Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Nyhed: Vi har udviklet et nyt modul, så du nu også nemt kan lave pop-ups, sticky bars og landing pages i Heyloyalty

28. feb, 2022 | Nyheder

Læsetid 5 minutter

Nu kan du lave dine pop-ups og overlays direkte i Heyloyalty

Med Heyoverlay kan du nemt lave pop-ups til bl.a. leadgenerering. Lave pop-ups ved exit intent – eksempelvis ved tabt kurv og lav relevant kommunikation, som øger dine konverteringer

Vi har samlet endnu flere værktøjer til dig i Heyloyalty. Nu har du flere muligheder for at ramme dine kunder og leads med de rigtige budskaber på de rigtige kanaler og på rette tidspunkt.

Du kan øge dit produktsalg, eller guide dine kunder bestemte steder hen på dit site. Heyoverlay giver dig også mulighed for at lave sticky bars, så du på bedst mulig vis kan oplyse dine kunder om fx fri fragt eller kommende udsalg. Der er mange muligheder for at kombinere de forskellige funktioner, så du kan lave præcis det overlay der passer til dine besøgende og dit budskab.

Heyoverlay Sport 24

%

KLIKRATE

SPORT 24 Norge har testet Heyoverlay

I testfasen har vi set fine konverteringer hos vores betatestere. SPORT 24 har på deres norske hjemmeside anvendt pop-ups til bl.a. mersalg. En pop-up der først blev vist, når kunden nåede frem til deres allerede fyldte kurv. Denne pop-up har en klikrate på 17,39 %, hvilket må siges at være utroligt flotte tal.

Heyoverlay Sport 24 eksempel

%

KLIKRATE

SPORT 24 Norge har også testet et overlay af, som er blevet trigget, når en besøgende på sitet har besøgt kategorien ”Løb” for henholdsvis kvinder og mænd. Altså en pop-up, der bliver trigget, når en kunde besøger en specifik URL.

Denne pop-up med et tilbud på et Garmin ur, har fået intet mindre end en imponerede klikrate på 61,47 %.

Pop-ups

Ovenfor har du fået et par eksempler på, hvad SPORT 24 Norge har opnået af resultater med pop-ups på kampagner. Men vi ved jo også allerede, at pop-ups er ekstremt effektive, når det kommer til leadgenerering. Den funktion kender du allerede fra flere andre systemer på markedet.

Men vi kommer ikke udenom pop-ups, når vi taler leadgenerering – det er effektivt. Og disse pop-ups kan naturligvis indstilles således, at de ikke bliver vist til leads, du allerede har på dine nyhedsbrevsliste.

Exit intent ved tabt kurv

Pop-ups ved exit intent er heller ikke et ny begreb på markedet, men det er nyt, at du kan lave dem med i Heyloyalty. Pop-ups der udløses, når en kunde er ved at forlade dit site kan bruges med mange former for budskaber, men med Heyoverlay kan du trigge en pop-up, når en kunde er ved at forlade din webshop med varer i deres kurv – altså det vi kalder ”Exit intent – tabt kurv”.

Landing pages

Landing pages er heller ikke et nyt begreb og dem kan du allerede lave i dag på dit site. Men med Heyoverlay kan du lave landing pages hurtigt og effektivt ved bl.a. at anvende vores produktfeed funktion. Og hvorfor er de så effektivt?

Vi anbefaler, at du ikke indsætter alt for mange produkter direkte i dine nyhedsbreve – faktisk bør du holde dig til max 6 produkter. Visse mailklienter afkorter din mail, hvis den fylder for meget. 

Hvis du gerne vil fremhæve mere end disse 6 anbefalede produkter, så kan du i Heyoverlay sammensætte en landingsside, hvor du viser alle de produkter, du ønsker at markedsføre – landingssiden kan du så linke til fx i dit nyhedsbrev.

Det er en nem, hurtig og overskuelig måde at sammensætte en landingsside på, udenom dit eget site; det er optimalt, hvis det er en side, der skal have en kort levetid.

De forskellige funktioner i Heyoverlay

Der er tre forskellige typer af overlays, du kan lave.

  • Pop-ups: kan bruges til leadgenerering, exit intent, øgede konverteringer og vejledning af dine kunder
  • Sticky bars: bruges oftest til vejledning af dine besøgende eller leadgenerering
  • Landing pages: lav en landing page, som er hosted hos Heyloyalty – nemt og hurtigt med vores produktfeed-funktion

Du kan også opsætte forskellige mål, alt efter hvad du ønsker at opnå med dit overlay

  • Leadgenerering; skaf flere kontakter til dit nyhedsbrev. Målsætningen omhandler hvor mange konverteringer du får
  • Forøg dit produktsalg; målsætningen måler på, hvor mange der klikker på dine produkter i dit overlay
  • Vejled dine kunder; fokus på at guide dine besøgende et bestemt sted hen. Her måles der på, hvor mange kliks dit overlay genererer

Kombinationerne af målet og typen af overlay gør, at du kan skabe lige præcis det overlay du vil, for at ramme dine besøgende på den ønskede måde.

Benyt de funktioner du kender fra Heyloyalty

Mange af de funktioner du muligvis allerede kender og bruger fra Heyloyalty, findes også i Heyoverlay. Benytter du allerede vores produktfeed-funktion, kan denne også bruges i dine overlays. Heyoverlay bruger det samme produktfeed du allerede bruger, så det er nemt at anvende og du bygger pop-ups og landing pages nemt og effektivt.

Editoren minder også meget om den du bruger, når opsætter dine nyhedsbreve i Heyloyalty. Du trækker forskellige blokke ind, og beriger dem herefter med indhold, det være sig tekst, billeder, formularer eller dit produktfeed.

Heyloyalty blog

Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg, cases, og nyheder!