Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Travel & leisure

Få flere bookinger
med marketing automation

Når du bruger gæstens bookingdata aktivt i din marketing automation, har du mulighed for at løfte serviceniveauet og sælge flere ydelser. Og det giver samtidig gæsten en god oplevelse både før, under og efter besøget.

Retail
Heycommerce Booking Tracking felter

Løft serviceniveauet for dine gæster med marketing automation

De fleste guides, tips og blogs om marketing automation henvender sig til e-commerce.  Men du skal ikke lade dig narre.

Sandheden er nemlig, at marketing automation er mindst lige så relevant for virksomheder i travel & leisure branchen.

Hvor man i e-commerce fx arbejder med en tabt kurv e-mail automation, kan du i stedet arbejde med en tabt booking. Og i stedet for en ”produktinteresse” e-mail kan du opsætte en interesse-automation ud fra type rejse eller ophold, modtageren har besøgt på dit website.

Når du begynder at tænke i de baner, åbner der sig et hav af muligheder. Du kan fx løfte serviceniveauet for din gæster med relevante e-mail automations, der rammer dem på de rigtige tidspunkter i købsrejsen.

Prøv Heyloyalty gratis i 30 dage

Jo flere data, jo bedre marketing automation

Dine data er grundlaget for at kunne give modtageren personlig og målrettet indhold. Og som travel & leisure virksomhed er der heldigvis rigeligt med data at tage fat på. Sammenligner man med kundens køb i klassisk e-commerce, er der nemlig langt flere parametre i en booking.

Når du samler alle disse parametre i din marketing automation platform, har du et hav af muligheder for at lave brugerdefinerede automations og e-mailkampagner med ultrasegmenteret indhold til modtageren.

Udover at det giver langt mere relevant indhold for modtageren, er de samtidig mere tilbøjelige til at handle ud fra det. Nedenfor kan læse, hvordan vores Heycommerce Booking giver dig adgang til alle disse data.

Inspiration fra vores kunder

I Heyloyalty har vi mange travel & leisure kunder, der har stor succes med marketing automation.

Herunder kan du læse, hvordan nogle af vores travel & leisure kunder arbejder med marketing automation.

POS-data fra fysiske butikker

Med dynamisk indhold, der baseres kundens data og interesser, kan du fx tilpasse indholdet ud fra parametre som, hvorvidt de har børn og hvornår deres seneste besøg var.

Adfærd på webshop data

Med viden om kundens økonomiske forhold til dig, kan du fx sende nyhedsbrevskampagner i to udgaver – et til sæsonkortholder og et til modtagere uden, hvor der tales ind i fordelene ved at købe det.

Data fra kundeklub

Når modtageren tilmelder sig nyhedsbrevet, kan du give mulighed for, at de selv vælge interesser – fx hvis du har et resort, der tilbyder golf, spa, gastronomi eller business. Så får de kun det indhold, de selv har ønsket.  

Prøv Heyloyalty gratis i 30 dage

Højmark Rejser løfter serviceniveauet
og løfter salget med afrejseflows

30 dage før afgang får gæsten en e-mail med relevant oplysninger – her indsætter systemet selv de ekstra ydelser, kunden ikke har købt endnu, for at friste dem til at købe dem alligevel.

5 dage før afrejse får gæsten en ny e-mail med pakkeliste, vejrudsigt, billeder fra området og af de lokale guider. Du kan læse, hvordan det hjælper virksomheden med at øge salget nedenfor.

Højmark Rejser case

Over 900 ambitiøse virksomheder bruger Heyloyalty i dag.
Skal du være en af dem?

Vil du høre mere om Heyloyalty?