Heycommerce

Tjen flere penge på din marketing automation med dine kunders digitale fodspor

Effektiv og udbytterig e-mail marketing

Hvis du vil have adgang til en lang række muligheder og funktioner, der gør din hverdag med e-mail marketing både nemmere og mere indtjenende, så er Heycommerce din vej frem i verden. Med vores Heycommerce-script på din webshop, kan du tracke dine kunders adfærd, og udnytte dataen til at booste din forretnings omsætning – på måder du nok aldrig har prøvet før.

Længere nede kan du læse, hvor nemt det er at implementere Heycommerce på din webshop.

Du kan nemt udnytte avancerede Heycommerce-triggers til at sælge flere produkter. Tag blandt andet hul på at lave e-mail og sms’er, der bliver sendt, når et medlem har set på et produkt 5 gange i løbet af en uge.

Du kan også yde fantastisk kundeservice med gode chancer for mersalg. Det gør du ved at krydre dine kunders købsrejse med en servicemail, der bliver skudt af sted fx 5 måneder efter Bjarne har købt en mountainbike på din webshop. Tilbyd service på cyklen og anbefal en række ekstra produkter til den fine cykel.

Endelig kan du også trække den store gevinst på at sende en e-mail eller sms til et medlem, der har besøgt en bestemt URL fx 6 gange i løbet af 12 dage.

Koger vi det ovenstående ned til en fin bouillonterning, kommer vi frem til følgende: Med Heycommerce får du adgang til en lang række funktioner og Heycommerce-triggers, der giver et massivt boost i din forretning, da du kommer til at arbejde med værdiskabende og automatiseret e-mail marketing

Hvordan virker Heycommerce?

Det virker ganske enkelt ved, at vi giver dig et Heycommer-script. Dette script skal implementeres på din webshop/site. Når det først er lagt ind, så vil du i fremtiden tracke (spore) dine medlemmers adfærd på din webshop.

Når du tracker dine kunders digitale fodspor, indsamler du en enorm mængde data – som du kan bruge i din e-mail marketing.

Du kan lave langt mere relevant 1:1 kommunikation med dine medlemmer, når du har en masse informationer om dem. Målret fx din kommunikation efter, hvad det enkelte medlem køber i din shop. Der er et hav af muligheder, når først du har åbnet døren for Heycommerce.

Du går altså fra at lave e-mail marketing, til at lave smart e-mail marketing. 

Trackingscriptet har vi bygget “på siden” af Heyloyalty, eller rettere som et plugin. Det har vi valgt gøre, så de af vores kunder der ikke ønsker at bruge Heycommerce, ikke får svækket deres performance.

Disclaimer (husk)! Vi antager at du ikke laver noget eller har custom udvikling med radikale ændringer i forhold til den oprindelige webshop. For så virker shopspecifikke trackingscripts ikke nødvendigvis korrekt.

Disclaimer Webshopejeren har selv ansvar for at scriptet virker med den pågældende webshop og de moduler der er. Det er stillet ’as is’ til rådighed (MIT-licens).

Stil din nysgerrighed og se her, hvad du fx kan få med Heycommerce

Trackinscriptet giver adgang til uhørt meget data. Før i tiden ville mange miste overblikket og drukne i ‘Big Data’-junglen, men med Heycommerce serverer vi mulighederne for dine fødder. Du kan sagtens forstå og navigere i, hvordan de forskellige triggers automatisk hæver din bundlinje og fastholder kunderne. Skaber winback via nemme genaktiverende triggers til fx dem, der ikke har besøgt din webshop længe osv.

Vi har herunder samlet et udpluk af de mange triggers i Heycommerce. Lad dig endelig friste, forføre og forestille hvor nemt du styrker din forretning og position som fremsynet e-købmand.

Indbyggede triggers – vi har bygget fundamentet for dig

Tabt kurv-trigger
Skab omsætning uden at røre en finger: send en trigger, når kunderne forlader din kurv uden at købe. I snit skaber får det hver 10. kunde retur til kurven for at købe (omsætning, som ellers var gået tabt).

Genaktivér kunder-trigger
Få kunderne tilbage til din webshop vha. deres sidste købsdato. Send en trigger og pust liv i relationen og forretningen igen.

Genaktivér besøgende-trigger
Få kunderne tilbage til din webshop ved at gøre brug af deres sidste besøgsdato. Send en trigger og pust liv i relationen og forretningen igen.

Interesse vist for produkt og kategori
Frist de kunder, der er særligt interesseret i et specifikt produkt eller en specifik kategori ud fra best practice-settings. Brug triggeren – den skaber dokumenteret salg.

Custom triggers – du designer selv

Købt produkt-trigger
Lav mersalg med denne trigger, der reagerer på dine kunders køb. Send en trigger og se mersalget stige. Fx ved at flette relevante produkter ind.

Set produkt i session
Send en trigger, når dine kunder har set på fx 5 produkter i en session. Åbn dialogen og øg salget af dine produkter.

Besøgt URL
Har en potentiel kunde besøgt samme url (fx landingpage eller kategori) x gange, bruger du  triggeren til at få kunden til at købe hos dig.

Interesse vist for specifikt produkt
Få fuld kontrol over din trigger. Du skruer selv på knapperne i forhold til, hvor mange gange en kunde skal kigge på et produkt, og hvor mange dage det skal ske henover.

Fristet?

Du er som altid mere end velkommen til at tage en snak med os, få en online demo – eller din egen konto (surprise surprise :-)).

Tag fat i de flinke folk i vores Customer Success Team: 87 300 399 eller customersuccess@heyloyalty.com