Dansk rådgivning

Strategisk sparring og rådgivning til dit digitale in-house team
Danske marketing automation specialister

Dansk rådgivning fra en marketing automation specialist

Vi skaber relationer…

Som kunde hos Heyloyalty har du mulighed for at have vores marketing automation specialister med på sidelinjen.

Du styrer hvor meget og hvor lidt.

Det er ikke anderledes, end at du tilkøber specialister til at stå for dit SEO-arbejde. Nok er det muligvis ikke så svært at opsætte og udsende et nyhedsbrev, men med os på sidelinjen vil du hurtigt fornemme, at vi gør meget mere end blot det.

Vi laver relevant kommunikation til dine kunder med afsæt i data. Dataen finder vi ud fra en kombination af indsigter fra din virksomhed med vores mangeårige erfaring med netop e-mail marketing og marketing automation. Det betyder, at vores marketing automations specialister kan hjælpe dig med at sende nyhedsbreve med de rigtige budskaber, på de rigtige tidspunkter og til de rigtige mennesker.

Du får en dedikeret marketing automations specialist. Vi ønsker ikke blot at være en leverandør til dig, men en samarbejdspartner, der hjælper dig med altid at få det optimale ud af din e-mail marketing.

Marketing automation specialist

E-mail marketing – marketingkanalen med den højeste ROI

Det er dyrt at skaffe en kunde, men det er billigt at få dem til at købe igen – og igen og igen.

Nyhedsbreve, automations og kundeklubber bør være rygraden i din forretning af denne grund. Det er den måde du kan skabe, styrke og udvikle relationen til dine kunder – og så er det i øvrigt en kanal, du ejer og den kanal, der uden sammenligning giver dig den højeste ROI – det kan du læse mere om her.

 

Dit udbytte af at samarbejde med en marketing automation specialist

Med vores hjælp kan du følge og berige dine medlemsdata. Det er denne data, vi bruger til at skabe engagerende indhold og ægte 1:1 kommunikation via individualiserede nyhedsbreve.

Jo tættere du er med dine kunder, jo større er sandsynligheden for at du skaber ambassadører for din forretning – og det er lige præcis dét, vi er gode til i Heyloyalty.

Hos Heyloyalty hjælper vi dig med at finde vejen. Du kan skalere vores indsats som du vil.

Vi leverer alt fra den ‘rå’ vejledning, hjælper dig fx med at starte en kundeklub op – eller udvikler, driver og evaluerer din e-mail marketing, dine Heypush kampagner, dine automation-flows etc. Du vælger selv omfanget. Et optimalt alternativ, hvis du overvejer at ansætte en intern medarbejder. Hos os får du specialister på alle felter til en bedre økonomi. Og så skruer du op og ned i takt med dit behov.

Strategi

Hvad vil du opnå med din e-mail marketing? Hvilke udfordringer har du? Målgruppe? Setup i dag? Tidshorisont? Rollefordeling? Dét og meget mere indgår i strategiplanlægningen.

Konvertering

Indhold er vigtig, men det er salg også. Hvordan optimerer og forkorter vi kunderejsen? Vi optimerer din marketing automation, så kunderne kommer igen og igen.

Kommunikation

Hvordan udnytter vi bedst kundernes adfærd? Hvordan agerer de? Hvad køber de? Hvornår og hvor ofte køber de?

Vi bruger medlemsdata til at optimere det dynamiske indhold i e-mails og automations.

Kampagnestyrring

Hvornår eksekverer vi og til hvem? Alle medlemmer eller mindre segmenter? Hvilke automations bruger vi? Hvilke højtider og mærkedage udnytter vi? Vi sørger for alt det praktiske.

Eksekvering

En strategi virker kun, hvis den kan udleves. Vi sætter handling bag ordene og sikrer, at budskaberne når målgrupperne på rette tid og sted.

Evaluering

Nåede vi vores mål? Hvad kan vi gøre bedre? Hvilke nyt tiltag skal igangsættes? Løbende dialog, rapportering og opfølgning sikrer optimalt udbytte for dig.

Mød vores marketing automation specialister

Cecilie Sabroe Nielsen

Cecilie Sabroe Nielsen

Marketing Automation Specialist

Filip Rokamp

Filip Rokamp

Marketing Automation Specialist

Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig

15 + 6 =