Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Nyhed: Integration mellem Facebook Lead Ads og Heyloyalty gør det endnu lettere at konvertere leads

11. jan, 2019 | Nyheder

Læsetid 3 minutter

Skab nemt og effektivt nye leads med integrationen mellem Heyloyalty og Facebook lead ads

I februar 2019 frigiver vi hos Heyloyalty endnu en stærk funktion – En funktion som gør det nemt og effektivt for dig at skabe nye leads via et af Facebook’s mest værdiskabende redskaber i deres toolbox: Lead Ads.

Dvs. når en bruger klikker på en Lead Ads-annonce – også kaldet leadannoncer – så ryger de direkte ind på din liste i Heyloyalty.

Glem Zapier, glem manuelt arbejde – blot to klik…

Det hele foregår realtime, automatisk og lynhurtigt.

I det øjeblik et Facebook-medlem klikker på fx ‘Tilmeld’-knappen, suges medlemmets oplysninger automatisk med over i formularen, som dermed er udfyldt på forhånd. Facebook bruger de oplysninger, som medlemmet i forvejen har oplyst om sig selv.

Ét klik mere, og medlemmet oprettes på din liste – direkte i Heyloyalty. Spar din Zapier-licens, spar mellemlandingen via Google Sheet og dit manuelle arbejde med at overføre medlemmerne til dit marketing automation-system.

Sæt gang i velkomstflowet med det samme

Dine nye medlemmer hører fra dig med det samme, fordi det hele foregår realtime. Du glæder dem straks med en god velkomstmail eller -serie, hvor du kan supplere med en rabatkupon som tak for deres tilmelding, du kan fortælle om dine USP’ere, så de ved hvorfor de skal handle med dig osv.

 

Facebook Lead Ads - nu i Heyloyalty

Brug fx Facebook Lead Ads overfor målgrupper som:

 • Tidligere besøgende på dit website. De er interesserede og kender dig i forvejen.
 • Kopimålgrupper (lookalikes) på baggrund af dine e-maillister/nyhedsbrevsmodtagere, Likes og retargeting
 • Når du vil skabe nye leads

Du kan bruge både et billede/en grafik, en video eller en karrousel i din Lead Ad.

Knapperne du kan vælge i mellem, er

 • Ansøg nu
 • Download
 • Indhent tilbud
 • Læs mere
 • Tilmeld dig
 • Abonner

Hvad med ROAS og Facebook Lead Ads?

Det er både relativt let og billigt at opsamle e-mail-adresser via Lead Ads. Det koster helt ned i omegnen af 1-3 kr. pr signup.

ROAS (Return On Ads Spend) på Lead Ads starter altid lavt, men med relevant kvalitetsindhold og en høj frekvens bliver din livstidsværdi meget bedre, end hvis du blot sender dine brugere ind på websitet via en kampagne. Værdien af et signup til dit nyhedsbrev er for de fleste højt, hvorfor en indsats via Facebook Lead Ads for at skabe flere medlemmer rigeligt er tiden værd.

I følge Facebook-eksperten Martin Sønderbæk fra Heyloyalty-partneren We Are Humans er der ingen vej uden om Lead Ads:

“En af de bedste metoder til at øge antallet af abonnenter til dit nyhedsbrev, hvis ikke den bedste, er Facebook Lead Ads. Primært skyldes det, at du kan få nye abonnenter for 1,00-5,00 kr./stk. Sekundært skyldes det, at for dig der sidder med markedsføring af en virksomheds, kan du automatisere hele processen.”

Opsætningen – så let er det:

Opsætningen starter i Heyloyalty, og er lige så simpel som Lead Ads. Se guiden her. Du skal blot aktivere funktionen og …

I Facebook har du selvfølgelig også en opgave. Har du prøvet det før, er det også ligetil. Og er du grøn eller lidt usikker, følger du bare Quick-guiden her.

Det første du skal gøre er, at oprette og aktivere din Facebook Lead Ad via Business Manageren. Herefter går det hurtigt:

 

 1. Dine medlemmer ‘rammes’ af annoncen, og klikker på knappen (tilmeld, læs mere etc.) – og klikker på knappen (1. klik)
 2. Formularen – næste vindue i annoncen – trækker de relevante oplysninger fra databasen, så medlemmet ikke behøver at udfylde dem
 3. Medlemmet klikker på knappen (2. klik)
 4. … og overføres i realtime til Heyloyalty
 5. Du kan nu sende personlige velkomstmails, sms’er, automatiske beskeder, nyhedsbreve… og senere i Q1 2019 indgår webpush (browser-beskeder), retargeting via Facebook og Instagram også som en del af pakken, når du har en Heyloyalty-konto.

Nysgerrig efter mere?

Vores support hjælper dig gerne. Du er som altid velkommen til at kontakte os.

Heyloyalty blog

Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg omkring både cases, og guides, samt tips og tricks lige her!

Segmentering blog

BLOG

Sådan laver du bedre segmentering, der øger engagement og salg
Læs blogindlæg

Klub Vollmer case

CASE

Sådan løfter Højmark Rejser serviceniveauet og øger salget med databaserede afrejseflows
Læs casen

Heyloyalty får ISAE 3000-erklæring

NYHED

Heyloyalty får ISAE 3000-erklæring som led i arbejdet med datasikkerhed
Læs nyhedsindlæg