Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

NaviPartner

Effektivisér kundeoplevelse
og rentabilitet med NaviPartner

Få salg, lagerstyring, bogholderi og finans integreret i et system med NaviPartner. Samarbejdet med Heyloyalty er med til at øge din effektivitet, kundeservice og rentabilitet på alle kanaler.

To mænd der går igennem et kontor og taler sammen.

Med NaviPartners retail- eller entertainment-suite kan du øge værdien af dine kunder

Afsendelse af relevante budskaber gennem hele kundecyklus, giver dig mulighed for at bevare og øge livstidsværdien af dine besøgende.

NaviPartner er specialiseret i udvikling, levering og supportering af løsninger til detailhandel og attraktioner. Med deres standardiseret add-on-løsning af Heyloyalty, gør det arbejdet lettere med bl.a. relevante e-mails og SMS-beskeder til besøgende.

Navi Partner Logo

Samarbejdet er med til at øge
din effektivitet, kundeservice og
rentabilitet på alle kanaler

Integrationen er et effektivt værktøj til forbedring af både kundeoplevelse og rentabilitet og som giver dig indblik i, hvornår dine kunder besøger dig, planlægning af deres besøg eller om de ønsker at forlade din webshop. Dette bliver kombineret med adgangsstatistikker, medlemskaber, transaktioner og online handler – baseret på realtids-data.

Denne data er brugbar viden, da du kan forudsige kunders brugeradfærd og på den måde sende relevante budskaber, der får kunden til at reagere. Det handler altså om fastholdelse af den enkelte kunde og derved øge kundens livstidsværdi.

NaviPartner og Heyloyalty