Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Integrationer

Integrationer til flere systemer og webshops

Vi har teamet op med en række dygtige e-commerce partnere, der gør det endnu lettere at skabe datadrevet og avanceret marketing automation. På den måde sørger vi for, at dine data flyder frit og synkroniseres automatisk.

Fuld adgang til de mest udbredte webshop-systemer

Hos Heyloyalty går vi op i, at det skal være nemt at lave rigtig god marketing automation.

Derfor har vi teamet op med alle de mest populære og udbredte webshop-systemer herhjemme og internationalt, så DU kan få mest muligt ud af din marketing automation – og dine købs- og historiske data.

Med de mange dybe integrationer laver du ubesværet datadrevet kommunikation og marketing automation. Bl.a. adfærdsbaserede triggers, som du bruger til at skabe salg, fastholde og genaktivere dine kunder til.

DanDomain
ScantNet
Wannafind
SmartWeb
Shopify
Magento
Prestashop
Prestashop
Prestashop

Plugin-partnerne understøtter Heyloyalty

Ingen kan være dygtigst til alt. Derfor har vi plukket de partnere ud, der er bedst på hvert sit felt. Det er dem, der gør det lettest for e-commerceren at tjene flere penge og bruge tiden mest optimalt. Paletten udvides løbende i takt med udviklingen.

Raptor
Sleeknote
WakeupData
BookingStudio
Hello Retail
Playable
Avecdo
Clerk
Navi Partner
Relewise logo
Relewise logo

Systempartnere forbinder data og gør din hverdag med webshoppen endnu lettere

Hos Heyloyalty gør vi avancerede systemer og funktioner simple. Det gør vi blandt andet ved at have en række systempartnere, som vi har integreret Heyloyalty op imod. På den måde flyder data frem og tilbage mellem systemerne – nemt, hurtigt og ubesværet!

Zapier

Over 900 ambitiøse virksomheder bruger Heyloyalty i dag.
Skal du være en af dem?