Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

5 årsager til hvorfor du skal bruge retargeting mellem din e-mail liste og Facebook

16. apr, 2020 | Blog

Læsetid 6 minutter

Læs med og få svaret på hvorfor du bør have fokus på retargeting mellem din e-mail liste og Facebook

Det her indlæg er til dig, der er nysgerrig på, hvordan du udnytter din e-mail liste og adfærden i nyhedsbrevet på Facebook. Ud over de 5 årsager som har gjort, at du læser med her, er der i virkeligheden en overliggende årsag:

Du skal bruge retargeting, fordi det virker

Det er længe dokumenteret. Lad dig derfor inspirere herunder, og hold dig ikke tilbage, hvis du mangler sparring til, hvordan du med din webshop finder det rigtige setup for dig. Du får dog som en lille service et par forklaringer her;

  • De fleste webshops oplever, at det kun er 2% af webtrafikken, der konverterer efter det første besøg. Med andre ord: 98% forlader websitet uden at konvertere
  • Besøgende, der præsenteres for målrettede annoncer, er 35,4% mere tilbøjelige til at konvertere, når retargeting kommer fra e-mail/nyhedsbrevet.
  • Statistikken viser også, at de forbrugere der ser din retargeting er 3 gange mere tilbøjelige til at klikke på din annonce, end dem, der ikke har interageret med dit websted før.

 

Med andre ord:

Betaler du samme pris pr. visning for at ramme både helt kolde og potentielle kunder og dem, der allerede har været i en eller anden form for ‘digital kontakt’ med dig? Hvorfor så ikke bruge ressourcerne på sidstnævnte, der er langt mere tilbøjelige til at klikke og konvertere?

Så nu har du fået ammunition til at læse videre, for det er der både god mening og forretning i. 

Go´ fornøjelse.

# 1 – Fang din målgruppe i et mere afslappet miljø

De fleste af os får e-mails/nyhedsbreve, mens vi er på arbejde – og vi når langt fra at læse dem alle. Dem, der åbner dine nyhedsbreve, scanner dem og kommer (forhåbentligt) tilbage til dem for at undersøge produktet/servicen nærmere. I bedste fald. Men vi er bare mennesker – og vi glemmer, fordi andre ting kommer foran (fx livet ;-).

Mange scroller lystigt og typisk deres Facebook-feed igennem, når de står op om morgenen. De kigger igen til frokost og om aftenen (fra sofaen foran tv’et). Du kender det fra dig selv – det er tit tidsfordriv, indtil noget vigtigere tager opmærksomheden. Om det er næste program, en snak – eller når bussen kommer… Vi er blevet elendige til at være tilstede i nuet – og dét kan du udnytte.

Da dine modtagere så dit nyhedsbrev tidligere på dagen (eller ugen), er der en større sandsynlighed for, at de husker dig og dit budskab, når din Facebook-annonce dukker op i deres feed. Det kan endda minde dem om at gå tilbage og åbne din e-mail, for at se tilbuddene igen.

HUSK: Du skal sørge for, at dit budskab i annoncen er det samme (eller meget lig) som i dine nyhedsbreve. Det skaber troværdighed og sikrer nemlig, at dine kunder ved, hvem du er. Og glemmer du det, spilder du i bedste fald dine penge.

 

# 2 – Vær altid synlig dér hvor dine potentielle kunder er

Potentielle købere skal se budskaber flere gange, før de beslutter at købe. Hvor mange gange afhænger som altid af flere ting som bl.a. produkt og målgruppe (elevationsseng vs. t-shirt). Derfor kræver det, at du rammer med dine budskaber via flere touchpoints på kunderejsen.

Da den gennemsnitlige teknologirelaterede shopper bruger mere end 14 informationskilder til at nå frem til deres beslutning om at købe, er det afgørende, at du bliver set på flere platforme – på forskellige tidspunkter.

Sørger du for at være synlig både i dit nyhedsbrev og videre via retargeting på Facebook med målrettede annoncer, øger du sandsynligheden for at de køber. Modtagerne vil husker dig, når de skal tage en købsbeslutning.

Det er her, magien ved retargeting opstår. Du udnytter modtagernes adfærd, og bruger kanalerne på tværs til markedsføring af dine produkter.

Heyloyalty blog

Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg, cases, og nyheder!