Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Wannafind

Marketing automation direkte integreret med Wannafind webshop

Tjen flere penge på din marketing automation og e-mail marketing med Wannafind webshop integration.

En mand der står op og en anden der sidder ned, der begge kigger på samme skærm.

Øg din omsætning med integration mellem Heyloyalty og Wannafind

Heyloyaltys 2-vejs-integration til din Wannafind-shop er skræddersyet til, at du nemt kan øge omsætningen med e-mail marketing og marketing automation via en af de stærkeste platforme på markedet.

Du får dine medlemmer og deres købsdata direkte sendt til Heyloyalty. På den måde kan du segmentere dine nyhedsbreve og lave smarte automations.

Med Heyloyalty får du adgang til nogle af markedets stærkeste automations som fx tabt kurv og winback. Derudover er platformen lavet til, at du sparer tid på dit arbejde i hverdagen.

Wannafind logo

Sådan får du også en Heyloyalty-konto
– Prøv Heyloyalty gratis i 30 dage!

Har du en webshop hos Wannafind, er det let at hente en Heyloyalty-konto, da systemerne er dybt integreret med hinanden. Log ind i shoppen og find Heyloyalty-app’en. Brug fx knappen herunder. Søg på Heyloyalty og installér app’en.

Selvforklarende guides hjælper dig hurtigt i mål.
Og er du i tvivl om noget, hjælper supporten hos Wannafind dig.

Ring: 7023 5566. God fornøjelse.

Tjen flere penge og få gladere kunder med Heyloyalty

Brug integrationen til din ScanNet-webshop til at lave relevante og personlige nyhedsbreve og automations, der giver bonus på bundlinjen.
I Heyloyalty får du:

Købsdata

Brug dine kunders data
til at tjene flere penge

2-vejs-integrationen sender automatisk dine kunders købsdata direkte ind i Heyloyalty. Du får fx:

  • total antal ordrer
  • gennemsnitspris pr. ordrer
  • totalt forbrug
  • sidste købsdato
  • Første købsdatao

Dine kunders købsdata kan du bruge til at segmentere dine udsendelser, samt til at lave højkonverterende automations. Både segmentering og automations giver begge større omsætning i din forretning.

Købshistorik på webshop
Tabt kurv automation

Tabt kurv

Hent ellers tabt omsætning tilbage

Send en besked, hver gang en kunde (med permission) forlader en kurv med produkter uden at købe på din webshop. I gennemsnit vender 10% af modtagerne tilbage og gennemfører deres køb. Det er en af e-commerce-branchens stærkeste automations. I Heyloyalty kan du sende tabt kurv via e-mail, sms og webpush.

Winback

Fasthold dine kunder

Loyale kunder er alfa og omega!

Og med en winback-automation sørger du for, at dine kunder hele tiden vender tilbage til netop din webshop – for med denne kan du sende dine kunder en besked, når de ikke har handlet hos dig i fx 45 dage. Hvis du laver en tillokkende besked, vender kunderne trofast tilbage.

 

Eksempel på hvordan produktfeed funktionen ser ud på Heyloyalty platformen.

Produktfeed

Spar tid og manuelt arbejde – og undgå fejl

Spar tid og atter tid på dine produktnyhedsbreve med Heyloyaltys produkfeed-funktion. Her slipper du for at spilde tid på manuel opsætning af produkter i dine nyhedsbreve .

Uden funktionen skal du selv og på gammeldags manér (manuelt) indsætte produktbillede, beskrivelse, knap, pris, links osv. Med produktfeed-funktionen henter du automatisk dine produkter ind i Heyloyalty, så det kun tager 2 minutter at fylde dine nyhedsbreve med produkter.

Produktinteresse

Højkonverterende automations
– baseret på dine kunders adfærd

Send dine modtagere en besked, hvis de besøger et produkt flere gange indenfor en kort periode – uden at købe noget. Interessen for dit produkt er der, og derfor ser vi gode resultater med netop denne type automation – fx en konvertering til køb på 5%. Du kan bruge e-mail og webpush til at sende sådanne beskeder.

OBS! Kræver en Heycommerce-licens.

Produktinteresse automation
Eksempler på forskellige typer af e-mails, som kan opsættes som e-mail skabelon på Heyloyalty platformen.

Produktanbefalinger

Øg dit salg med personlige
og individuelle anbefalinger

En sikker vej til øget sag er produktanbefalinger. Her anbefaler du dine modtagere de produkter, som du er sikker på, de synes godt om. Via et trackingscript samler du hele tiden information om dine modtagere, som automatisk omsættes til personlige anbefalinger i Heyloyalty på baggrund af deres adfærd – eller modtagere, som ligner disse.

Resultaterne taler for sig selv: 18% højere klikrate og købskonvertering på 10%.

OBS! Kræver en Advanced-licens.

Mere salg gennem personlinge e-mails

“Dejlig intuitivt og med fokus på resultater! Heyloyalty hjælper vores kunder med at skabe mere salg gennem personlige e-mails og SMS’er. Og så er det virkelig nemt at bruge.

Peter Due, Teamleder – Kundeservice, Wannafind/team.blue