Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Nye funktioner i Heyloyalty

4. september 2014 | Archive

Læsetid: 2 minutter

Nu kan du igen glæde dig over en række nye muligheder som de nye Heyloyalty funktioner giver dig

 

Teamet bag Heyloyalty har konstant flere mand i maskinrummet. Senest har vi udvidet med ‘fallback’ på flettefelter, import af blanke felter, fjernelse af kampagnedetaljer og rettet et hav af andre mindre men skønne ting.

De nye Heyloyalty funktioner:

 

’Fallback’ på flettefelter

Hvis en modtager ikke har udfyldt, eksempelvis ”Fornavn” (eller andre ikke påkrævede felter), kan du nu selv indtaste hvad der skal stå, når du bruger flettefelter i din kommunikation. Dvs. vælger du at Fallback på ”Fornavn” skal være “Kunde”, vil der stå  “Kære kunde”, hvis ikke ”Fornavn” er udfyldt. Disse indstillinger kan du redigere på din liste.

Import af blanke felter

Opdaterer du din liste med data, hvori der fremgår blanke felter, vil felterne på din nuværende liste, hvis de er benævnt med samme feltnavn, blive overskrevet med ”blank”. Dvs. at når du opdaterer en eksisterende liste, vil tidligere oplysninger overskrives og ikke længere have indhold. Det kan eksempelvis  være, du ønsker at fjerne en rabatkode i et felt. For ikke at overskrive oplysninger, hvis ikke det er ønsket, kan man vælge at ”Se bort fra” feltet ved opdatering eller sørge for, at din importfil er behandlet før import.

Fjernelse af kampagnedetaljer

Det har tidligere været muligt, at se siden ”Kampagnedetaljer”, men grundet optimeringen og videreudviklingen af både ‘Test- og godkendsiden’ (step 3) i kampagneopsætningen og statistik har vi valgt at udfase siden. Statistik vil, efter udsendt kampagne, vise det samme som Kampagnedetaljer gjorde førhen.

Import: Ændring af ”Felt-benævnelse”

Standardindstillingen ved import på de enkelte felter er ændret til ”Se bort fra”, hvilket betyder at du ikke skal ændre dine felter til ”Se bort fra”, da dette nu er standardindstillingen. Dvs. at importerer du data, hvor der er felter du ikke ønsker at importere, skal du ikke foretage en aktiv handling for ikke at importere disse.

Heyloyalty blog

Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg omkring både cases, og guides, samt tips og tricks lige her!

Black Friday 2022

BLOG

Sådan forbereder du din e-mail marketing til Black Friday
Læs blogindlæg

iOS 15 update 2021

CASE

Managed solution hjælper Perleshoppen med at spare tid
Læs blogindlæg

5 automations der øger din bundlinjen

BLOG

5 automations der øger bundlinjen
Læs blogindlæg