Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Services

Alle kanaler til din marketing automation samlet i én platform

Udnyt et hav af funktioner til at styrke dit salg og fastholde dine kunder med personaliserede nyhedsbreve og automations. Heyloyalty er en multi-channel platform, hvor du kan vælge flere forskellige kanaler til dit budskab.

Mand der peger på en præsentation med bookingrelaterede data.

Vi har samlet alle de relevante kanaler til din marketing automation

Det betyder, at du ikke skal sætte dig ind i flere forskellige systemer på én gang – ligesom at du ikke har licenser, der skal betales ved flere forskellige udbydere på samme tid.

Brug modtagernes adfærd og historik til at målrette nyhedsbreve og automatiske beskeder. Når du kombinerer de forskellige kanaler til at skabe leads, fastholde kunderne og skabe winbacks, har du taget nogle vigtige skridt for at opnå succes med din marketing automation.

Se video med CEO Nicolaj Balle Ladiges, der fortæller om, hvordan Heyloyalty adskiller sig fra andre marketing automation platforme.

Funktioner SMS

E-mails og nyhedsbreve

E-mail marketing er en af marketingdisciplinerne med højest ROI. Gennem vores platform kan du opsætte og udsende e-mails og produktnyhedsbreve for at aktivere leads og genaktivere tidligere kunder. De ugentlige nyhedsbreve kan bl.a. være et godt supplement til dine automations, så du hele tiden har aktuel kommunikation med relevante tilbud.

Når du skaber aktivitet i modtagerens indbakke, styrker det nemlig dit omdømme som afsender. Det har både positiv indflydelse på din generelle leveringsevne af e-mails og modtagerens forhold til dig som forretning.

Automations

Når du har opsat relevante automations, har du hele tiden indhold, der kører helt automatisk og rammer dine kunder og leads på de helt rigtige tidspunkter i købsrejsen. Gennem Heyloyalty kan du kombinere automation flows af e-mails, SMS’er, pushbeskeder og berigelse af retargeting-målgrupper.

Med automations behøver du derfor ikke at stole på mavefornemmelsen. Modtageren får indhold baseret på deres adfærd og interesser. Udnyt fx automations til at sende:

  • En automatisk velkomsthilsen, når man har tilmeldt sig din kundeklub/nyhedsbrev
  • En fødselsdagshilsen – evt. inkl. en rabatkode
  • En tabt kurv-besked til dem, der har lagt varer i indkøbskurven, men ikke købte
  • Et tilbud på den specifikke vare en kunde har klikket på fx 3 gange på 4 dage
  • Genaktivere besøgende, som ikke har handlet hos dig i x tid (winback)
  • Ved klik på en specifik kategori (kategoriinteresse)
  • Som kundeservice før fx en rejse/oplevelse går i gang

Mulighederne er mange. Med en Heycommerce-licens kan du basere dine automations på købsdata og modtagerens adfærd i din webshop.

Segmentering kategorier
SMS flow til rabatkoder

SMS

Kombinér dine e-mails med SMS’er og få en effektiv ekstrakanal til dine budskaber.

Udover at de små ofte ses som en mere personlig kanal, viser statistiker, at 90% af alle SMS’er åbnes inden for 3 minutter.

Det er dermed en super effektiv kanal til at sende påmindelser om tidsbegrænsede tilbud, last minute tilbud, konkurrencer eller andet, du gerne vil have en hurtig respons på.

Prøv Heyloyalty gratis i 30 dage

Klub Vollmer hjemmeside med pop-up kampagne

Pop-ups, sticky bars og landing pages

For at få succes med din marketing automation, er det forudsætning, at du har modtagere, der interagerer med dit indhold. Og her kan pop-ups og overlays spille en stor rolle i din leadgenerering.

Med vores Heyoverlay-modul, får du tre ekstra kanaler til at rekruttere nye modtagere til dine lister og kommunikere om tilbud og kampagner.

Automatisk berigelse af retargeting-målgrupper på Facebook og Instagram

Med retargeting målretter du dine annoncer mod personer, der allerede har vist interesse for din virksomhed, dit brand eller dine produkter. I Heyloyalty kan du nemt automatisere berigelse af data til dine retargeting-målgrupper på Meta (Facebook og Instagram).

Det betyder, at du kan opsætte high-intent segmenter ud fra dine nyhedsbreve, ekskludere eksisterende leads fra leadannoncer, lave målgrupper baseret på modtagere, der har klikket i bestemte kampagner, lave look-a-like målgrupper på baggrund af nyhedsbrevsmodtagere og meget mere.

Retargeting annonce Facebook
Funktioner Produktfeed

Push-beskeder direkte
i modtagerens browser

Heypush-modulet giver dig en effektiv og billig kanal til dit marketingmix.
Med Heypush kan du sende små, effektive webpush beskeder direkte i modtagerens browser.

Beskederne kan hjælpe med at lokke modtageren ind på dit website, imens de er aktive på et andet website (fx konkurrentens). Tilmeldingsraten blandt vores kunder er i gennemsnit på 13%, og du kan bruge modtagerens data og aktivitet med dine andre aktiviteter i Heyloyalty til personaliserede beskeder.

Send unikke rabatkoder med voucher-modulet

Rabatkoder er et stærkt værktøj, hvis kunden mangler det sidste for at konvertere. Men med generiske rabatkoder som ”SOMMER2024”, kan alle i hele verden i princippet bruge rabatkoden.

Og så føler modtageren sig mindre speciel, hvis de har tilmeldt sig dit nyhedsbrev for at få eksklusive rabatter.

Med dynamiske rabatkoder undgår du, at hvem som helst kan udnytte din koden. Hver enkelt modtager får sin egen kode. Dermed kan du også tillade dig at give større rabatter, fordi koden kun kan bruges én gang.

Anvend fx rabatkoder, når:

  • En kunde tilmelder sig dit nyhedsbrev
  • Når din kunde har fødselsdag
  • Som en belønning til dine trofaste kunder
Voucher modul forside
Automations funktioner

Managed Solution

I Heyloyalty har vi et team af eksperter, der sidder klar til at hjælpe dig med lige netop de udfordringer, du oplever med dit marketing automation setup.

Med vores Managed Solution-forløb får du en fast tilknyttet marketing automation specialist, der hjælper på lige netop det niveau, du ønsker. Det kan være strategisk sparring, gennemgang af resultater eller eksekvering af konkrete opgaver.

Vi hjælper dig med at få større overblik, bedre resultater og hurtig hjælp ved hånden.

Få ny viden og inspiration til din marketing

Vi har samlet vores inspiration og viden til dig, så du nemt kan navigere i det, der lige præcis er interessant for dig. Du kan læse vores kundecases, blive inspireret på bloggen eller læse om nye tiltag på platformen.

Få konkrete tips til e-mail marketing
og marketing automation.

Lad dig inspirere af, hvordan vores kunder
får succes med marketing automation.

Læs de seneste nyheder om
vores platform og virksomhed. 

Over 900 ambitiøse virksomheder bruger Heyloyalty i dag.
Skal du være en af dem?

Prøv Heyloyalty gratis i 30 dage