Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Vores partnere

Vi har en perlerække af partnere vi samarbejder med, for at gøre jeres hverdag nemmere. Med dem ved din side får du et (endnu) større udbytte ud af Heyloyalty.

Partner hos Heyloyalty

Partnerne

Vi er heldigvis ikke alene! Heyloyalty har en række venner, som vi har indgået samarbejder med. Det giver webshops og andre digitale forretninger de bedste muligheder i deres e-mail marketing og e-commerce. Vi er stolte over hver enkelt af dem, og sætter stor pris på vores samarbejde med dem.

De er alle med til at udfordre vores kunder og os, så vi har mulighed for at gøre os endnu mere umage – og udvikle løsninger, der giver e-købmanden mulighed for at bruge servere interessante, relevante og effektive nyhedsbreve og triggers for hver enkelt af sine modtagere.

Navi Partner
Fiftytwo
Become
WebPuls - Heyloyalty salgspartner
Just MA Partner
Searchmind
Offbeat Media
ideal.shop
No Zebra logo
EVAERK LOGO

Bliv partner

Giv dine kunder adgang til et af markedets bedste e-commerce- og loyalitetsværktøj, der skaber værdi og øger bundlinjen. Vil du være Heyloyalty-partner, tilbyder vi en attraktiv samarbejdsaftale og et stærkt supportteam, der står klar til at hjælpe dig på bedste vis. Med mulighed for et skalérbart samarbejde kan vi – i overensstemmelse med dig – helt eller delvist sørge for at drive og udvikle dine kunders Heyloyalty-løsning, kundeklub, loyalitetsprogram m.v.

Tag fat i os, så finder vi den løsning der passer bedst til jer. Du er velkommen!

  Fordele

  • Dine kunder får et værktøj, der styrker relationen til medlemmerne
  • De får adgang til automations, der sætter salg og kundeservice i system
  • Du får adgang til et dedikeret og professionelt support- og loyalitetsteam
  • Du får attraktiv aftale med tilbagevendende indtjening
  • Du får grundigt systemkendskab og oplæring

  Kontakt os – vi elsker dialog