Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Heyloyalty standard

Til dig, der vil mere end gennemsnittet med din e-mail marketing

Heyloyalty standard-licens

Effektiv og udbytterig e-mail marketing

Heyloyalty standard licens

Vores standardløsning er til dig, der vil lave smart, effektiv og udbytterig e-mail marketing, men som ikke har behov for avancerede automations og produktanbefalinger – som du får med vores Heycommerce- og Advanced-løsning. Den er til dig, der vil hæve dit e-mail marketingniveau til nye højder.

Med Heyloyalty Standard får du fuld adgang til nogle af markedets bedste e-mail marketing værktøjer.

Du får bl.a. mulighed for at bruge vores produktfeedfunktion – hvor du automatisk kan trække dine produkter direkte fra din webshop over i dine nyhedsbreve. Det betyder, at hvad der før tog dig timer at lave – tager nu kun få minutter.

Du kan også automatisere din e-mail marketing og tjene flere og lette penge på din indsats! Med vores Standard-løsning får du selvfølgelig mulighed for at lave automatiske sms- og e-mailflows, hvor du kan eksempelvis kan lave velkomst- og fødselsdagsmails eller flows.

Mulighederne er mange med vores Heyloyalty Standard.

Heyloyalty standard priser

* Har du en webshop hos Shopify, ScanNet, SmartWeb, Wannafind eller DanDomain, kan du få adgang til en Freemium-konto.

Standardpakken – de grundlæggende automations

Nedenfor har vi listet nogle af de brugbare og effektive automations, du får i standardpakken:

Dobbelt opt-in

Øg kvaliteten af dine kunder.

Velkomst

Byd dine nye kunder velkommen.

Fødselsdag

Vær den gode e-købmand, og ønsk dine kunder tillykke, når de fylder år.

Jubilæum

Markér, når et medlem har været på din nyhedsbrevsliste i X antal måneder.

Hard bounce winback

Bliver dine nyhedsbreve afvist i døren til indbakken på grund af hard bounce? Send det ellers tabte medlem en SMS, og få personen til at opdatere sin e-mailadresse.

Datobaserende automations

Send din kunde en e-mail baseret på data, du har samlet op – fx tilmeldingsdato, bookingdato, sidste købsdato eller lignende.

Ændringsbaseret automations

Send din kunde en e-mail baseret på data ændring du samlet op fx at kunden ønsker at modtage færre antal af mails, skiftet interesse, opdateret med et telefonnummer for sms.

Medlemshandlinger

Opdater dine medlemmer, når de opfylder visse krav.
Fx tilføj et VIP-tag til medlemmet når de samlet set har købt for kr. 5.000,- (Dette kan kombineres med ændringsbaseret automation, som starter et VIP flow.

Flyt og kopier medlemmer

Du kan nemt styre dine medlemmers placering, ved at benytte dig af vores flyt/kopier funktion. Her kan du flytte medlemmer på tværs af dine lister efter behov.

Afmeld medlemmer

Du kan opsætte et inaktivitetsflow, som sikrer at medlemmer bliver afmeldt automatisk, hvis de ikke viser adfærd (åbner og/klikker i dine nyhedsbreve). Du kan selv styre, hvornår et sådan flow skal starte.

Se din forretning vokse – integrér din webshop direkte i Heyloyalty

Vi vil være den foretrukne e-mail marketingplatform til e-commerce. Derfor har vi lanceret dybe integrationer til en lang række webshopsystemer – fx SmartWeb, ScanNet, DanDomain, Wannafind, og Shopify.

Bruger du Heyloyaltys Standard-løsning og integrerer den med din webshop, får du åbnet for et væld af muligheder.

Du får eksempelvis mulighed for at lave tabt kurv- og winback-triggers, der (beviseligt) giver dig flere kroner på kistebunden.

Derudover trækker integrationen masser af kundespecifik data med over i Heyloyalty – data du kan bruge til at målrette din kommunikation og skabe værdi i din forretning.

Ved at kombinere vores Standardløsning med en integration til din webshop, tager du din e-mail marketing til et nyt niveau.

Kontakt Heyloyalty

Husk vi hjælper dig altid gerne i gang – evt. via en gratis demo-konto, hvor vi stiller en af vores specialister til rådighed for dig ca. 30 min. Du er velkommen til at kontakte os.

VORES WEBSHOPINTEGRATIONER

Dandomain webshopintegraton
Scannet webshopintegration
Wannafind webshop integration
Smartweb webshopintegration
Shopify integration

Prøv Heyloyalty gratis i 30 dage