Kom godt i gang med dine nyhedsbreve
– marketingkanalen med den højeste ROI

Heyloyalty er et dansk system MED dansk support, som gør det nemt for dig

E-mail marketing er den mest kosteffektive marketingkanal, med masser af muligheder for at sende relevant indhold til dine modtagere. Glæd dig til hurtigt og nemt at lave effektive og flotte nyhedsbreve i Heyloyalty – skræddersyet til e-commerce.

Du kommer bl.a. til at spare oceaner af tid og manuelt arbejde med produktfeeds, når du laver nyhedsbreve med produkter.
Du får også fri adgang til masser af automatiseringer som velkomstflows. 

Vi viser dig også, hvor let du udnytter automatiseringer som eksempelvis ”tabt kurv”, der er en del af standardløsningen,
når du har en webshop fra DanDomain, Wannafind, SmartWeb og ScanNet.

Du får 30 dage gratis demo konto inkl. online gennemgang, så du kommer rigtigt godt fra start.

Udfyld felterne herunder, så griber en Heyloyalty-medarbejder dig. Du får besked, så snart din Heyloyalty demo-konto er oprettet.

Derfor Heyloyalty:

Der findes et hav af gode værktøjer på markedet, og du skal finde det, der er det bedste match for dig og din forretning. Vi bliver super stolte, hvis du har lyst til at prøve kræfter med Heyloyalty, der er skræddersyet til e-commerce. Her er nogle af de ting, du skal have i mente:

  • Dansk kundeservice på telefon og via mail
  • Intuitiv flowbuilder til fx velkomstflows osv.
  • Automatisk produktfeed (fx via Google Shopping) – slip for  masser af manuelt arbejde og minimér fejl
  • Nem opsætning af nyhedsbreve via ‘træk og slip-funktion’
  • Adgang til en lang række automatiseringer ‘ud af boksen’
  • E-mail, sms og push-beskeder via browseren*
  • Integrationer til populære webshops – fx Dandomain, SmartWeb, Wannafind og ScanNet + til Sleeknote, Raptor, Zapier m.fl.

NB: Har du en DanDomain-webshop (eller HostedShop – SmartWeb, Wannafind eller ScanNet), får du tabt kurv- og winback-automatisering med i standardløsningen pga. vores fælles integration.

Fuld tilgængelighed – gratis dansk support på telefonen og mailen

Det er let at få fat på os og du er MEGET velkommen. Vi elsker at gøre en forskel. Hos Heyloyalty er vi altid klar til at give en hånd med, for at du får succes med din e-mail marketing, triggers osv.

Selvom vi har et mindre hav af guides, FAQ, supportvideoer og dokumentation der dækker det meste, oplever vi fra tid til anden at der dukker spørgsmål op fra kunder. Et spørgsmål kan avle et nyt. Alt, hvad vi kan vise dig eller forklare i Heyloyalty, er gratis support, så giv det et shot.

Sådan fanger du os:

Åbningstider:

Mandag – torsdag: 8.30 – 16.00
Fredag: 8.30-15.00

*) Sms og push-beskeder er betalte funktioner