Dansk kundeservice bør rage dig mere end en høstblomst

Langt de fleste, der arbejder med e-commerce har nemlig så travl en hverdag, at blot dét at kunne forklare sig OG samtidig få svar på dansk, gør en forskel.

Dansk kundeservice – en god idé, det lille ekstra – eller simpel nødvendighed?

I vores kunders øjne er svaret simpelt: det er en nødvendighed. Årsag? Fordi langt de fleste e-købmænd har så travl en hverdag, at det at kunne forklare sig OG samtidig få svar på dansk gør en forskel. Tilgængelig, konkret med indlevelse og forretningsforståelsen på plads.

Selvom vi hver dag kæmper hårdt for at gøre Heyloyalty så brugervenligt som muligt, opstår der fra tid til anden spørgsmål fra de mange dygtige e-købmænd (og kvinder) som dig.

Det undrer os ikke, fordi du efterhånden har fået adgang til mange avancerede funktioner.

Vores opgave i kundeservice (eller rettere Customer Success Team, som vi kalder det) er at sætte os ind i, hvad du gerne vil opnå – og hjælpe dig med det. Vi sætter en ære i at forstå og identificere behovet i forhold til din forretning, dit marked og dine kunder, for at vi hurtigt og præcist kan hjælpe dig.

Hvis først du har prøvet at stå med et problem, nikker du helt sikkert genkendende til nedenstående situationer (fra ellers solide internationale systemer) som:

  1. “Jeg havde akut brug for at få svar på, hvorfor min import af medlemmer drillede. Jeg ville ringe for at få et hurtigt svar, men kunne kun skrive en mail til supporten. Svaret kom to (!) dage efter. Det kostede et femcifret beløb i tabt indtjening. Hm…”
  2. “Få timer før Black Friday ville jeg oprette et segment, der samtidig skulle ekskludere visse modtagere og var usikker på, om jeg valgte rigtigt. Jeg er ikke godt kørende på teknisk engelsk, så der var ikke meget happy go lucky over det – især ikke når jeg skulle vente op til en stram deadline!”
  3. “Når man som jeg er e-købmand, elsker e-commerce og samtidig er dybt afhængig af indtjening via mine nyhedsbreve, har jeg oplevet hvor svært det er at opnå forståelse for mit marked og mit produkt, når kundeservicen sidder tusindvis af kilometere væk og prøver at kloge sig på min forretning. Det kræver altså en support der er nærværende.”

Hos os er det enkelt. Vi løfter røret når du ringer. Vi svarer på dine mails/supporttickets. Det foregår på dansk, i et hurtigt tempo og på et niveau du kan bruge til noget.

Minimér spildtid og misforståelser

Er det fx indsigt i en funktion, er der noget der driller dig i systemet – eller vil du gerne udnytte de mange værktøjer bedre? Uanset hvad, du er på jagt efter, er vores svartid og tilgængelighed afgørende. Derfor gør vi os umage for at svare i en fart.

Skriv eller ring, så fixer vi det – eller se om du kan hjælpe dig selv på supportsiden.

Vi ved, du har lynende travlt. Derfor er det vigtigt, at du hurtigt (på dansk) kan forklare, hvad du gerne vil have vores hjælp til. Du sparer masser af tid og akavede og irriterede minutter med gentagelser og misforståelser. For dem, der har udfordringer med at tale teknik på engelsk er det ikke en af de ting, der giver værdi. Og risikoen for ikke at forstå svaret 100% er sandsynligt.

Der er sjældent plads til at du misforstår fx detaljer omkring segmentering med risiko for at dine modtagere får det forkerte indhold.

Er det fx indsigt i en funktion, er der noget der driller dig i systemet – eller vil du gerne udnytte de mange værktøjer bedre? Uanset hvad, du er på jagt efter, er vores svartid og tilgængelighed afgørende. Derfor gør vi os umage for at svare i en fart.

Skriv eller ring, så fixer vi det.

Åbningstider på telefonen:
Mandag – tirsdag: 8.30 – 16.00
Onsdag: 8.30 – 13.00
Torsdag: 8.30 – 16.00
Fredag: 8.30 – 12.00

Fuld tilgængelighed – gratis dansk support på telefonen og mailen

Det er let at få fat på os og du er MEGET velkommen. Vi elsker at gøre en forskel. Hos Heyloyalty er vi altid klar til at give en hånd med, for at du får succes med din e-mail marketing, triggers osv.

Selvom vi har et mindre hav af guides, FAQ, supportvideoer og dokumentation der dækker det meste, oplever vi fra tid til anden at der dukker spørgsmål op fra kunder. Et spørgsmål kan avle et nyt. Alt, hvad vi kan vise dig eller forklare i Heyloyalty, er gratis support, så giv det et shot.

Her finder du guides.

Hvis du er i tvivl om, hvad der er betalt og gratis support – så forklarer vi dig det lige her.

Sådan fanger du os: