Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Webpush giver en ROI på 6,1

26. okt, 2021 | Case

Læsetid 5 minutter

Højmark Rejser: Webpush giver en ROI på 6,1

Siden 2015 har Højmark Rejser benyttet sig af Heyloyalty til diverse marketingopgaver  med stor succes. Rejsebureauet gør blandt andet brug af Heypush – Heyloyaltys værktøj til webpush-beskeder.

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan Højmark Rejser har opnået deres store succes med pushbeskeder i Heyloyalty.

Webpush velkomstflow

Webpush som en del af den samlede marketingstrategi

Højmark Rejser har benyttet sig af Heyloyaltys systemer siden 2015. En af grundene til det langvarige samarbejde er, at man hos Heyloyalty har mulighed for at arbejde på tværs af flere forskellige kanaler.

En af de kanaler, Højmark Rejser har haft stor succes med, er Heyloyaltys webpush værktøj – Heypush. ROI på denne kanal er som sagt på 6,1, og eftersom det både er nemt og hurtigt at komme i gang med Heypush, ser rejsebureauet det som en fremragende investering.

Højmark Rejsers automatiserede velkomstflow kan tage æren for en stor del af omsætningen på denne kanal. Flowet har eksisteret siden 2019, og en af fordelene ved det er, at det passer sig selv. Når først flowet er på plads, genererer det nemlig omsætning, uden at du behøver gøre mere.

Hos rejsebureauet består velkomstflowet af tre push-beskeder. De bliver sendt ud over en periode på tre døgn, fra brugeren har accepteret push-notifikationerne.

Heypush giver dig mulighed for at kommunikere målrettet til de besøgende

Vil du have succes med din markedsføring, gælder det om at kommunikere så målrettet som muligt til dine besøgende. Jo mere personlig og relevant din kommunikation er, desto større sandsynlighed er der for, at de besøgende konverterer.

Push-notifikationer giver blandt andet den besøgende besked om gode tilbud eller sender vedkommende videre til en relevant underside. Du kan altså sende den besøgende videre til den ønskede destination med et enkelt klik.

Heypush er let og elegant til at navigere den besøgende rundt på din side. Samtidig er kanalen særdeles effektiv, når det kommer til at trække besøgende tilbage til din hjemmeside. Det skyldes, at du kan sende push-beskeder til brugere, der ikke er aktive på din side. Har den besøgende først accepteret push-notifikationerne, kan du kommunikere direkte til vedkommende, selvom den besøgende har forladt din side. Dermed bliver det let at re-engagere potentielle kunder.

Højmark Rejser har en samlet pakkeløsning hos Heyloyalty

Højmark Rejser har samlet deres e-mail marketing- og marketing automation setup hos Heyloyalty. Det er en nem og overskuelig løsning, og samtidig giver det gode muligheder for at skabe synergi mellem forskellige kanaler.

Koncern Marketingchef, Jesper Merrild, fra Højmark Rejser pointerer desuden, at det er nemt at integrere Heyloyalty med andre systemer, der benyttes i markedsføringen. De nemme integrationer sikrer et gnidningsfrit samspil mellem systemer og kanaler, og på den måde går det hele op i en højere enhed.

”Jeg har benyttet Heyloyalty siden 2015, og en af de helt store styrker ved Heyloyalty er de mange integrationer til et hav af andre systemer, som vi anvender i samspil med Heyloyalty.” 

Jesper Merrild, Højmark Rejser

Muligheden for teknisk support er et stort plus

Hos Højmark Rejser sætter man pris på muligheden for teknisk support hos Heyloyalty. Rejsebureauet står selv for at udarbejde diverse kampagner og flows, men bliver udfordret, når det kommer til teknisk snilde.

”Systemet er virkelig nemt at tilgå og arbejde i. Det kan integreres med et hav af andre systemer, og der vil den tekniske kunnen hos mange komme til kort. Men så har Heyloyalty et exceptionelt stærkt team af Marketing Automation Specialister, der altid bistår med assistance til projektudvikling og andet, der gør brugen af systemet i jeres organisation endnu bedre.”

Jesper Merrild

Koncern Marketingschef, Højmark Rejser

Den tekniske assistance er altså kærkommen. Samtidig fremhæver Jesper Merrild muligheden for at få hjælp og sparring af Heyloyaltys Marketing Automation Specialister, når det kommer til samspillet imellem deres andre systemer og Heyloyalty.

Dansk support med ”fænomenal” service

Jesper Merrild er godt tilfreds med serviceniveauet hos Heyloyalty. Han lægger blandt andet vægt på, at Heyloyalty er et dansk system med dansk support.

”For os er det en stor styrke, at Heyloyalty er et dansk system, og at dialogen med dem er lettilgængelig, og også på dansk.”

Jesper Merrild fremhæver, at det er nemt at komme i kontakt med supporten. Samtidig er han begejstret over, at Heyloyalty er en proaktiv samarbejdspartner.

”Heyloyalty yder en fænomenal service. De er proaktive på deres kunder, og det er meget nemt at få kontakt med dem. Hvad enten vi har et spørgsmål til supporten eller har brug for en af specialisterne, så er de altid lettilgængelige, og man er hurtigt hjulpet videre.”

Jesper Merrild

Koncern Marketingschef, Højmark Rejser

Et marketing automation system i verdensklasse

Dansk e-mail automation system i verdensklasse! Jeg bruger dagligt systemet og har været klient i deres forretning siden sommeren 2015. Oplevelsen er altid super tilfredsstillende!”

Sådan har Jesper Merrild beskrevet samarbejdet med Heyloyalty. Der kan således ikke herske nogen tvivl om, at man hos Højmark Rejser er yderst tilfreds med valget af samarbejdspartner.

Rejsebureauet lægger især vægt på den gode danske support og på muligheden for at få teknisk assistance. Samtidig er de glade for at have fundet en proaktiv samarbejdspartner.

Højmark Rejser har samlet deres e-mail marketing- og marketing automation setup hos Heyloyalty og er i særdeleshed glade for Heypush. Værktøjet giver dem mulighed for at kommunikere målrettet og fokuseret til deres besøgende og har givet dem en flot ROI på 6,1.

Blev du klogere eller inspireret?

Det håber vi, du gjorde – og hvis ikke, så kan du læse meget mere om webpush lige her.

Heyloyalty blog

Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg, cases, og nyheder!