Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Sleeknote

Lav intelligente pop-ups og skab en bedre brugeroplevelse

Sleeknote – et stærkt værktøj til leadgenerering og pop-ups

Få flere nyhedsbrevstilmeldinger og flere kunder i butikken med relevante og personlige on-site messages

Hos Sleeknote hjælper vi mellemstore- og store webshops med at få flere relevante tilmeldinger til deres nyhedsbrev og øge deres online salg.

Med vores SleekBoxes og SleekBars kan du fange dine besøgende på det helt rigtige tidspunkt med det helt rigtige budskab. Design din helt egen box fra bunden eller brug en af vores mange templates. Når din box er aktiveret vil den blive vist på dit site baseret på de triggers og conditions du har sat for den.

Vores SleekBoxes kan tilpasses præcis efter dine ønsker og behov. Vores mange triggers og conditions gør at du nemt kan tilpasse dine SleekBoxes til den individuelle besøgende, og dermed skabe mere værdi for både dem og dig selv.

Sleeknote integration

Direkte integration mellem Heyloyalty og Sleeknote

Vi tror på at ved at samarbejde med de bedste i branchen kan vi give vores kunder den bedste oplevelse og et bedre produkt.

Derfor har vi lavet en direkte integration mellem Sleeknote og Heyloyalty. Med den direkte integration vil al den data du indsamler gennem dine SleekBoxes blive sendt direkte til Heyloyalty så du hurtigt og nemt kan følge op på potentielle kunder.

Læs mere om Sleeknote.

Få det optimale ud af dine pop-ups

Vores kunder ser i gennemsnit en 2-4% stigning i deres on-page konverteringsrater efter de har implementeret Sleeknote på deres site. Vores system tilbyder enorm fleksibilitet og personalisering, og vi er under konstant udvikling for at kunne tilbyde det absolut bedste popup tool på markedet

Rikke Thomsen, Head of Email Marketing, Sleeknote

Har du spørgsmål til Heyloyalty? Så udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.