Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Heyloyalty er nomineret til E-handelsprisen 2018

28. feb, 2018 | Nyheder

Læsetid 2 minutter

Dét betyder nomineringen til
e-handelsprisen 2018 for os i Heyloyalty

Stolt. Ydmyg. Glad.

Det er sådan vi har det i Heyloyalty i øjeblikket. Brugere har vejet og fundet værktøjet så stærkt, at det nu er blevet nomineret til FDIH’s E-handelspris blandt i alt +700 andre i kategorien ‘Bedste danske e-handelsværktøj’ i 2018.

Henover foråret går processen sin gang, og tiden vil vise om vi kommer igennem endnu et nåleøje og bliver blandt de fem i kategorien mellem hvem vinderen findes.

Sommerfulgene i maven basker lystigt rundt, men heller ikke mere end vi har snuden i sporet for at udvikle, understøtte og forædle årsagen til, at vi er kommet med i opløbet om at lande den fornemme FDIH-pris.

CEO Nicolaj Ladiges er naturligvis glad for den ekstra opmærksomhed og siger: “Jeg er pavestolt over, at vores team har formået at lave et så godt et værktøj, at brugerne, kunderne og partnerne har nomineret Heyloyalty. Et dejligt anerkendende nik fra dem, der har fingrene i værktøjet hver eneste dag. Wow”.

Vinderpræmis E-handelsprisen 2018

FDIH skriver, at vinderen af E-handelsprisen i denne kategori, er den virksomhed, som på fremragende vis har udviklet et e-handelsværktøj i form af et system, platform, værktøj, software, infrastruktur osv. Dette er med succes blevet implementeret hos flere e-handlere med deraf øget salg, bedre service, øget effektivitet eller reducerede omkostninger.

Det går vi benhårdt efter – på vores kunders vegne.

//Opdateret 10. april 2018: Desværre må vi vente til næste år med at hive prisen hjem, da dommerkommiteen valgte at gå med andre. Til gengæld glæder vi os over, at vores integrationspartner Raptor stadig er med i opløbet. Godt gået.

Heyloyalty blog

Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg, cases, og nyheder!