandling af dine persondata

Hvis du ønsker at vide mere om hvilke oplysninger Heyloyalty har registreret om dig, bede om en kopi af disse oplysninger eller vil have os til at slette eller rette fejl i dine oplysninger, kan du kontakte os på:

Heyloyalty ApS
Jens Baggesens Vej 47
8210 Aarhus N
Mail: customersuccess@heyloyalty.com
Telephone:   +45 87 300 399

Hvis ikke du får et tilfredsstillende svar fra os, kan du klage til Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K, eller på dt@datatilsynet.dk.

 

12. Din accept af disse betingelser

Ved brug af https://heyloyalty.com/ og/eller Heyloyalty systemet tilkendegiver du din accept af denne politik. Er du ikke enig med denne politik, beder vi dig om at undlade at bruge denne webside eller Heyloyalty systemet. Fremtidig brug af https://heyloyalty.com/ og Heyloyalty, efter ændringer i denne politik vil ligeledes betragtes som accept af sådanne, eventuelle ændringer.

 

13. Ændringer af persondatapolitik

Vi forbeholder os ret til når som helst at ændre, tilføje eller fjerne dele af persondatapolitikken og opfordrer dig derfor til løbende at kontrollere oplysningerne på hjemmesiden med henblik på at konstatere, om der er sket ændringer.

Du vil altid finde den senest opdaterede version markeret med, hvornår den senest er opdateret på vores hjemmesider.

 

Senest opdateret Januar 2019

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Når du bruger sitet, accepterer du brugen af cookies. Se mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk