Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Hello Retail

Integration fra Hello Retail til Heyloyalty giver dig en stærk e-mail platform

Sælg mere med personlige produktanbefalinger fra Hello Retail med integrationen til Heyloyalty e-mail marketing platformen.

To mænd der står op og en mand der sidder ned ved et skrivebord.

Sådan understøtter
Hello Retail integration dit salg
med personlig indhold

Hvis du ønsker øge salget i din webshop samt at give dine besøgende og kunder en mere relevant og personlig oplevelse, når de besøger din webshop samt modtager nyhedsbreve fra dig – er Hello Retail et oplagt valg. Løsningen er bygget på automatisering og nem integration for øje, for at gøre det enkelt at tage personalisering i brug i din webshop.

Hello Retail, oplever på tværs af kunder, at brugen af personaliserede produkt anbefalinger i nyhedsbreve er en af de mest effektive måder at øge klikraten.

Hello-Retail

Brug intelligent data til automatisk, at sende dine kunde bedre e-mails

Hello Retail er en moderne Software-as-a-Service virksomhed, der arbejder på at skabe en personaliseret brugeroplevelse samt øge salgs performance på webshops. Den automatiserede løsning fra Hello Retail bruger intelligent data til at automatisere og sikre at produkt anbefalinger, på tværs af kunderejsen, til den individuelle bruger – altid er relevant og up-to-date.

Elementerne fra Hello Retail, tager alle udgangspunkt i at skabe en mere personlig og relevant brugeroplevelse. Det gøres ved hjælp af produkt anbefalinger der har en positiv indflydelse på webshoppens konverterings-rate og kurv-størrelse – og dermed butikkens salgs performance.

Samtidig er løsningen bygget på automatiseret dataindsamling og -opdatering – så du derved kan drage fordel af Hello Retail – helt uden ekstra dagligt arbejde.

Send dine kunder personligt og relevant indhold

Integrationen mellem Heyloyalty og Hello Retail gør det nemt at komme i gang med at inkludere personlige produkt anbefalinger i dine nyhedsbrev og e-mail marketing aktiviteter. Integrationen er også designet med automatisering for øje. Ved bruge af denne integration kan du sætte dine personaliserings aktiviteter via Heyloyalty nyhedsbreve på autopilot.

Samtidig gør Hello Retail det også nemt for dig at få indsigt i hvilke e-mailkampagner der generere køb, hvilke produkter der bliver købt om meget mere.

Eksempel på hvordan produktfeed funktionen ser ud på Heyloyalty platformen.