Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Managed Solution hjælper Perleshoppen med at spare tid

2. sep, 2022 | Case

Læsetid 6 minutter

Om Perleshoppen

Perleshoppen er en dansk webshop, der sælger smykkedele til hjemmelavede smykker – de kan bl.a. bryste sig af at have et af Danmarks største udvalg af perler. Webshoppen drives fra Sønderborg, hvor stifter og  ejer, Helge Hansen, står for  den daglige drift og ledelse.

Industri: Detailhandel med hobbyartikler

Hovedsæde: Sønderborg

Antal medarbejdere: 6

Hjemmeside: Perleshoppen.dk

Mangel på tid begrænsede Perleshoppens arbejde med e-mail marketing

Inden Perleshoppen skiftede til Heyloyalty i 2020, brugte stifter og ejer, Helge Hansen, Mailchimp til at udsende e-mail kampagner. Helge stod selv for at lave nyhedsbreve, men hans mange andre opgaver gjorde, at det blev nedprioriteret. Helt konkret udsendte Perleshoppen ca. 3-4 nyhedsbreve om året – Helge havde hverken tiden til at lave nyhedsbrevene, eller til at sætte sig ind i den e-mail marketing platform han brugte. På trods af det begrænsede arbejde med e-mail marketing, valgte han at prøve Heyloyalty, da han opdagede vores app ved Perleshoppens webshopudbyder:

”Jeg har min webshop hos Dandomain, og da jeg en dag faldt over Heyloyaltys app i deres Appstore, besluttede jeg mig for at skifte. Den primære årsag på det tidspunkt var, at jeg havde mulighed for at få mere hjælp og sparring – og så var det billigt”.

Helge Hansen

CEO, Perleshoppen

Bedre udnyttelse af data

Da Dandomain er en af vores integrationspartnere, var det muligt for Pershoppen at opsætte en tovejs-integration i deres standard licens. Med denne integration er det muligt at sende adfærds- og købsdata fra Perleshoppens webshop til deres konto i Heyloyalty – noget der ellers kræver en Heycommerce-licens.

Med hjælp fra vores konsulenter fik Perleshoppen e-mail skabeloner og der blev opsat en række automations – herunder et velkomstflow, samt en tabt kurv og win back buyer automation. På den måde ved Helge, at der konstant udsendes mails, der skaber omsætning, imens han kan fokusere på andre opgaver – og så er det samtidig bedre udnyttelse af den store mængde data, der er til rådighed.

Planen for Perleshoppen var klar:

1

Heyloyaltys konsulenter opsatte automations

2

Perleshoppen udarbejder selv kampagner, ud fra de skabeloner Heyloyalty har lavet

3

Perleshoppen kan udnytte de mange fordele ved e-mail marketing i højere grad end før

”Udover mine automations, laver jeg nogle gange e-mail kampagner. Her bruger jeg de skabeloner, Heyloyalty har lavet, så jeg ikke skal starte forfra hver gang. Det giver god værdi, fordi jeg sparer meget tid. Jeg har nemlig sjældent tiden til at beskæftige mig med det, fordi jeg selv står for shoppen. Derfor er det en stor hjælp, at jeg ikke skal starte forfra hver gang, jeg vil lave en kampagne”.

Helge Hansen

CEO, Perleshoppen

Perleshoppens velkomstmail

4,84 %

Konverteringsrate

12,48 %

Klikrate

Det var først og fremmest vigtigt for Perleshoppen at have en velkomstmail, så nye nyhedsbrevsmodtagere føler sig velkomne. Derfor opsatte vi en kort mail med en velkomst, indsatte populære produkter og lavede en call-to-action med et link til webshoppen. For at kunne sende automations baseret på adfærd, er det vigtigt at have en cookie-parring. For at kunne etablere denne parring, skal kunden på et tidspunkt klikke på et link til webshoppen – og her er velkomstmailen selvfølgelig et oplagt tidspunkt – dette var derfor udgangspunktet i velkomstmailen.

Perleshoppens tabt kurv automation

8,45 %

Konverteringsrate

16,48 %

Klikrate

Perleshoppen tabt kurv

Udover et velkomstflow, var det vigtigt, at Perleshoppen havde en tabt kurv automation. Denne automation bliver altså udsendt til kunder, der forlader webshoppen med varer i kurven – såfremt de er på kontaktlisten. Mailen er en venlig påmindelse, der kan guide kunderne tilbage til de produkter, de var tæt på at købe. I mailen bliver de pågældende produkter automatisk indsat – derfor varierer denne del af mailen imens teksten er generisk og ens for alle modtagere.

For at udvide Perleshoppens marketing automation setup, har Helge også valgt at bruge vores tilkøbsmoduler, Heyoverlay og Voucher. Med Heyoverlay-modulet bliver kunden informeret om aktuelle tilbudskampagner gennem pop-ups på webshoppen. Voucher-modulet bliver brugt til at udsende unikke rabatkoder til nye og loyale kunder – nye kunder får en rabatkode på 20 % imens loyale kunder får en rabatkode på 10 % (når de har foretaget 5 køb). Dermed bidrager begge moduler til at øge salget i Perleshoppens automations.

”Jeg kan se, at mange af rabatkoderne bliver brugt. Jeg mister ikke meget ved at give en lille rabat, og i sidste ende sælger jeg flere produkter – det er jo win/win for både Perleshoppen og kunden”.

Helge Hansen

CEO, Perleshoppen

Hjælpen er kun et opkald væk

For at strukturere og organisere den hjælp vi yder til Perleshoppen, har Helge valgt et Managed Solution forløb. Vores Managed Solution tilbud er et skræddersyet sparringsforløb, og hvor aftalen afhænger af, hvad kunden ønsker hjælp til. I Perleshoppens tilfælde var der behov for, at Helge kunne spare så meget tid som muligt og samtidig opnå fordelene ved e-mail marketing  – derfor skræddersyede vi en aftale efter det, hvilket skulle vise sig, at være en rigtig god beslutning for Perleshoppen.

Perleshoppens omsætning på e-mails er nemlig blevet 45 gange større efter Managed Solution forløbet startede.

”Generelt er jeg meget glad for Heyloyalty. Når jeg har brug for hjælp, ringer jeg til min konsulent, som er virkelig effektiv, dygtig og god til at håndtere mine udfordringer. Jeg bruger dog ikke selv så meget tid på mit arbejde i platformen, og derfor er der stadig mange muligheder, jeg endnu ikke har udnyttet. Jeg kan klart anbefale Heyloyalty, og hvis man, ligesom jeg, ikke har så meget tid til opgaverne, er der heldigvis meget hjælp at hente hos de dygtige e-mail marketing specialister”.

Helge Hansen

CEO, Perleshoppen

Heyloyalty blog

Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg, cases, og nyheder!