Heyloyalty Standard

Til dig, der vil mere end gennemsnittet med din e-mail marketing

Vores standardløsning (Heyloyalty Standard) er til dig, der vil lave smart, effektiv og udbytterig e-mail marketing, men som ikke har behov for avancerede triggers og produktanbefalinger – som du får med vores Heycommerce- og Advanced-løsninger. Den er til dig, der vil hæve dit e-mail marketingniveau til nye højder.

Med Heyloyalty Standard får du fuld adgang til nogle af markedets bedste e-mail marketing værktøjer.

Du får bl.a. mulighed for at bruge vores produktfeedfunktion – hvor du automatisk kan trække dine produkter direkte fra din webshop over i dine nyhedsbreve. Det betyder, at hvad der før tog dig timer at lave – tager nu kun få minutter.

Du kan også automatisere din e-mail marketing og tjene flere og lette penge på din indsats! Med vores Standard-løsning får du selvfølgelig mulighed for at lave automatiske sms- og e-mailflows, hvor du kan bruge en lang række af vores standardtriggers. Lav fx velkomstmails, jubilæum eller hardbounce-winbacks.

Mulighederne er mange med vores Heyloyalty Standard.

Se din forretning vokse – integrér din webshop direkte i Heyloyalty

Vi vil være den foretrukne e-mail marketingplatform til e-commerce. Derfor har vi lanceret dybe integrationer til en lang række webshopsystemer – fx SmartWeb, ScanNet, DanDomain og Wannafind. 

Bruger du Heyloyaltys Standard-løsning og integrer den med din webshop, får du åbnet for et væld af muligheder.

Du får eksempelvis mulighed for at lave tabt kurv- og winback-triggers, der (beviseligt) giver dig flere kroner på kistebunden.

Derudover trækker integrationen masser af kundespecifik data med over i Heyloyalty – data du kan bruge til at målrette din kommunikation og skabe værdi i din forretning.

Ved at kombinere vores Standardløsning med en integration til din webshop, tager du din e-mail marketing til et nyt niveau.

Prøv Heyloyalty gratis i 30 dage