Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Eau de Parfum øger omsætningen med 11 % med e-mail marketing

30. jan, 2019 | Case

Læsetid 4 minutter

Sådan har Eau de Parfum opnået et omsætningsboost gennem e-mail marketing

I sommeren 2018 ønskede Eau de Parfum at vækste deres webshop gennem implementering af endnu en marketing-kanal. De var allerede i samarbejde med deres bureau Webbler i gang med Google Ads, SEO og Facebook-annoncering: Men der manglende noget.

Derfor søgte de muligheden for at øge salget yderligere på deres DanDomain-shop gennem e-mail marketing. Som mange andre webshops havde de allerede en række subscribers til deres nyhedsbrev, som de gennem tiden har indsamlet – men de fik ikke draget fuld nytte af disse.

Både automatisering og kampagnemails

Første step var at lægge en plan, og parfume-webshoppen blev hurtigt klar over, at de ønskede at få det maksimale ud af automations og kampagnemails til deres subscribers. I et tæt samarbejde med Webbler, som også er systempartnere i Heyloyalty, fik de deres DanDomain-shop integreret og var klar til at komme i gang.

Til en begyndelse blev der opsat tre e-mail automations:

  1. En velkomstmail, der gav nye tilmeldinger en rabatkode
  2. En tabt kurv-mail til brugere, der havde lagt et produkt i kurven, men ikke købt
  3. Og en win back buyer-mail, som fangede de tidligere kunder, der ikke har handlet i lang tid

Læs her, hvilke fem automations der er must have for en webshop.

Ligeledes udsendes der omtrent fire kampagnemails på månedsbasis, hvor de bedste parfume-tilbud og -nyheder deles; til glæde for de velduftende kunder.

 

Skiftet fra MailChimp til Heyloyalty

Som mange andre webshops var Eau de Parfum stationeret i MailChimp. Her var udfordringen dog, at der foreligger begrænsning i integrationen med DanDomain. Ønsket var at hoppe over i et system, hvor indsamlet kundedata kunne udnyttes til relevante og personaliserede e-mails.

Derfor blev listen fra MailChimp downloadet og derefter lagt ind på Heyloyalty, så alle subscribers fulgte med. Og så var de kørende!

11 % af omsætningen fra e-mail marketing

Allerede i første måned begyndte resultaterne at dukke op. Og efter de første 30 dage var gået, kunne resultaterne konkluderes: Hele 11,35 % af omsætningen kom fra e-mails sendt gennem Heyloyalty.

Planen for fremtiden

I fremtiden lægges fokus fortsat på at udsende kampagnemails, så de interesserede tilmeldte kan holde sig opdateret på produktnyheder, tilbud og andet relevant parfume-indhold. Ligeledes fortsættes arbejdet omkring optimering af automations; det kan være nye emnelinjer, splittest på indhold eller interessante elementer at inddrage i mails.

Og sidst, men absolut ikke mindst, lægges der et benhårdt fokus på at øge antallet af tilmeldte til nyhedsbrevet, så den succesfulde strategi, der er lagt, kan nå ud til endnu flere brugere og derved gradvist øge omsætningen pr. mail.

Morten Bo, E-commerce manager og Butikchef i Eau de Parfum
Morten Bo, E-commerce manager og Butikschef og Josephine, Digital handelselev.

“Vi er super glade for, at vi alene ved at tilføre ressourcer og nyt system til vores e-mail marketing, har løftet omsætningen med 10 %.

Især integrationen mellem Heyloyalty og vores DanDomain-webshop giver ikke blot mening, men også mulighed for at lave fx tabt kurv-triggeren… Det giver blod på tanden til mere.”

Morten Bo, E-commerce manager og Butikchef, Eau de Parfum

Tabt kurv-trigger genererer høj klik- og åbningsrate

%

Omsætning direkte fra e-mail marketing

%

Åbningsrate - tabt kurv-triggers

%

Klikrate - tabt kurv-triggers

Velkomstmail med voucher.
Eksempel på kampagnemail.

Eksempel på tabt kurv-trigger.

Eksempel på kampagnemail.
Tak til PPC-konsulent & Webdesigner Kevin Aghballe fra Webbler for at levere indsigt til casen.

Heyloyalty blog

Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg omkring både cases, og guides, samt tips og tricks lige her!

Segmentering blog

BLOG

Sådan laver du bedre segmentering, der øger engagement og salg
Læs blogindlæg

Klub Vollmer case

CASE

Sådan løfter Højmark Rejser serviceniveauet og øger salget med databaserede afrejseflows
Læs casen

Heyloyalty får ISAE 3000-erklæring

NYHED

Heyloyalty får ISAE 3000-erklæring som led i arbejdet med datasikkerhed
Læs nyhedsindlæg