Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Magento

Direkte integration
mellem Heyloyalty
og din Magento webshop

Den direkte integration betyder, at der automatisk sendes data fra din Magento webshop ind i Heyloyalty. Det betyder, at du bl.a. kan basere dine e-mail automations på modtagerens købsadfærd og adfærd i webshoppen.

Mand der står foran en præsentation og smiler.
Magento logo

En direkte integration mellem din Magento-webshop og Heyloyalty giver dig:

– Automatisk tilstrømning af data

– Indsigt i dine kunder og deres købsadfærd

– Mulighed for at sende personaliseret indhold til modtageren

Udnyt de mange muligheder med en direkte integration mellem Heyloyalty og din Magento webshop

Udover at være den mest anvendte webshopløsning på verdens plan, er Magento samtidig den mest anvendte i Danmark. Og derfor har vi selvfølgelig bygget en direkte integration mellem vores platform og Magento. Det betyder, at du har en kæmpe besparelse ved etablering og vedligeholdelse af integrationen, ift. hvis du selv skulle give dig i kast med at bygge den.

Den direkte integration betyder, at der automatisk sendes data fra din Magento webshop ind i Heyloyalty. Det betyder, at du bl.a. kan basere dine e-mail automations på modtagerens købsadfærd og adfærd i webshoppen.

Når integrationen mellem din Heyloyalty konto og din Magento webshop er etableret, skal du blot opsætte relevante automations. Og så kan du reelt set bare læne dig tilbage og tjene penge imens du sover (eller bruger tiden på andre opgaver).

 

Det er nemt og enkelt at opsætte Magento-integrationen:

1.     Installér vores plugin i din Magento webshop

2.     Vælg din Heyloyalty liste og map dine referencefelter

3.     Brug dine kunders købsadfærd til at sende relevant indhold

 

Vil du høre mere om dine muligheder med vores Magento-integration?

Automatisk tilstrømning af data til konverterende automations

Når integrationen er sat op, bliver der automatisk placeret et tracking script på din webshop. Dette script gør bl.a., at du kan importere købsdata fra de seneste to år. Dermed har du en masse data at arbejde med fra start, og du kan begynde at opsætte dine automations fra dag ét.

Tabt kurv automation

Hent ellers tabt omsætning tilbage ved at sende en e-mail, SMS eller push-besked, når modtageren forlader din webshop med varer i kurven. I gennemsnit vender 10 % af modtagerne tilbage og foretager købet alligevel – dermed er det en af de stærkeste automations for en e-commercer.

Winback automations

Med en winback automation, kan du enten trække den besøgende ind på dit website igen eller friste til genkøb. På den måde sørger du for, at de handler hos dig i stedet for ved konkurrenten.

Interessebaserede automations

Send en besked til modtageren, når de har besøgt et bestemt produkt eller kategori x antal gange inden for en bestemt periode. Modtageren har tydeligt vist interesse for nogle bestemte produkter, og det kan du bruge til at sende personaliseret og relevant indhold. OBS. Kræver Heycommerce- eller Advanced-licens

Købsbaserede automations

Integrationen gør, at du får essentielle købsdata til rådighed, som du kan bruge til segmentering og højkonverterende automations. Det omfatter bl.a. data som: Modtagerens totale antal ordrer, gennemsnitspris pr. ordrer, totalt forbrug, første og sidste købsdato.

Produktfeed

Du kan lave stilrene og professionelle produktnyhedsbreve på ingen tid. Dit produktfeed fra webshoppen kan trækkes direkte ned i dine nyhedsbreve. Det sparer dig bl.a. for tid, og du undgår de fejl, der kan opstå ved manuelt arbejde.

Personaliserede produktanbefalinger

Via et tracking script, opsamles der informationer om modtageren, som omsættes til personlige anbefalinger i automations. Disse anbefalinger er baseret på Raptors CDP, der ser på modtagerens adfærd – der er derfor ikke tale om gætteri, men derimod højrelevant indhold for modtageren. OBS. Kræver en Advanced-licens.

Gratis dansk support

Når du bruger Heyloyalty, får du adgang til en dansk GDPR compliant platform. Derudover sidder vores support altid klar til at hjælpe dig videre, hvis der opstår udfordringer.