Vouchers

Brug vores tilkøbsmodul til at sende unikke rabatkoder
Unikke rabatkoder

Unikke rabatkoder

Rabatkoder er udbredte inden for e-commerce. Webshopejere sender dem ud i forbindelse med eksempelvis mærkedage og sæsonskift samt som belønning til loyale kunder eller som velkomst til nye af slagsen. Der er mange muligheder.

Ofte er rabatkoderne generiske, og dét er et problem. Med generiske koder risikerer du nemlig, at det ikke blot er dine kunder, der får glæde af dine rabatter, men også alverdens andre mennesker.

Voucher-modul priser
Rabatkoder

Strategisk brug af rabatkoder

Der er mange grunde til, hvorfor det er en god idé at sende rabatkoder. Fordelene ved at gøre det gennem vores voucher-modul er bl.a.:

  • Rabatkoderne er unikke 
  • Derfor undgår du, at de bliver delt og brugt igen og igen
  • Du har samtidig mulighed for at se hvilke kunder, der bruger deres rabatkoder – og baseret på det kan du eksempelvis sende en reminder til kunder, der ikke har brugt deres rabatkode endnu
  • Kunderne sætter i høj grad pris på eksklusive tilbud: du kan lave forskellige rabatkoder til bestemte målgrupper
  • Rabatkoder skaber glæder blandt dine kunder og øger dit salg: med vores modul er det nemt at opsætte e-mail automations med unikke rabatkoder

Hvordan fungerer modulet?

Modulet gør nemt for dig at sende dynamiske rabatkoder ud til dine e-mailmodtagere. Du opretter blot et sæt rabatkoder – eksempelvis i dit shopsystem eller i en kodegenerator* – og importerer disse til Heyloyalty. Herefter sørger Heyloyalty for at holde styr på dine koder.

Voucher-modulet sikrer, at hver enkelte kode kun sendes ud til én modtager, og når du er ved at løbe tør for rabatkoder i en gruppe, kan du få besked.

Har du eksempelvis kørt en kampagne, hvor de første 200 interesserede kundeemner får 20 % rabat i din webshop, kan vi advisere dig, når dine 200 rabatkoder næsten er sluppet op. Dermed har du mulighed for at stoppe din kampagne i tide.

*Unikke rabatkoder skal genereres i din webshop. Det er derfor afhængigt af, hvordan den funktionalitet fungerer i dit shopsystem

Voucher
Heyloyalty advanced

Fristet?

Har du spørgsmål til vores voucher-modul, eller vil du blive klogere på, om Heyloyalty er det rette valg for dig? Så tøv ikke med at kontakte os. Du kan også booke en gratis demo lige her på siden, så du selv kan prøve systemet af.