Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

DanDomain

Marketing automation direkte integreret med din DanDomain-webshop

Som DanDomain-kunde, kan du komme i gang for 0 kr./måned med en freemium-licens, hvis du har under 200 kontakter og sender under 1.000 mails om måneden.

DanDomain integration

Det betyder DanDomains
webshopintegration for dig

Integrationen mellem DanDomain og Heyloyalty er skræddersyet til e-handel, og bygget til at give dig succes med din marketing automation og e-mail marketing.

Den dybe 2-vejs-integration sørger for, at der automatisk overføres data fra din DanDomain webshop om dine kunder og deres købsadfærd direkte ind i Heyloyalty.

Adgangen til købsdata giver dig, som bruger mulighed for at anvende effektive automatiske mails som tabt-kuv og winback. For dig som DanDomain-bruger kræver det kun en standardlicens. Holder du dig under 200 kontakter og sender du mindre end 1.000 mails pr. måned er det ganske gratis for dig at anvende Heyloyalty gennem vores Freemium-licens. Er dit behov større kommer du i gang for priser fra 170,- pr. måned.

OBS: Det kræver Growth-pakke ved DanDomain for at indsamle nyhedsbrevstilmeldinger. Hvis du har Start-up-pakken og vil høre nærmere om en opgradering af din pakke, er du meget velkommen til at tage fat i DanDomain.

En mand der står op og en anden der sidder ned, der begge kigger på samme skærm.

“Danske Heyloyalty har meget af dét, vores dygtige Dandomain kunder har brug for i en travl hverdag. Bl.a. adgang til et system, hvor det er let at personalisere nyhedsbreve og automatiske beskeder som tabt kurv (abandoned basket) og winback. Integrationen mellem Dandomain og Heyloyalty gør det nemt at bruge kundernes købsdata og historik i webshoppen til at tjene flere penge. Det er smart og med dansk kundeservice.”

Erik Bruun, E-commerce Sales Director, Nordics, team.blue

Kom i gang med Heyloyalty nu

Har du en DanDomain-webshop, er det let at hente en Heyloyalty-konto, da systemerne er integreret med hinanden.

Er du i tvivl om noget, kan DanDomain-supporten hjælpe dig hurtigt videre.

Du kan ring til dem på: 8777 9045.

1

Tryk på knappen nedenfor og log ind i shoppen

2

Søg på Heyloyalty og installér appen

3

Opsæt din Heyloyalty-konto og kom i gang med dine e-mails og automations

Vores Dandomain webshop integration giver dig en masse fordele

Brug integrationen til din DanDomain-webshop til at lave relevante og personlige nyhedsbreve og automations, der giver bonus på bundlinjen. I Heyloyalty får du:

Købsdata

Brug dine kunders data
til at tjene flere penge

2-vejs-integrationen sender automatisk dine kunders købsdata direkte ind i Heyloyalty. Du får fx:

  • Total antal ordrer
  • Gennemsnitspris pr. ordrer
  • Totalt forbrug
  • Sidste købsdato
  • Første købsdatao

Dine kunders købsdata kan du bruge til at segmentere dine udsendelser, samt til at lave højkonverterende automations. Både segmentering og automations giver begge større omsætning i din forretning.

Købshistorik på webshop
Tabt kurv automation

Tabt kurv

Hent ellers tabt omsætning tilbage

Send en besked, hver gang en kunde (med permission) forlader en kurv med produkter uden at købe på din webshop. I gennemsnit vender 10% af modtagerne tilbage og gennemfører deres køb. Det er en af e-commerce-branchens stærkeste automations. I Heyloyalty kan du sende tabt kurv via e-mail, sms og webpush.

Winback

Fasthold dine kunder

Loyale kunder er alfa og omega!

Og med en winback-automation sørger du for, at dine kunder hele tiden vender tilbage til netop din webshop – for med denne kan du sende dine kunder en besked, når de ikke har handlet hos dig i fx 45 dage. Hvis du laver en tillokkende besked, vender kunderne trofast tilbage.

Eksempel på e-mail med produktfeed samt skærmbillede fra Heyloyalty platformens produktfeed funktion.

Produktfeed

Spar tid og manuelt arbejde – og undgå fejl

Spar tid og atter tid på dine produktnyhedsbreve med Heyloyaltys produkfeed-funktion. Her slipper du for at spilde tid på manuel opsætning af produkter i dine nyhedsbreve .

Uden funktionen skal du selv og på gammeldags manér (manuelt) indsætte produktbillede, beskrivelse, knap, pris, links osv. Med produktfeed-funktionen henter du automatisk dine produkter ind i Heyloyalty, så det kun tager 2 minutter at fylde dine nyhedsbreve med produkter.

Produktinteresse

Højkonverterende automations
– baseret på dine kunders adfærd

Send dine modtagere en besked, hvis de besøger et produkt flere gange indenfor en kort periode – uden at købe noget. Interessen for dit produkt er der, og derfor ser vi gode resultater med netop denne type automation – fx en konvertering til køb på 5%. Du kan bruge e-mail og webpush til at sende sådanne beskeder.

OBS! Kræver en Heycommerce-licens.

Produktinteresse automation
Eksempler på forskellige typer af e-mails, som kan opsættes som e-mail skabelon på Heyloyalty platformen.

Produktanbefalinger

Øg dit salg med personlige
og individuelle anbefalinger

En sikker vej til øget sag er produktanbefalinger. Her anbefaler du dine modtagere de produkter, som du er sikker på, de synes godt om. Via et trackingscript samler du hele tiden information om dine modtagere, som automatisk omsættes til personlige anbefalinger i Heyloyalty på baggrund af deres adfærd – eller modtagere, som ligner disse.

Resultaterne taler for sig selv:
18% højere klikrate og købskonvertering på 10%.

OBS! Kræver en Advanced-licens.