Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Dansk support 

Gratis dansk support på telefon og mail alle hverdage…

Dansk support og kundeservice

Gratis dansk support alle hverdage på telefon og mail

Og online finder du også hele vores supportsite med både video- og skrevne guides.

Som kunde hos Heyloyalty skal du have adgang til hurtig support og kundeservice – det er en selvfølge. Vi kender vigtigheden af, at man skal kunne få hurtigt hjælp til at komme videre, når man sidder med et aktuelt – og nogle gange akut problem. Så nytter det altså ikke meget, at man kan sende en mail og hvis man er heldig, så får man et svar efter 5 dage.

Vi har respekt for, at vores kunder har en travl hverdag, at det at kunne forklare sig OG samtidig få svar på dansk gør en forskel. Tilgængelig, konkret med indlevelse og forretningsforståelsen på plads.

Selvom vi hver dag kæmper hårdt for at gøre Heyloyalty så brugervenligt som muligt, opstår der fra tid til anden spørgsmål – og her skal svarene være nemt tilgængelige.

Vores opgave i support er at sætte os ind i, hvad du gerne vil opnå – og hjælpe dig med det. Vi sætter en ære i at forstå og identificere behovet i forhold til din forretning, dit marked og dine kunder, for at vi hurtigt og præcist kan hjælpe dig.

Minimér spildtid og misforståelser

Er det fx indsigt i en funktion, er der noget der driller dig i systemet – eller vil du gerne udnytte de mange værktøjer bedre? Uanset hvad, du er på jagt efter, er vores svartid og tilgængelighed afgørende. Derfor gør vi os umage for at svare i en fart.

Skriv eller ring, så fixer vi det – eller se om du kan hjælpe dig selv på supportsiden.

Vi ved, du har lynende travlt. Derfor er det vigtigt, at du hurtigt (på dansk) kan forklare, hvad du gerne vil have vores hjælp til. Du sparer masser af tid og akavede og irriterede minutter med gentagelser og misforståelser. For dem, der har udfordringer med at tale teknik på engelsk er det ikke en af de ting, der giver værdi. Og risikoen for ikke at forstå svaret 100% er sandsynligt.

Der er sjældent plads til at du misforstår fx detaljer omkring segmentering med risiko for at dine modtagere får det forkerte indhold.

Er det fx indsigt i en funktion, er der noget der driller dig i systemet – eller vil du gerne udnytte de mange værktøjer bedre? Uanset hvad, du er på jagt efter, er vores svartid og tilgængelighed afgørende. Derfor gør vi os umage for at svare i en fart.
Skriv eller ring, så fixer vi det.

support@heyloyalty.com
Ring på 87 300 399

Åbningstider på telefonen

Mandag
8.30 - 16.00
Tirsdag
8.30 - 16.00
Onsdag
8.30 - 13.00
Torsdag
8.30 - 16.00
Fredag
8.30 - 12.00
Lørdag - søndag
Lukket

Fuld tilgængelighed – gratis dansk support på telefonen og mailen

Det er let at få fat på os og du er MEGET velkommen. Vi elsker at gøre en forskel. Hos Heyloyalty er vi altid klar til at give en hånd med, for at du får succes med din e-mail marketing, triggers osv.

dansk gratis support

Selvom vi har et mindre hav af guides, FAQ, supportvideoer og dokumentation der dækker det meste, oplever vi fra tid til anden at der dukker spørgsmål op fra kunder. Et spørgsmål kan avle et nyt. Alt, hvad vi kan vise dig eller forklare i Heyloyalty, er gratis support, så giv det et shot. Her finder du guides.

Hvis du er i tvivl om, hvad der er betalt og gratis support – så forklarer vi dig det lige her.

Sådan fanger du os:
support@heyloyalty.com
Ring på 87 300 399