Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Sleeknote

Lav intelligente
pop-ups med vores integration til Sleeknote

Få flere nyhedsbrevstilmeldinger og flere kunder i butikken med relevante og personlige on-site messages.

Mand med headset, der smiler.

Sleeknote er et stærkt værktøj til leadgenerering og pop-ups

Hos Sleeknote hjælper vi mellemstore- og store webshops med at få flere relevante tilmeldinger til deres nyhedsbrev og øge deres online salg.

Med vores SleekBoxes og SleekBars kan du fange dine besøgende på det helt rigtige tidspunkt med det helt rigtige budskab. Design din helt egen box fra bunden eller brug en af vores mange templates. Når din box er aktiveret vil den blive vist på dit site baseret på de triggers og conditions du har sat for den.

Vores SleekBoxes kan tilpasses præcis efter dine ønsker og behov. Vores mange triggers og conditions gør at du nemt kan tilpasse dine SleekBoxes til den individuelle besøgende, og dermed skabe mere værdi for både dem og dig selv.

Sleeknote popups

Vores kunder ser i gennemsnit en 2-4% stigning i deres on-page konverteringsrater efter de har implementeret Sleeknote på deres site. Vores system tilbyder enorm fleksibilitet og personalisering, og vi er under konstant udvikling for at kunne tilbyde det absolut bedste popup tool på markedet

Rikke Thomsen, Head of Email Marketing, Sleeknote

Direkte integration mellem Heyloyalty og Sleeknote

Vi tror på at ved at samarbejde med de bedste i branchen kan vi give vores kunder den bedste oplevelse og et bedre produkt.

Derfor har vi lavet en direkte integration mellem Sleeknote og Heyloyalty. Med den direkte integration vil al den data du indsamler gennem dine SleekBoxes blive sendt direkte til Heyloyalty så du hurtigt og nemt kan følge op på potentielle kunder.

Læs mere om Sleeknote.

Tjen flere penge og få gladere kunder med Heyloyalty

Brug integrationen til din ScanNet-webshop til at lave relevante og personlige nyhedsbreve og automations, der giver bonus på bundlinjen.
I Heyloyalty får du:

Købsdata

Brug dine kunders data
til at tjene flere penge

2-vejs-integrationen sender automatisk dine kunders købsdata direkte ind i Heyloyalty. Du får fx:

  • total antal ordrer
  • gennemsnitspris pr. ordrer
  • totalt forbrug
  • sidste købsdato
  • Første købsdatao

Dine kunders købsdata kan du bruge til at segmentere dine udsendelser, samt til at lave højkonverterende automations. Både segmentering og automations giver begge større omsætning i din forretning.

Købshistorik på webshop
Tabt kurv automation

Tabt kurv

Hent ellers tabt omsætning tilbage

Send en besked, hver gang en kunde (med permission) forlader en kurv med produkter uden at købe på din webshop. I gennemsnit vender 10% af modtagerne tilbage og gennemfører deres køb. Det er en af e-commerce-branchens stærkeste automations. I Heyloyalty kan du sende tabt kurv via e-mail, sms og webpush.

Winback

Fasthold dine kunder

Loyale kunder er alfa og omega!

Og med en winback-automation sørger du for, at dine kunder hele tiden vender tilbage til netop din webshop – for med denne kan du sende dine kunder en besked, når de ikke har handlet hos dig i fx 45 dage. Hvis du laver en tillokkende besked, vender kunderne trofast tilbage.

 

Eksempel på hvordan produktfeed funktionen ser ud på Heyloyalty platformen.

Produktfeed

Spar tid og manuelt arbejde – og undgå fejl

Spar tid og atter tid på dine produktnyhedsbreve med Heyloyaltys produkfeed-funktion. Her slipper du for at spilde tid på manuel opsætning af produkter i dine nyhedsbreve .

Uden funktionen skal du selv og på gammeldags manér (manuelt) indsætte produktbillede, beskrivelse, knap, pris, links osv. Med produktfeed-funktionen henter du automatisk dine produkter ind i Heyloyalty, så det kun tager 2 minutter at fylde dine nyhedsbreve med produkter.

Produktinteresse

Højkonverterende automations
– baseret på dine kunders adfærd

Send dine modtagere en besked, hvis de besøger et produkt flere gange indenfor en kort periode – uden at købe noget. Interessen for dit produkt er der, og derfor ser vi gode resultater med netop denne type automation – fx en konvertering til køb på 5%. Du kan bruge e-mail og webpush til at sende sådanne beskeder.

OBS! Kræver en Heycommerce-licens.

Produktinteresse automation
Eksempler på forskellige typer af e-mails, som kan opsættes som e-mail skabelon på Heyloyalty platformen.

Produktanbefalinger

Øg dit salg med personlige
og individuelle anbefalinger

En sikker vej til øget sag er produktanbefalinger. Her anbefaler du dine modtagere de produkter, som du er sikker på, de synes godt om. Via et trackingscript samler du hele tiden information om dine modtagere, som automatisk omsættes til personlige anbefalinger i Heyloyalty på baggrund af deres adfærd – eller modtagere, som ligner disse.

Resultaterne taler for sig selv: 18% højere klikrate og købskonvertering på 10%.

OBS! Kræver en Advanced-licens.