Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

E-commerce

Vækst din
e-commerce forretning med automations

Med marketing automation kan du vækste din forretning på autopilot, mens du frigiver tid og ressourcer til andre opgaver. På den måde sikrer du samtidig, at du får mere ud af dine investeringer.

Retail
Segmentering kategorier

Derfor er marketing automation et must-have for alle webshops

Når dine webshopbesøgende browser på din hjemmeside, efterlader de store datamæssige fodaftryk, der fortæller en hel historie om deres interesser.

De data kan du bruge aktivt til at give dem personaliseret og relevant indhold, som de er mere tilbøjelige til at reagere på, end når du skyder med spredehagl.

Og med marketing automation kan du sætte hele indsatsen på autopilot.

Morten Bo, E-commerce manager og Butikchef

“Vi er super glade for, at vi alene ved at tilføre ressourcer og nyt system til vores e-mail marketing, har løftet omsætningen med 10 %.

Især integrationen mellem Heyloyalty og vores DanDomain-webshop giver ikke blot mening, men også mulighed for at lave fx tabt kurv-triggeren… Det giver blod på tanden til mere.”

Er du klar til at gøre dine webshopbesøgende
til loyale kunder på autopilot?

Med over 20 år i branchen ved vi hvor frustrerende det er at bruge for lang tid på noget, der burde kunne gøres nemmere, hurtigere og bedre. Derfor tilbyder vi en platform, der er nem at bruge og samtidig har alle de avancerede e-commerce funktioner du har behov for til din marketing automation.

Produktfeed funktion

Undgå manuelt arbejde og irriterende copy/paste-fejl ved at lade vores system trække dine produkter direkte fra webshoppen ind i dine e-mails.

 

Heycommerce

Indsæt scriptet på din hjemmeside, få købsdata fra din webshop til segmentering og intelligente automations såsom tabt kurv, produktinteresse, winback buyer m.m.

Flowbuilder

Opbyg forgrenede flows på tværs af kanaler – indsæt e-mails, SMS’er, retargeting-målgrupper, pushbeskeder, tidsintervaller, medlemshandlinger i dine automation flows.

Prøv Heyloyalty gratis i 30 dage

Brug dine webshopdata til intelligente automations

Det lyder måske for godt til at være sandt. Men vi ser det dagligt blandt vores +900 kunder. Et par dages arbejde med at opbygge de relevante automations, kan give dig et marketing automation setup, der skaber loyale kunder på autopilot, langt ud i fremtiden.

1. Sign-up til nyhedsbrev

Sørg for at du kan kommunikere direkte til dine webshopbesøgende gennem e-mails ved at have værdifulde pop-ups med en tilmeldingsformular.

2. Velkomstflow

Brug velkomstmailen til at skabe interesse og engagement fra start, så modtageren ser og interagerer med fremtidige e-mails. Lav derudover et flow, hvor modtageren ser værdien i at følge med i dit nyhedsbrev, indtil de er købsparate (og selvfølgelig også efter).

3. Produktinteressemail og tabt kurv automation

Brug data fra din webshop til at sende ultrarelevant indhold til modtageren i nogle af de mest indtjenende automations, der gør dine webshopbesøgende til kunder.

4. Winback og loyalitetsautomation

Brug en winback automation til at få kunden til at genkøbe i din webshop. Når de er blevet loyale kunder, bør du vise, at du sætter pris på dem gennem en loyalitetsautomation, så de fortsætter med at være loyale.

Automations tragt - fra webshopbesøgende til loyale kunder med e-mail automations

Over 900 ambitiøse virksomheder bruger Heyloyalty i dag.
Skal du være en af dem?

Vil du høre mere om Heyloyalty?