Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Sådan sender 3.500 DanDomain-webshops individuelle og effektive nyhedsbreve og tjener flere penge med Heyloyalty

6. sep, 2017 | Nyheder

Læsetid 3 minutter

Det skal være endnu lettere for kunderne at lave effektive nyhedsbreve via dybe integrationer med forskellige partnere

Hos Heyloyalty har vi derfor de sidste måneder lagt os i selen og arbejdet stenhårdt for netop dette. Seneste skud på stammen er danske DanDomain, der er et af landets største webshop-huse. Med flere tusinde webshops og en halv mio. domæner, er der fart på.

DanDomain har netop åbnet dørene for, at virksomhedens mere end 3.500 e-købmænd kan tjene endnu mere, på deres nu mere effektive nyhedsbreve – og samtidig spare tid og ressourcer.

Konkret betyder det, at de mange webshops nu kan udnytte kundernes medlemsdata, købshistorik og adfærd i deres nyhedsbreve og e-mail marketing. Via en dugfrisk men gennemtestet integration, kan webshop-ejerne sende højrelevant indhold, fordi adfærden er med til at vælge produkter og indhold den enkelte har set og vist interesse for, og/eller købt.

Det betyder gladere og mere loyale kunder… med dokumenteret højere omsætning til følge. Noget der får enhver e-købmand til at spidse ører.

Hvad betyder integrationen for dig som DanDomain-kunde?

De nye muligheder giver bl.a. mulighed for at:

  • gøre leads til kunder
  • fastholde kunder i højere grad
  • vinde de kunder tilbage, du ellers kan miste
  • spare tid og ressourcer på produktionen af nyhedsbrevene

Du kan med andre ord bruge dine data på tværs af webshop og e-mail marketing og fx let sætte genaktiverende triggers op, der automatisk sender mails til de kunder, der ikke har købt i x dage. Eller bruge funktionen tabt kurv til at minde dem, der forlod din webshop med noget i indkøbskurven om, at du har gemt varerne for dem. En funktion, der typisk får +10% af de kunder der forlod kurven, til at komme tilbage for at købe. Automatisk, vel at mærke.

Let at komme i gang – også med produktfeed

Det er afgørende, at integrationen gør det super let for de mange DanDomain-kunder at komme i gang med Heyloyalty. At medlemslister og data bliver overført automatisk og fejlfrit. Herunder produktfeedet.

Mange af vores små og store kunder bruger timevis på at udvælge produkter, kopiere tekst og uploade billeder og logoer til mediearkivet. Sætte tilbuddene op manuelt, og klippe teksten og priserne ind. Med et strømlinet og automatisk produktfeed fx baseret på Google Shopping er det fremover let med integrationen. Med få klik kopieres produktfeedet over i Heyloyalty, hvor stylingen af hvordan visningen skal se ud foregår med stor designfrihed, så det ligner det visuelle look, kunderne kender fra webshoppen.

Sådan gør du

Har du en DanDomain-webshop, skal du blot installere app´en Heyloyalty. Så holder en guide dig i hånden. Både i tekst og video. Og sender du under 1.000 mails/måned, er kontoen gratis for dig som DanDomain-kunde.

Bestil din egen demo her, og oplev alle fordelene. Du kan også få en konto i DanDomain AppStore – søg blot på Heyloyalty. Og er du i tvivl om noget før, under eller efter, spørger du bare den danske kundeservice via telefonen, mailen eller chatten.

Og fremtiden?

Hos Heyloyalty har stort fokus på at gøre det endnu lettere for vores kunder og integrationspartnere. Vi lægger mange ressourcer i at udvide vores system. Allerede nu arbejder vi hårdt på at koble flere integrationer på, og har inden årsskiftet et nyt e-commerce triggerflow på programmet, som vil rokke ved branchens ellers høje niveau.

Så selvom efteråret snart banker på udenfor, er det spirende forår hos os.

Heyloyalty blog

Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg omkring både cases, og guides, samt tips og tricks lige her!

Segmentering blog

BLOG

Sådan laver du bedre segmentering, der øger engagement og salg
Læs blogindlæg

Klub Vollmer case

CASE

Sådan løfter Højmark Rejser serviceniveauet og øger salget med databaserede afrejseflows
Læs casen

Heyloyalty får ISAE 3000-erklæring

NYHED

Heyloyalty får ISAE 3000-erklæring som led i arbejdet med datasikkerhed
Læs nyhedsindlæg