Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Facebook retargeting: Målret dine Facebook-annoncer til modtagere af dit nyhedsbrev (og få 22% flere køb)

15. jan, 2020 | Blog

Læsetid 5 minutter

Målret dine Facebook-annoncer til modtagere af dit nyhedsbrev med Facebook retargeting – Så dit salg styrkes.

Læs med her, og se hvor let det er for dig at få endnu mere ud af din e-mail marketing og din Facebook annoncering ved at kombinere begge kanaler.

Vi har tidligere skrevet om, hvordan du med Facebook Lead Ads kan skaffe flere tilmeldte til dit nyhedsbrev. I indlægget her får du inspiration til, hvor let det er at bruge adfærden i nyhedsbrevet til at sælge mere. Du får bl.a. tre konkrete forslag til, hvordan du kan bruge dine data. Og gør du det rigtigt godt, kan sandsynligheden for køb i flg. Facebook blive 22%.

Hvorfor bør du bruge retargeting i dit marketing setup?

Her får du 5 grunde:

  • Genaktivér de modtagere, der ikke længere læser dine nyhedsbreve
  • Understøt din e-mail marketing: Har en kunde fx klikket på et produkt i dit nyhedsbrev, kan han/hun blive eksponeret for samme produkt på Facebook og Instagram
  • Øg dit brands og budskabs synlighed.
  • Forbliv top of mind hos dine modtagere, fordi du både udnytter adfærden og kanalerne på tværs
  • Øg sandsynlighed for, at dine modtagere gør, som du ønsker

Tre forskellige eksempler på, hvordan du kan bruge nyhedsbrevsadfærden på Facebook

 

Vær bevidst om, hvad du gerne vil opnå. Hvem du vil sælge hvad til – og hvilke produkter der er vigtigst for dig at sælge (alternativt: hvilket budskab er vigtigst for dig at kommunikere).

Kender du værdien af, hvad en tilmelding til nyhedsbrevet er værd, kan det være budskabet. Uanset formålet får du her tre brugbare forslag.

Lav og brug et segment blandt dine modtagere, der:

  1. Har åbnet dit seneste nyhedsbrev, men ikke har klikket i det
  2. Har åbnet og klikket i de seneste 5 nyhedsbreve, men ikke købt
  3. Ikke har været aktive i de sidste to måneder, og som du ønsker at genaktivere

Nr. 1 kan fx indeholde de produkter, du gerne vil have at modtagerne skal se (igen) – og købe.
Nr. 2 kan du bruge til at rose dine modtagere, og kommunikere fordelene ved din webshop (for dem).
Nr. 3 er fx oplagt til, hvis du vil bevare medlemmet i din kommunikation, men ikke formår at aktivere dem via nyhedsbrevene

Når du tænker i salg, er det vigtigt, du husker at ekskludere de modtagere, der allerede HAR købt det produkt, du gerne vil vise i dine Facebook-annoncer.

Når dit nyhedsbrevsmedlem modtager en mail fra dig, kan han/hun samtidig blive tilføjet en ”Brugerdefineret målgruppe” (Custom Audience) på Facebook. Denne målgruppe kan du vise en annonce med det samme budskab, som i din netop udsendte mail. Eller tilpasse den til den udførte handling (eller mangel på samme).

Hvorfor?

Fordi din målgruppe bliver 22% mere tilbøjelige til at foretage en køb, hvis de både åbner din mail OG ser en Facebook annonce

Kilde: https://www.facebook.com/business/news/insights/marketing-to-the-connected-consumer-coordinating-email-and-facebook-ads

Hvornår kan du drage nytte af Facebook-retargeting og e-mail marketing?

Hele tiden, er selvfølgelig det mest korrekte svar. Vær kreativ og opret annoncer. Segmentér så dine Custom Audiences spiller sammen. S  får du maksimalt ud af din investering i marketing. Muligheder er der masser af. Det eneste det kræver er, at du har:

Hele tiden, er selvfølgelig det mest korrekte svar. Vær kreativ og opret annoncer. Segmentér så dine Custom Audiences spiller sammen. Så får du maksimalt ud af din investering i marketing. Muligheder er der masser af. Det eneste det kræver er, at du har:

  • En virksomhedsside og Facebook Business Manager
  • Et marketing automation-system med en integration til Facebook

På den måde får du mere ud af din e-mailliste, og kan skabe op til 22% flere salg i din webshop.

PS. Husk at få installeret Facebook-pixel på din webshop så du også kan tracke adfærden dér, og bruge retargeting pga. adfærden onsite. 

Facebook Lead Ads – leadgenerering på den lette måde

Husk at tænke leadgenerering når vi taler Facebook. Jo flere tilmeldte du har på din liste, jo større chancer vil der – alt andet lige – være for, at du får succes med din e-mail marketing (og Facebook retargeting).

Heyloyalty har på det seneste teaset os med nye opdateringer, og vi kan næsten ikke få armene ned over den seneste integration, der automatisk tilføjer tilmeldte til en ”Brugerdefineret målgruppe” på Facebook.

Det hele foregår automatisk, og starter i det øjeblik en ny modtager bliver tilmeldt dit e-mail automation flow.

For lige at opridse hvordan et automation flow kan se ud, får du herunder en lynhurtig introduktion:

Når du indhenter subscribers med Facebook Lead Ads eller pop-ups (allerhelst begge!), kan du opsætte en tilhørende e-mailserie. Det kan for eksempel være en velkomstserie, som introducerer den nye subscriber til din virksomhed, services og/eller produkter.

Det herlige ved automatiseringer som denne er, at de skal oprettes én gang og herefter kører automatisk – imens du laver alt muligt andet.

Martin Sønderbæk, Adm. direktør hos Facebook-eksperterne We Are Humans

Inspiration til Facebook-annoncering

Er du ikke kommet i gang med Facebook-annoncering endnu, eller mangler du inspiration til udformning af dine annoncer, kan du med fordel downloade Facebook-eksperterne We Are Humans’ e-bøger her: https://wearehumans.dk/free-stuff/.

 

Heyloyalty + Facebook = mere salg

Nu har du styr på, hvorfor du skal bruge dine kanaler på tværs – og hvilket potentiale der venter dig. Er Heyloyalty dit daglige go-to marketing automation-system, bliver det let for dig at få gang i salget.

Sammenspillet mellem Facebook og Heyloyalty handler basalt set om, at data omkring medlemmerne automatisk ‘skubbes’ frem og tilbage mellem de to. Helt konkret fungerer det ved, at e-mailadressen på din modtager sendes videre til Facebook og tilføjes en brugerdefineret målgruppe.

Giv lyd, hvis du er i tvivl om hvordan du kommer i gang. Vi hjælper dig som altid meget gerne.

 

Se i øvrigt mere her:

Facebook-integration: Styrk din marketing automation med retargeting

Integration mellem Facebook Lead Ads og Heyloyalty gør det endnu lettere at konvertere leads

 

Heyloyalty blog

Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg, cases, og nyheder!