Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

DdD

Få et komplet butikssystem, som let kan skalere din forretning med DdD

Lav intelligent e-mail marketing med DdD Retail online POS system
og udsend skræddersyede e-mails med indhold baseret på kundens købsadfærd.

Hvordan gør DdD
en forskel for dig?

Hos DdD er vi eksperter i håndtering af masterdata. Vi leverer et komplet butikssystem med brugervenligt kasseapparat og back office til styring af varedatabase. Vi leverer en cloud baseret løsning, der giver fordele som:

  • Nem skalering af produktet – både nationalt og international
  • Sikker hosting af data på virtuelle servere
  • Download af software på eksisterende hardware uanset styresystem

Dertil kommer indbygget åben API, der sikrer en let og hurtig to-vejs integration til 3. parts produkter som fx Heyloyalty. Med DdDs løsning får du en komplet, professionel butiksløsning til overvågning af din butiksdrift. Træk statistikker på fx lagerdata på varegruppeniveau helt ned på variantniveau og integrer din løsning til dit nuværende set-up, så du kan møde dine kunders stigende krav om både online og fysisk tilstedeværelse.

ddd integration

Vil du have succes på tværs af dine kanaler?

Sæt dit DdD center op mod Heyloyalty og tal direkte til dine kunder.

Hvad betyder integrationen med Heyloyalty?

Intelligente e-mails med kunden i fokus!

Intelligent e-mail marketing – udsend skræddersyet e-mails med indhold baseret på kundens brugeradfærd. Personlige og relevante e-mails med dynamisk indhold øger kundeloyalitet, CTR, konverteringsrate, mersalg og omsætning. Gør dine e-mail kampagner målrettet og præcis i eksekvering ved brugen af Raptors intelligente triggers. Raptor gør det muligt at lave intelligente segmenteringer af dine e-mail permissions, så dine kunder modtager indhold, de finder relevant fordi det tager udgangspunkt i deres adfærd.

“Vi har flere kunder med DdD butiksløsning og DdD kundeklub, der har valgt en integration til Heyloyalty for at få et professionelt kommunikationsværktøj. Vi bruger selv Heyloyalty til e-mail udsendelser til vores kunder og oplever værktøjet som meget brugervenligt og fleksibelt.”

Brian Rasmussen, Market Manager, DdD Retail