Den 25. maj nærmer sig hastigt, hvilket også betyder at den nye persondataforordning (bedre kendt som GDPR) ligger lige rundt om hjørnet. Det er ikke en den store hemmelighed, at det har skabt en del røre blandt de danske e-købmænd og webshopejere i forhold til hvordan persondata nu skal behandles. Læs med herunder og bliv lidt klogere på, hvad GDPR egentlig er, og hvordan vi håndterer dine data. Du kan også læse om, hvad dine e-købmænd-kolleger derude er nysgerrige på, samt hvor langt vi er i Heyloyalty i forhold til vores egen indsats inden skæringsdatoen.

Hvad er GDPR?

General Data Protection Regulation (GDPR) – databeskyttelsesforordningen på dansk, er det officielle navn på den nye EU persondatalovgivning som har til formål at beskytte borgerne i EU – mod misbrug af personligt data. Derfor skal alle virksomheder i EU, inden den 25. maj, have tilpasset deres processer for, hvordan persondata bliver opsamlet og sikkert behandlet. Vi er selvfølgelig allerede i gang her i Heyloyalty. ”To-do”-listen er lang med den nye GDPR-lov, men vi er længe på forkant med mange af opgaverne, da sikkerheden har høj prioritet for at alle kunder både kan føle sig og være trygge.

 

Bliv opdateret om e-mail marketing og e-commerce

E-mail marketing og e-commerce er konstant i bevægelse. Vi har selvfølgelig en finger på pulsen, og deler som altid gerne vores take på trends, tips & tricks. Få det, cases og meget mere, når vi opdaterer dig via vores nyhedsbreve. Du er hermed inviteret!

FÅ TIPS, TRICKS, CASES OG NY VIDEN OM E-MAIL MARKETING

Hvad siger e-købmændene?

En ting er, hvad vi som udbyder af e-mail marketingværktøj gør for at opfylde de skærpede krav til GDPR  – en anden ting er, hvordan du som e-købmand kan have fuld tillid til, hvordan dine kunders data håndteres efter bogen her hos Heyloyalty. Derfor har vi stukket en finger i jorden blandt en række kunder, og her mødte vi bl.a. spørgsmål som: 

  • Hvordan håndterer vi data over en bestemt tidsperiode?
  • Hvordan håndterer vi data, når en nyhedsbrevsmodtager vil afmelde sig?

Svar: Hvis vi hos Heyloyalty ikke har noget formål med den data vi har, må vi ikke opbevare det. Det samme gælder med alle andre, der også opbevarer data. Eksempel: Hvis Heyloyalty fremsender et tilbud kunden som er gældende i tre måneder, og kunden ikke vælger at takke ja til tilbuddet inden de tre måneder er gået, skal vi iflg. GDPR slette den data vi har på kunden, da vi ikke længere har et formål med opbevaring af data.

Hvis en af dine nyhedsbrevsmodtagere/kundeklubmedlemmer afmelder sig, er det dig, der er den dataansvarlige og der har ansvaret for at slette den data, der er gemt på medlemmet. Det vil sige, at du selv som kunde skal logge ind i Heyloyalty og fjerne medlemmet permanent fra din liste. Når det er gjort, har Heyloyalty iværksat en proces, der sikrer at tilsvarende data ved eventuel indlæsning af back up i vores system, også automatisk slettes. På den måde sikrer processen, at vi ikke har unødvendige data til at ligge. Vi respekterer naturligvis medlemmernes ”right to be forgotten”.

Så – hvor ‘langt’ er vi?

Selvom vi ikke oplever at webshopejerne (endnu og i skrivende stund) har taget GDPR til sig selvom de er bevidste om reglerne, har vi fuld damp på alle kedler i Aarhus nord. Privacy Policy, forretningsbetingelser og Cookie politik er opdaterede, og som en yderligere tilføjelse har vi udarbejdet en ’Databehandleraftale’. Det er en kontrakt mellem dig, som dataansvarlig, og os som databehandler, der garanterer at vi håndterer dine persondata på forsvarlig vis. Den kan du læse her.

Databehandleraftalen vil du om kort tid møde på i Heyloyalty-app´en i form af et pop-up vindue, hvor du vil blive bedt om at godkende den. Det er lavet for at beskytte dine persondata i Heyloyalty i endnu højere grad og er en tilføjelse til din nuværende aftale.

Et andet krav der er i den nye GDPR-lov er, at hvis man som virksomhed hvis kerneforretning/aktiviteter i større eller mindre omfang behandler følsomme oplysninger, bør man have udpeget en person, der har ansvar for at overvåge og sikre korrekt databeskyttelse og at efterleve forordningens regler. Marianne Maack Andersen er Persondata Administrator for Heyloyalty og kan kontaktes på CST@Heyloyalty.com. Ydermere har vi databehandleraftaler med vores leverandører under opsejling. Status er ganske kort, at vi er så meget ‘on track’ omkring opbevaring og back up af data. Gryden er i kog – vi mangler stort set kun at tilsætte de sidste krydderier for at være klar til den 25. maj, hvor den nye EU-lov går i luften.

Velbekomme.

PS. Har du spørgsmål til ovenstående, er du altid velkommen til at skrive til CST@Heyloyalty.com eller ringe på 87 300 399.

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Når du bruger sitet, accepterer du brugen af cookies. Se mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk