Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Tabt kurv

En effektiv automation, der henter tabt omsætning

Tabt kurv automation

Tabt kurv – en automation med høje konverteringsrater

Hvis du arbejder med en webshop, kender du med al sandsynlighed til problemet med tabte kurve. Kunder, der lægger nogle varer i deres onlinekurv, som de forlader igen – uden at gennemføre købet. Det kan være meget frustrerende, fordi du ikke ved hvorfor, og fordi du ikke er i nærheden til at hjælpe.

Heldigvis er der hjælp og gode råd at hente. Du kan nemlig få antallet af tabte kurve ned og samtidig øge din omsætning og dine kunders loyalitet. Læs med for at blive klogere på, hvorfor alle webshops bør arbejde med tabt kurv. 

Hvad er et tabt kurv-flow?

Et tabt kurv-flow er en serie af beskeder/automations, du sender til dine kunder, som er tilmeldt dit nyhedsbrev, når de efterlader varer i deres kurv på din webshop. Flowet går også under navnet abandoned cart eller abandoned basket, og det er et meget populært flow inden for e-commerce.

I tabt kurv-flowet giver du din kunde nem adgang til kurven og fremviser de varer, der blev efterladt. Samtidig kan du også give din kunde nem adgang til jeres support, så alle problemstillinger kan ryddes af vejen.

Ifølge en rapport fra SaleCycle efterlod 84,27 % af de besøgende på en hjemmeside deres kurv uden at gennemføre et køb i 2019. Det er et utroligt højt tal – og det har med sikkerhed også indflydelse på omsætningen i din forretning. Tænk, hvis du selv kunne sørge for at få tallet ned i din webshop? Den mulighed har du med et tabt kurv-flow.

Tabt kurv flow
tabt kurv

Hvorfor bør enhver webshop have et tabt kurv-flow?

Vi mener helt bestemt, at alle webshops vil opnå stor succes ved at opsætte et tabt kurv-flow. Det er der flere grunde til, og vi vil herunder gennemgå tre gode grunde, som burde få alle i gang.

Hvis du – ligesom os – ser det enorme potentiale, hjælper vi dig meget gerne i gang, så din webshop får del i glæderne hurtigst muligt.

 

Du servicerer dine kunder og opbygger loyalitet

Der kan være flere grunde til, at dine kunder efterlader deres kurv uden at have købt dine varer. Måske er de ikke parate til at købe, eller måske gik der noget galt, mens de handlede på din webshop. Uanset hvad er det en fantastisk service at hjælpe dine kunder videre.

Med et tabt kurv-flow er det nemt for kunderne at vende tilbage, hvis de alligevel gerne vil gennemføre købet. Du kan desuden hjælpe dem i mål ved at linke til jeres kontaktformular eller skrive kontaktoplysninger direkte til jeres support. Dét er god service, som i sidste ende er med til at opbygge en loyal kundegruppe, som vender tilbage til din webshop igen og igen. 

 

Nem at sætte op – og det kører helt af sig selv

Det er relativt nemt at komme i gang med opsætningen af dit tabt kurv-flow. Og når først du har sat det i gang, kører det faktisk helt af sig selv. Du får med andre ord stor værdi for din indsats, fordi flowet løbende vil generere mere salg.

Opsæt flowet én gang – få gavn af det i lang tid uden at gøre mere ved det. 

 

Konverteringsraterne er skyhøje, og du øger din omsætning

Sidst, men absolut ikke mindst: Dine konverteringer bliver skyhøje, og du får øget omsætning i webshoppen. Det lyder jo lovende, og vi vil først og fremmest lade tallene tale for sig selv.

Hos Heyloyalty har vores kunder nemlig nogle rigtig gode statistikker på deres tabt kurv-flow. I gennemsnit oplever vores kunder:

%

KØBSKONVERTERING

%

ÅBNINGSRATE

%

KLIKRATE

Få det maksimale ud af din e-mail marketing

Tabt kurv-flow dækker over tabt kurv-beskeder, som du udsender gennem en e-mailplatform via e-mail. Men beskederne kan også sendes på andre måder – eksempelvis via push-beskeder eller SMS-marketing.

Få det maksimale ud af din markedsføring ved at kombinere din e-mail marketing med andre kommunikationskanaler. Hver kanal har sine fordele – og i kombination står din webshop utroligt stærkt.

Push-beskeder er browsernotifikationer, som dine kunder får, når de er online. Disse beskeder kan også sendes i forbindelse med en tabt kurv. SMS-marketing kan med fordel kombineres med e-mail marketing. Her får dine kunder blot en SMS i stedet for en mail. Det kan bruges til et væld af formål – både til aktuelle tilbud og til at minde om tabte kurve.

Er du ikke kommet i gang med e-mail marketing endnu? Så kan du med fordel læse vores seks gode grunde til at satse på e-mail marketing. Læs med og lad os hjælpe dig i gang, når du er klar til at øge omsætningen og skabe loyalitet hos dine kunder. Vi er ret sikre på, du vil blive positivt overrasket!

Opsæt dit tabt kurv-flow i Heyloyalty

Er du klar til at komme i gang med dit tabt kurv-flow?  Med tabt kurv-triggeren skal du ikke bekymre dig om at finde den rigtige kurv frem til din kunde – det har vi sørget for.

Skriv din besked, design din e-mail, og giv kunden nem adgang til den tabte kurv med Heyloyalty. Så er du parat til at hjælpe dine kunder i mål. Vi har masser af gode råd til opsætningen af dit tabt kurv-flow her.

tabt kurv-flow i Heyloyalty

Skal vi hjælpe dig i gang?

Er du parat til at skabe høje konverteringer, øget salg og en loyal kundebase? Vi vil meget gerne hjælpe dig i gang.

Har du spørgsmål til os eller brug for hjælp til at komme i gang med dit tabt kurv-flow eller e-mailmarkedsføring generelt? Kontakt os med det samme. Vi glæder os til at hjælpe dig rigtigt godt i gang.

Prøv Heyloyalty gratis i 30 dage