Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

GIF som alternativ til video i dine e-mails

1. sep, 2021 | Blog

Læsetid < 1 minut

Opnå forbedret engagement på dine e-mails med GIF-animationer

Vi får mange forspørgsler på, hvordan vores kunder kan indsætte en video i en e-mail. Langt de fleste mail-klienter understøtter ikke videoafspilning, og derfor kan du være nødt til at tænke i andre baner.

Vi anbefaler, at du bruger animerede GIF-billeder til at lave et preview på din video. På den måde kan du give læseren en forsmag på din video og lave et link til selve videoen på youtube, eget website, eller hvor det nu giver mening, at have din film liggende.

GIF er et billedformat, som gør det muligt at vise kortere animationer. Det kan viser knap så mange farver som mange andre formater (kun 256 pr. frame), men til gengæld er det meget velegent til logoer og korte animationer. Der er et væld af sider på netter som kan hjælpe med at lave videofiler om til GIF-filer, blandt andet EZGIF.com. Alternativt kan mange foto- og videoredigeringsværktøjer lave videoklip om til GIF’er.

I videoen nedenfor har vi lavet en kort GIF af den video, vi linker til, og tilføjet en playknap på videoen for at tydeliggøre hvilken handling, vi ønsker.

Heyloyalty blog

Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg, cases, og nyheder!